Özgün Yapmak istediğiniz ama yapamadıklarınız

P
  • Kullanıcı Pharao
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
P

Pharao

Guest
Arkadaşlar merhabalar. Bazılarınız beni bilir. Destansı Rap Savaşları genel koordinatörüyüm. İzmir'de ikamet eden bir ekibimiz ve stüdyomuz var. Hepimizin bildiği gibi Türkçe içerikten paranın gelmediğini görünce yeni ingilizce kategoriler düşünmeye başladık. Hepimizin aklında yapmak istediği yapamadığı bir sürü fikir konu konsept vardır. Yapmak istediğim konsept az zahmetli örnek olarak "ASMR" ya da ingilizce konuşmamıza gerek kalmadan örnek olarak AGAR.io tarzında bir kanal, bu tür konsept arayışındayız. Aklında olup, yapamadığınız tavsiye edebileceğiniz kategoriler var mıdır? Finger Family, Kinder Toys vs tarzında kanallar da rekabet çok fazla. Rekabetin fazla olmadığı ama bir ekip/Prodüksiyon işi olduğunu düşündüğünüz kategoriler varsa bekliyorum. İlginiz için teşekkürler :)

Hadi be Destansı Rep Savaşları kanalı sizin mi hocam.... Yazının kalanını henüz okumadım bile bunu gönderdikten sonra okuyacağım ama peşin peşin tebrik ediyorum o kanal muhteşem bir iş...

Yazının kalanını okudum artık cevaplayabilirm :D :D Hocam yt'de hele de yabancı içerikte neredeyse tüm kategorilerde inanılmaz bir rekabet var.. Ama diğer tüm kategorilere göre rekabetin az olduğu ve getirinin muazzam olduğu kategori Kısa Film.. Buradaki kısa filmden kastım aynen anladığınız gibi bir senaryo oyuncular mekanlar vs vs filmin kısası işte :D :D tabi oldukça zor bir iş söylemek kadar basit değil..

Son düzenleme:
özgün sayılmaz ama çizgi romanları video haline getirip atmayı hep istedim...zahmetli oldugundan ugrasmadim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ya bu türkçe içerik bukadar azmı kazandırıyor yabancı ulkelerde 1mılyon izlenmeye 1k dolar civari trde 1mılyon izlenmeye ortalama 750tl bırakıyor yanı 10mılyon izlenmede 7.500tl valla hiç yoktan iyidir

Sent from my iPhone using Tapatalk

orman macerası ,ormandaki hayvanlar bocekler ılkel yontemlerle ates yapmak balık avlamak cok güzel olabılır ama studyo küçük gelir biraz sanki:)

o adamların 10 a yakın böyle kanalları var bildiğim kadarıyla ekip ile çalışıyorlar ama çok kaliteli iş çıkartıyorlar hocam

Aynen ses yok, 2 kostüm ile evcilik oyunu oynayarak adamlar bu kadar izleniyorsa hollywood bunlar yanında amatör.

Arkadaşlar merhabalar. Bazılarınız beni bilir. Destansı Rap Savaşları genel koordinatörüyüm. İzmir'de ikamet eden bir ekibimiz ve stüdyomuz var. Hepimizin bildiği gibi Türkçe içerikten paranın gelmediğini görünce yeni ingilizce kategoriler düşünmeye başladık. Hepimizin aklında yapmak istediği yapamadığı bir sürü fikir konu konsept vardır. Yapmak istediğim konsept az zahmetli örnek olarak "ASMR" ya da ingilizce konuşmamıza gerek kalmadan örnek olarak AGAR.io tarzında bir kanal, bu tür konsept arayışındayız. Aklında olup, yapamadığınız tavsiye edebileceğiniz kategoriler var mıdır? Finger Family, Kinder Toys vs tarzında kanallar da rekabet çok fazla. Rekabetin fazla olmadığı ama bir ekip/Prodüksiyon işi olduğunu düşündüğünüz kategoriler varsa bekliyorum. İlginiz için teşekkürler :)

Üstad Belki Konu Dışı Olacak ama https://www.youtube.com/watch?v=ZvLn-oB1TBw Bu On Numara Olmuş...

Destansı rap savaşları Epic Rap Battles of History'nin Tr versiyonu ama gayet başarılı, sizi yabancı içeriğe yöneltecek kadar az kazandırmasına cidden üzüldüm

Edit;

Kanalı inceledim ve şuna da çok üzüldüm Epic Rap Battles of History'nin çok çakması olmuş, tonlamalar, görseller, kullanılan sözcükler falan hep aynı. Tamam fikir olarak esinlenilebilinir ama bu kadar da çakma olması üzücü. İşinizi iyi yapıyorsunuz keşke özgünleştirseyniz bu detayları da.

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri