Ozgun'de hedefiniz nedir?

• Kullanıcı y4mur
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

y4mur

Kayıtlı Üye
Web sitesi
kendinyapilgincfikirler.blogspot.com.tr
oncelıkle kategorısını bılemedım en bastakıne yazayım dedım...

Merak ettıgım %100 ozgun arkadaslar yt dekı "tamam ben oldum" dıyecegınız hedef noktanız nedir?

Maddi hedefiniz (aylık x kadar kazanc hayalim)
veya
yt tarafından onurlandırılmak ıstedıgınız (silver, gold button olayları)
veya
sizinle sponsorluk anlasması yapmasını hayal ettiğiniz bir firma
veya
ünlü olmak tv ye cıkmak vs vs...

Ben cevabımı vereyım :D
Maddi hedef yok masraflarımı gıdersın yeter,
Silver alıcama ınanıyorum en kotu 2 sene sonra, gold işi ıse mumkun değil :)
Marka vermiyim ünlü kırtasıyeler ve yapı marketlerı (beleş malzeme ne kadan güzel :D)
Derya Baykalın programına cıkmak :D

Hayaller ve umutlar olmadan bu iş olcak gibi değil :)
Ve tabii bu hayallerdende utanmadan söylemek lazım hem yazınca bırseylerı gerceklesmesi için evrene mesaj yollamıs oluyorsunuz :)

acaba kımler kımler neler hedeflıyor cok merak edıyorum cıdden :)

Hayaller olmasa 1 dk bile uğraşmam.(Spam yapıyorum :D )
Benim hedefim üstü açık bir spor araba ve geçimimi sağlayacak para

derya baykalın programına çıkmaktan sonra ne oluyoruz falan dedim :)

Arkadaş bayan galiba ondan derya baykala çıkmak diyor. Bir an şaşırdım dedim hangi erkek derya baykala çıkmak ister ki ? :D

Arkadaş bayan galiba ondan derya baykala çıkmak diyor. Bir an şaşırdım dedim hangi erkek derya baykala çıkmak ister ki ? :D

aaaa cook ayıp forumun ozgun kısmında takılıp hala bayan olmadıgımı anlayamadıysanız :( benım avatar gozukmuyormu ayrıca ? nıckımı bayanozgun mu yapsem napsem :D

aaaa cook ayıp forumun ozgun kısmında takılıp hala bayan olmadıgımı anlayamadıysanız :( benım avatar gozukmuyormu ayrıca ? nıckımı bayanozgun mu yapsem napsem :D

Triplerden belli :D:D Sen yanlış eklemişsin avatar ekleden ekle gözükür ozaman. Ayrıca kanalın iyiymiş az videona rağmen bayağı aktif bir kitlen var iyi değerlendir bence. Bir spamcı olarak başarılarının devamını dilerim :)

Faydası olacağını bilsem bende derya baykalla çıkarım.

her videom en az 50k kişiye ulaşsa ve toplam 100k aboneye ulaşsam yeter, başka bi beklentim yok

Ben özgünü ne para nede başka bişi için sadece 100 k abone yapıp silver play button alabilmek için yapıyorum :)

1 milyon abone plaketini alsam , tamam ben oldum derim.Yeter mi yetmez tabii ama o yani.

Aylık 20 k sabit gelir. Bu gelirin % 10-15' i çevremdeki yardıma ihtiyacı olanlara vermek,
% 10-15 yine 1 yada 2 çocuk okutmak, % 20 si de kesinlikle İnsanlığın irşadı için harcamak..

Geri kalan 10 k ailemin geçimi ve çocuğun okulu için yeter de artar bile...

Şu an kazandığım gelir ile zaten buna benzer bir şey yapıyorum. Değişen tek şey miktarı olacak... :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri