Özgün Yeni Kanal Para Kazanmasının Açılma Şartları ?

OğuzKaaN

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar selamınaleyküm

2011 yılında youtube yapıyordum sonra farklı işlere yöneldim bıraktım şimdi yeni özgün bi kanal açacağım videolar hazırlanıyor yavaş yavaş çokta tutacağına inanıyorum bu alanda fazla video yok olanlarında izlenmeleri çok.
Soracağım soru şimdi adsense hesabım duruyor 2011 yılından kalma yeni kanal açsam adsenseye bağlasam özgün videolarımı atmaya başlasam hemen para kazanmayı yakabiliyormuyuz eskisi gibi ? videolarıma bayağı emek vereceğim için para kazanması yanmadan boşa izlenmesini istemiyorum nasıl bir yol izlemeliyim teşekkür ederim şimdiden...

1000 abone ve son 1 yılda 4000 saat izlenme şartı getirildi. Bu şartlar yerine gelmeden para kazanma açılmıyor.

1000 abone ve son 1 yılda 4000 saat izlenme şartı getirildi. Bu şartlar yerine gelmeden para kazanma açılmıyor.

spam video yada güncel haberlerle abone ve saat mı kasmam lazım şimdi sonrasında hemen açılıyor mu para kazanma o videoları silsem ardından özgün videolarımı paylaşmaya başlasam ? yada satılıyor mu kanal sitede güvenli olur mu

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

Öyle olsaydı biz bırakmazdık

dostum tek kanal açacağım ben

Hocam bu işi yapan birisi olarak olay çok zorlaştı diyebilirim. Videoların özgün olması gerekiyor. 1000 abone ve 4000 Saat izlenmeyi tamamladıktan sonra başvuru yapıyorsun. 2 günde cevap geleni de oluyor, 6 ay sonra gelende orası şansa kalmış. İncelemeye giden her kanal onay alıyor mu dersen eğer hayır. Tonlarca red yiyorum. Ayrıca pk açık kanal evet satılıyor. Ben de satıyorum başka arkadaşlarda var. Şuana kadar ben kandırıldım müşteri tarafından ama benden yana sıkıntı olmadı. Tabi forumdaki konulara bakarsan benim gibi güvenilir arkadaşlar var. Tercih sana kalmış

Hocam bu işi yapan birisi olarak olay çok zorlaştı diyebilirim. Videoların özgün olması gerekiyor. 1000 abone ve 4000 Saat izlenmeyi tamamladıktan sonra başvuru yapıyorsun. 2 günde cevap geleni de oluyor, 6 ay sonra gelende orası şansa kalmış. İncelemeye giden her kanal onay alıyor mu dersen eğer hayır. Tonlarca red yiyorum. Ayrıca pk açık kanal evet satılıyor. Ben de satıyorum başka arkadaşlarda var. Şuana kadar ben kandırıldım müşteri tarafından ama benden yana sıkıntı olmadı. Tabi forumdaki konulara bakarsan benim gibi güvenilir arkadaşlar var. Tercih sana kalmış

hocam şu anda aktif para kazanması açık kanalı kaça satıyorsun birde pek bilgim yok güvenlik için kanalın mailini falan değiştirebiliyormuyuz ve ismini ?

hocam şu anda aktif para kazanması açık kanalı kaça satıyorsun birde pek bilgim yok güvenlik için kanalın mailini falan değiştirebiliyormuyuz ve ismini ?

Pm atıyorum hocam detayları ordan konuşmak daha doğru olur. Tabi yine araştırmanızı yapın sonradan bana patlasın istemem :).

spam video yada güncel haberlerle abone ve saat mı kasmam lazım şimdi sonrasında hemen açılıyor mu para kazanma o videoları silsem ardından özgün videolarımı paylaşmaya başlasam ? yada satılıyor mu kanal sitede güvenli olur mu

---------- Spam Engelliyici 14:51 ---------- Önceki Mesaj 14:51 ----------

dostum tek kanal açacağım ben

Vurgudan dolayı garip oldu cümlem.(gülücük koyacaktım ? çıktı sonra sildim )

Anladım hocam dediginizi arkadaşların dedigi gibi 4000 saat ve 1k abonen olacak malesef.Red ya da onay sürecide ayrı bi dert ne zaman dönüş olur allah bilir.

Umarım en kısa sürede p.k açılırda yolunuza bakarsınız sizde.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri