Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Tebrikler şampiyon başarının devamını bekliyoruz![]()
Başarılar hocam. Kanal konusunda yorum yapamayacak derecede acemi sayılırım ama konuşmanız akıcı ve diksiyonunuz güzel. video izlendi, reklama tıklandı.![]()
Başarılar hocamSon Videonuzu izledim.Gayet güzel olmuş tebrikler
bende reklama tıkladım
![]()
Fiziksel görüntümden kavgadan kaçtımmısöylemesen iyiydi
Başarıların devamını dilerim hocam.
Hocam mobilim ama videolardan ikisini izledim insAlkah hepsini izlicem pc basina gecince
Basarili ve guzelll..
Yakinda vucuda baslamak istiyorum ama yaa oldu 31 gec mi kaldik zaman konusunda falan bilmiyorum da tecrubelerinden yararlanmak isterim ...
Valla tamda aradığım şeydiartık seni izler öğrenirim bu spor aletleriyle çalışma yöntemini.. Başarılar dilerim
bi program yazsana kaptan
Hocam dövüş hareketleri falan koyarsanız daha çok takipçi ve izlenim alırsınız bence
Başarılar hocam![]()
yaş 21 kel cıkmaya başlamış testosteronmu kullandın ? babadanmı kalma ?
1 sene icinde cok daha iyi yerlere varabilirsin. yabancı amatör kanallarını örnek al (alman). mesela kücük ekran olarak lazar angelovun videolarını falan yorumla ne yiyor ne iciyor anlat işte bişeyler![]()
başarılar.....
Teşekkür ederim
Teşekkür ederim doğruları aktarmaya çalışıyorum
çok teşekkür ederim umarım güzel şeyler yapıcam
Biraz fazla açık sözlüyüm sanırım =D
teşekkür ederim
Geç değil ki hatta başlanması gereken bir yaş. çünkü bir yaştan sonra vücuttaki büyüme hormonu daha az salgılandığı için yıllar içerisinde vücutta gerileme başlıyor ama herhangi bir spor ile yani vücudu çalıştırarak bunu engelleyebilirsin
Teşekkür ederim sorularınız değerli benim için
kanalda genel programlar paylaşıcam tam ölçüleri bilmeden burdan birşey söyleyemem
Benimde kolayıma gelir aslında önümüzdeki hafta tamamen dövüş sporları üzerine videolar yüklicem teşekkür ederim
Teşekkür ederim
Genetik kurbanıyım =D
İngilizcem de var aslında yapabilirim iyi fikir![]()
[MENTION=11947]omega*[/MENTION] hocam sizin işinizde gereken tek şey sabır onun haricinde dikkat çekmek için extrem sporlar falan yaparsanız baya ilgi artabilir benden tavsiye![]()
Hocam ingilizcen varsa altyazı veya açıklamalara İngilizce çeviri ekle faydasını görürsün
ingilzice rekabet yüksek.
sen türkce yap cünki büyük türk kanalı yok henüz. kanalını büyüt sonra acıklamlardan kullandıgın tozlarını vs satarsın.
Gayet güzel olmuş tebrikler.
fitnessda başarılı olmak için bırakmayı bırakmanız gerekiyyor![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.