Özgün...

Şakaysa sorun yok değilse yaşın kaç senin diyerek birazdan tartışmayı başlatıcaksın. Şaka ise mesajımı salla geç şaka değilse uyarı olarak alabilirsin :)
Uyari almasi gereken arkadas konuyu acan kisidir.Cunku onun Spam Yapanlara laf atma yetkisi yok.Bu bana ve digerlerine hakarettir.Ben kendisinden sikayetciyim...
Ayrica kardesim yaptigin sey Spam ile esdeger birseydir...Milletin zorluklara ragmen cektigi fotograflari ve muzikleri kullanmakta emek hirsizligidir ona kalirsa..

Uyari almasi gereken arkadas konuyu acan kisidir.Cunku onun Spam Yapanlara laf atma yetkisi yok.Bu bana ve digerlerine hakarettir.Ben kendisinden sikayetciyim...
Ayrica kardesim yaptigin sey Spam ile esdeger birseydir...Milletin zorluklara ragmen cektigi fotograflari ve muzikleri kullanmakta emek hirsizligidir ona kalirsa..

Herkes tarafından kullanıma açık telife girmeyen resimler ile slayt yapıyorsa ve üstüne ses ekliyorsa veyahut eklemiyorsa arkadaşın çalışması özgündür. Dünyada bu şekilde özgün çalışan bir sürü arkadaş var ülkemizde bile. Çünkü videoları birleştirip atmıyorlar içlerine yazı ekliyorlar geçişler ekliyorlar. Mesela Amerika ülkesinin ilginç yerlerini slayt şeklinde hazırlayıp atıyor ise bu spam dedğil yarı özgünde değildir. Çünkü kullandıgı resimler zaten paylaşılmış heryerde kullanılan resimlerdir.

Yani arkadaşlar özgünü illa kendinizi çekmekle ilgili oldugunumu sanıyorsunuz.

KULLANIMA AÇIK OLAN TELİFE GİRMEYEN RESİMLER İLE EMEK VEREREK SLAYTLAR YAPMAK ÖZGÜNDÜR...

Arkadaşın spamcılara karşıyım demesi yanlış olmuş. Ama her slayt yapan adamıda spam saymanız saçma. Bir slayt vardır bir slayt vardır.

Arkadaş spam derken belkide youtube'a birden fazla büssürü video atmaktır.

Son düzenleme:
Herkes tarafından kullanıma açık telife girmeyen resimler ile slayt yapıyorsa ve üstüne ses ekliyorsa veyahut eklemiyorsa arkadaşın çalışması özgündür. Dünyada bu şekilde özgün çalışan büssürü arkadaş var ülkemizde bile. Çünkü videoları birleştiirip atmıyorlar içlerine yazı ekliyorlar geçişler ekliyorlar. Mesela Amerika ülkesinin ilginç yerlerini slayt şeklinde hazırlayıp atıyor ise bu spam dedğil yarı özgünde değildir. Çünkü kullandıgı resimler zaten paylaşılmış heryerde kullanılan resimlerdir.

KULLANIMA AÇIK OLAN TELİFE GİRMEYEN RESİMLER İLE EMEK VEREREK SLAYTLAR YAPMAK ÖZGÜNDÜR...

Arkadaşın spamcılara karşıyım demesi yanlış olmuş. Ama her slayt yapan adamıda spam saymanız saçma. Bir slayt vardır bir slayt vardır.

kardeş kusura bakma ama forumda yöneticisin. iki defa aynı kelimeyi kullandığın için uyarmak zorunda hissettim kendimi.

"büssürü" diye bir kelime yok Türkçe'de. "Bir sürü" diye düzeltirseniz daha hoş olur.

Derdime çare baytarım yok :) hocam söylemek istediklerime tercüman olduğun için sana çok teşekkür ediyorum

spama karşıysan seni dışarı alalım :)

kardeş kusura bakma ama forumda yöneticisin. iki defa aynı kelimeyi kullandığın için uyarmak zorunda hissettim kendimi.

"büssürü" diye bir kelime yok Türkçe'de. "Bir sürü" diye düzeltirseniz daha hoş olur.

Özür dilerim düzeltiyorum hemen. :)

---------- Spam Engelliyici 15:39 ---------- Önceki Mesaj 15:38 ----------

Spam ağırlıklı bir forum olduğu için arkadaşın ''spama karşıyım'' sözünü tartışma yaratabileceği için editledim.

Herkes tarafından kullanıma açık telife girmeyen resimler ile slayt yapıyorsa ve üstüne ses ekliyorsa veyahut eklemiyorsa arkadaşın çalışması özgündür. Dünyada bu şekilde özgün çalışan büssürü arkadaş var ülkemizde bile. Çünkü videoları birleştiirip atmıyorlar içlerine yazı ekliyorlar geçişler ekliyorlar. Mesela Amerika ülkesinin ilginç yerlerini slayt şeklinde hazırlayıp atıyor ise bu spam dedğil yarı özgünde değildir. Çünkü kullandıgı resimler zaten paylaşılmış heryerde kullanılan resimlerdir.

Bahsettiginiz sey ile anlatmak istedigim farkli seyler.Ozgun ve Spam kavramini yeterince ayirt edebiliyorum ;) Ben mantik ve vicdan olarak soyluyorum...Mantiken arkadasin slayt yapmasi ile benim video indirip editleyip yuklemem ayni seylerdir...Arkadas Spam ve Ozgun kavramlarini tam olarak bilmedigi icin oyle bir cumle kullanmis olsa gerek :)

Slaytla video editlemeyi nasıl aynı kefeye sokmayı becerdiniz acaba. :)
Slayt basbayağı özgündür.

[MENTION=13170]UgurSeyma[/MENTION]

hırsızlığın doçentliği profesörlüğü yok kardeşim
bu açıdan bakacaksan sen de hırsızsın ben de ..
ki öyleyiz ama yine de yapıyoruz , orasına girmeyelim.

biraz açık sözlü olun ugurseyma arkadaşımız gibi, yapılan iş ortada, kendinizi kandırmayla vebalden kurtulmuş olunmaz.

Şakaysa sorun yok değilse yaşın kaç senin diyerek birazdan tartışmayı başlatıcaksın. Şaka ise mesajımı salla geç şaka değilse uyarı olarak alabilirsin :)

zack böyle **** sözlerine itibar etmiyorum ben tartışma çıkmayacaktır dostum... :)

---------- Spam Engelliyici 14:26 ---------- Önceki Mesaj 14:24 ----------

Laf atmak ne demektir ben laf atmışmıyım acaba ? boş konuşuyosunuz arkadaşlar boş.

---------- Spam Engelliyici 14:28 ---------- Önceki Mesaj 14:26 ----------

Herkes tarafından kullanıma açık telife girmeyen resimler ile slayt yapıyorsa ve üstüne ses ekliyorsa veyahut eklemiyorsa arkadaşın çalışması özgündür. Dünyada bu şekilde özgün çalışan bir sürü arkadaş var ülkemizde bile. Çünkü videoları birleştirip atmıyorlar içlerine yazı ekliyorlar geçişler ekliyorlar. Mesela Amerika ülkesinin ilginç yerlerini slayt şeklinde hazırlayıp atıyor ise bu spam dedğil yarı özgünde değildir. Çünkü kullandıgı resimler zaten paylaşılmış heryerde kullanılan resimlerdir.

Ayrıca ben spama karşıyım dedim spam yapanlara değil bunu burdaki insanlar algılayamıyorlar. :)

---------- Spam Engelliyici 14:31 ---------- Önceki Mesaj 14:28 ----------

Sana gelince benim milletin çektiği fotoğrafları kullandığımı kim söyledi Fotoğraflarda özgün size iyi günlerrrr.... :):)

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bende bu tarz çalışıyorum kanalınızın farkedilmesi ile aboneleriniz artacaktır. Bu tip kanallar abone çekmek açısından çok çok iyidir. Herkesin yaptığı değilde ilgi çekici ve yapılmayan konuları bulman çok önemli (daha çabuk tutması için). İlk 2-3 ay bir şey beklemeyin. Fakat aboneleriniz artınca ve kazancınız artınca herkesin yaptığı konularıda korkmadan yapabilirsiniz. Her beğeni sizin sıralamada yükselmenizi sağlayacaktır.

Önemli olan telifsiz resimler ve müziklerdir. Buna çok dikkat edin. Birisi çıkıp sadece bir resime bile telif atabilir. Biliyormusunuz bilmiyorum fakat Bunun için resimlerinizi google'da şu şekilde aratmalısınız. Örnek araba kelimesi = https://www.google.com.tr/search?q=...HlywO_54KoAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1132&bih=911

Müzikler içinde örnek bir site: incompetech | Custom Production Music and also Graph Paper
Fakat kullandığınız müziklerin linkini açıklamanızda kesinlikle kullanmayı unutmayın. Çünkü kullanmanıza izin verselerde telif hakları yine kendilerinde. Tek istedikleri açıklamalarda müziklerin linklerini kullanmanızdır.

Ayrıca şu site ile creative common video ve resimleri aratabilirsiniz. CC Search

Bunları anlattım çünkü bunlar yapılmadığı sürece kanalınız özgün olmaz ve kısa sürede telif yiyebilir. Bu tip kanallar uzun vadeli çalışıldığında kazandırır ve sürekliliği vardır.

Ayrıca açıklama kısmınız sağlam olmalı video ile alakalı aranan kelimeleri sakın alt alta şu şekilde yazmayın.
araba
araba videoları
araba resimleri
araba izle

Bu sıkıntılı artık. Bu kelimelerle alakalı soru sorun açıklama içerisinde bu daha faydalı oluyor.
Mesela hangi araba daha çok tutuluyor?
Hangi araba markası son yıllarda popüler?
gibi.

Gereksiz tartışmaların arasında kalmış çok güzel bir paylaşım bence..

Nasıl itibar görmek istiyorsanız ona göre çalışın,spamsa spam,özgünse özgün.. Sonuçlarına katlanacak olan yine sizsiniz..

Son düzenleme:
Bende bu tarz çalışıyorum kanalınızın farkedilmesi ile aboneleriniz artacaktır. Bu tip kanallar abone çekmek açısından çok çok iyidir. Herkesin yaptığı değilde ilgi çekici ve yapılmayan konuları bulman çok önemli (daha çabuk tutması için). İlk 2-3 ay bir şey beklemeyin. Fakat aboneleriniz artınca ve kazancınız artınca herkesin yaptığı konularıda korkmadan yapabilirsiniz. Her beğeni sizin sıralamada yükselmenizi sağlayacaktır.

Önemli olan telifsiz resimler ve müziklerdir. Buna çok dikkat edin. Birisi çıkıp sadece bir resime bile telif atabilir. Biliyormusunuz bilmiyorum fakat Bunun için resimlerinizi google'da şu şekilde aratmalısınız. Örnek araba kelimesi = https://www.google.com.tr/search?q=...HlywO_54KoAg&ved=0CAgQ_AUoAQ&biw=1132&bih=911

Müzikler içinde örnek bir site: incompetech | Custom Production Music and also Graph Paper
Fakat kullandığınız müziklerin linkini açıklamanızda kesinlikle kullanmayı unutmayın. Çünkü kullanmanıza izin verselerde telif hakları yine kendilerinde. Tek istedikleri açıklamalarda müziklerin linklerini kullanmanızdır.

Ayrıca şu site ile creative common video ve resimleri aratabilirsiniz. CC Search

Bunları anlattım çünkü bunlar yapılmadığı sürece kanalınız özgün olmaz ve kısa sürede telif yiyebilir. Bu tip kanallar uzun vadeli çalışıldığında kazandırır ve sürekliliği vardır.

Ayrıca açıklama kısmınız sağlam olmalı video ile alakalı aranan kelimeleri sakın alt alta şu şekilde yazmayın.
araba
araba videoları
araba resimleri
araba izle

Bu sıkıntılı artık. Bu kelimelerle alakalı soru sorun açıklama içerisinde bu daha faydalı oluyor.
Mesela hangi araba daha çok tutuluyor?
Hangi araba markası son yıllarda popüler?
gibi.

bende bu işe yeni girdim.
kanalımda 3 video vardı.
sizin sayenizde ileride sıkıntı yaşamadan videoları sildim kanaldan.

resimleri direk arayıp almıştım. ve müzik için link vermemiştim.
şimdi bu önerilerinizle devam edicem.

çok çok teşekkürler.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri