Özgünde İlerliyorum! Kinder Süpriz !

Android Türkiyem

Kayıtlı Üye
Bu gün düne Göre ilerlemeler olduğunu düşünüyorum
dantelleri örgüleri kaldırdım :D ses efeklerini biraz kıstım
Her gün daha iyiye Kinder Supriz Yumurta
Fikirleriniz yorumlarınızı değerlendiriyorum sevgili arkadaşlar eksik hata şöyle olsa daha iyi olurdu gibi fikirler benim için çok değerli
https://www.youtube.com/watch?v=GO7_b8tEFh0

Son düzenleme:
Arka plan için renkli kağıt veya keçe kullanın

şaka maka yumurtacıların, hamurcuların sayısı artıyor. her spamcı bir gün özgünü tadacaktır

hocam böyle müzikleri aldığınız yerin linkini özelden verebilirseniz sevinirim [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

küçük resimler çok karanlık onları aydınlat. Tepe lambası kullan pembe falan iyi olur. Büyük kanalları örnek al. Bu kategoride bi ara uğraşmıştım kesinlikle video içeriği önemli değil önemli olan küçük resim. Ama tabi video izlenme oranıda önemli o ikinci.

Masanın üstünü bir şeyle örtüp arka plana çeşitli süs koyabilirsiniz ya da oyuncak ama ekran dolu görünsün :)

Yabancı kanallarda gördüğümüz o buyuk kinder suprise yumurtaları migrosta sınırlı sayıda satışta yanlış hatırlamıyorsam 9tl gibi birşey onlardan da yapın bence yabancı kanallarda iyi tutuyor o buyuk yumurtalar

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kardeş daha epey ilerlemen gerek. Yani bu kategoride hele ki ingilizce de bu videolarla tutunman çok zor. Tabi ki başlangıçta acemilikler olabilir

Öncelikle sabit bir çekim alanı oluşturmalısın. Yani mesela bir video yemek masasında çekilmiş, odadaki kablolar görünüyor. Bir video sehpada kalorifer peteği görünüyor bunlara dikkat et ;)

Sabit bir çekim alanı oluşturup tüm çekimleri orada yapmalısın. Varsa beyaz masa iyidir. Veya fon kartonlarından da kullanırsın. Masaya ve arkada duvar varsa fon kartonlarıyla her çekimde farklı renkler deneyebilirsin.

Ekran da mümkün olduğunca çocukların ilgisini çekebilecek onların videoda kalmasını sağlayacak obje olmalı. Oyuncakları da tek tek değil de beşerli onarlı yirmişerli şekilde tek videoda kullanmalısın. Ama tabi başlangıç için fazla masraf yapmadan bu şekilde devam edebilirsin kaynak yoksa.

Tripod ve ileride daha iyi bir kamera da lazım sana :)

Açıklama kısımlarını da iyi kullanman gerekir sanırım boş bırakmışsın. Etiketlere ise fazla giriş yapmışsın mesela new, movie, game gibi etiketler fazla ve videolarınla alakasız. Etiketleri de özenle, sadece videon ile alakalı şekilde girmelisin.

Kişisel görüşüm halihazırda, spamdan veya başka biryerden bu iş için bir kaynağın yoksa devam etmeni pek önermem :o

Bol şanslar

hocam kesik kesik yapın öyle daha güzel olur ve arka plan rengini değştrin

masanın üstünü renkli birşeyle örtün hocam, başarılar
Arka plan için renkli kağıt veya keçe kullanın
hocam kesik kesik yapın öyle daha güzel olur ve arka plan rengini değştrin

Hocam Arka Tarafa Renkli kağıt mı alayım yazı tahtası gibi parlak birşeymi üzerine playdoh oyun hamuru koyduğumda rengi çıkmaması için :)

küçük resimler çok karanlık onları aydınlat. Tepe lambası kullan pembe falan iyi olur. Büyük kanalları örnek al. Bu kategoride bi ara uğraşmıştım kesinlikle video içeriği önemli değil önemli olan küçük resim. Ama tabi video izlenme oranıda önemli o ikinci.

dediğiniz gibi tepe lambasını araştırayım mekan hazırlayayım beyaz güzel sade

küçük resimleri canlandırma yapmam gerek aslında dikkate alıp düzenleme yapacağım :)

Masanın üstünü bir şeyle örtüp arka plana çeşitli süs koyabilirsiniz ya da oyuncak ama ekran dolu görünsün :)

hocam playdoh felan oyuncaklarla göze güzel gelecek şekilde canlandırmacağım dikkate alacağım dediğinizi teşekkür ederim :)
Arkaplan kötü duruyor sadece, birde hocam şu 00:13 saniyedeki ses efekti nedir acaba çok merak ettim?

hocam skype ekleyin göndereyim

Yabancı kanallarda gördüğümüz o buyuk kinder suprise yumurtaları migrosta sınırlı sayıda satışta yanlış hatırlamıyorsam 9tl gibi birşey onlardan da yapın bence yabancı kanallarda iyi tutuyor o buyuk yumurtalar

HTC One_M8 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hemen bakayım tam banada gerekli olan yumurta migrosa bakayım :)

Kardeş daha epey ilerlemen gerek. Yani bu kategoride hele ki ingilizce de bu videolarla tutunman çok zor. Tabi ki başlangıçta acemilikler olabilir

Öncelikle sabit bir çekim alanı oluşturmalısın. Yani mesela bir video yemek masasında çekilmiş, odadaki kablolar görünüyor. Bir video sehpada kalorifer peteği görünüyor bunlara dikkat et ;)

Sabit bir çekim alanı oluşturup tüm çekimleri orada yapmalısın. Varsa beyaz masa iyidir. Veya fon kartonlarından da kullanırsın. Masaya ve arkada duvar varsa fon kartonlarıyla her çekimde farklı renkler deneyebilirsin.

Ekran da mümkün olduğunca çocukların ilgisini çekebilecek onların videoda kalmasını sağlayacak obje olmalı. Oyuncakları da tek tek değil de beşerli onarlı yirmişerli şekilde tek videoda kullanmalısın. Ama tabi başlangıç için fazla masraf yapmadan bu şekilde devam edebilirsin kaynak yoksa.

Tripod ve ileride daha iyi bir kamera da lazım sana :)

Açıklama kısımlarını da iyi kullanman gerekir sanırım boş bırakmışsın. Etiketlere ise fazla giriş yapmışsın mesela new, movie, game gibi etiketler fazla ve videolarınla alakasız. Etiketleri de özenle, sadece videon ile alakalı şekilde girmelisin.

Kişisel görüşüm halihazırda, spamdan veya başka biryerden bu iş için bir kaynağın yoksa devam etmeni pek önermem :o

Bol şanslar

kaynak var biraz dahi olsa hocam dediklerinize katılıyorum bizzat dikkat edeceğim :)

hocam böyle müzikleri aldığınız yerin linkini özelden verebilirseniz sevinirim [MENTION=42932]Android Türkiyem[/MENTION]

Ustam https://www.youtube.com/audiolibrary/music

Parçalardan : Çocuklar
ilişkilendirmenin gerekli olmadığı yazarsanız güzel müzikler çıkıyor

Parça İsmi : Itsy_Bitsy_Spider_(vocal)

Son düzenleme:
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri