Bende bu tarz çalışıyorum kanalınızın farkedilmesi ile aboneleriniz artacaktır. Bu tip kanallar abone çekmek açısından çok çok iyidir. Herkesin yaptığı değilde ilgi çekici ve yapılmayan konuları bulman çok önemli (daha çabuk tutması için). İlk 2-3 ay bir şey beklemeyin. Fakat aboneleriniz artınca ve kazancınız artınca herkesin yaptığı konularıda korkmadan yapabilirsiniz. Her beğeni sizin sıralamada yükselmenizi sağlayacaktır.
Önemli olan telifsiz resimler ve müziklerdir. Buna çok dikkat edin. Birisi çıkıp sadece bir resime bile telif atabilir. Biliyormusunuz bilmiyorum fakat Bunun için resimlerinizi google'da şu şekilde aratmalısınız. Örnek araba kelimesi =
https://www.google.com.tr/search?q=...HlywO_54KoAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1132&bih=911
Müzikler içinde örnek bir site:
incompetech | Custom Production Music and also Graph Paper
Fakat kullandığınız müziklerin linkini açıklamanızda kesinlikle kullanmayı unutmayın. Çünkü kullanmanıza izin verselerde telif hakları yine kendilerinde. Tek istedikleri açıklamalarda müziklerin linklerini kullanmanızdır.
Ayrıca şu site ile creative common video ve resimleri aratabilirsiniz.
CC Search
Bunları anlattım çünkü bunlar yapılmadığı sürece kanalınız özgün olmaz ve kısa sürede telif yiyebilir. Bu tip kanallar uzun vadeli çalışıldığında kazandırır ve sürekliliği vardır.
Ayrıca açıklama kısmınız sağlam olmalı video ile alakalı aranan kelimeleri sakın alt alta şu şekilde yazmayın.
araba
araba videoları
araba resimleri
araba izle
Bu sıkıntılı artık. Bu kelimelerle alakalı soru sorun açıklama içerisinde bu daha faydalı oluyor.
Mesela hangi araba daha çok tutuluyor?
Hangi araba markası son yıllarda popüler?
gibi.