özgünden yürüyorum, sizce böyle gidersem..?

• Kullanıcı haifisch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
movie maker ile çalışıyosanız bunu bırakın derim ufak tefek işlerde pratik çözümler sunsa da ,görsel açıdan zengin ve teknik videoları basitçe yapmak için az yer kaplayan proshow gold öneririm,hatta mini filmler bile oluşturabilirsiniz,geçiş hızlarını şayet sizin okuyabildiğiniz şekilde değil bir başkası okuyabilir mi diye düşünerek yaparsanız daha faydalı olur,videoda slaytda olsa görsel açıdan zenginlik önemlidir,yazı renkleri okunabilir değil şahsen ben okuyamadım bu videoyu ne izlerim ne de paylaşırım yanlış anlamayın sakın hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunlar sizin alıştırmalarınız olsun siz daha iyisi için uğraşın sonunda amacınıza ulaşırsınız...

movie maker ile çalışıyosanız bunu bırakın derim ufak tefek işlerde pratik çözümler sunsa da ,görsel açıdan zengin ve teknik videoları basitçe yapmak için az yer kaplayan proshow gold öneririm,hatta mini filmler bile oluşturabilirsiniz,geçiş hızlarını şayet sizin okuyabildiğiniz şekilde değil bir başkası okuyabilir mi diye düşünerek yaparsanız daha faydalı olur,videoda slaytda olsa görsel açıdan zenginlik önemlidir,yazı renkleri okunabilir değil şahsen ben okuyamadım bu videoyu ne izlerim ne de paylaşırım yanlış anlamayın sakın hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunlar sizin alıştırmalarınız olsun siz daha iyisi için uğraşın sonunda amacınıza ulaşırsınız...

3 gün önce bi kanal açtım,proshowla deneme için 2 slayt yapıp attım içine.dün gecede 3 yada 4 tane daha atmıştım.ilk gün 187 izlenme gelmiş slaytlara :) biyerde paylaşmadım,özel bişey yapmadım.sadece ingilizce içerikte proshowla 5-6 slayt atmıştım kanala ve 200e yakın izlenme almış.demekki konuları düzgün seçsek,biyerlerde paylaşsak filan iyi kötü bişeyler gelir bu işten.

dislike atınca kanal için ne gibi olumsuz şeyler oluyor?

Birincisi ve en önemlisi bilerek yapilan dislike kul hakkina giriyor.
Adam emek veriyor bir baskasi begensede cekemezlik yüzünden dislike verip videonun gerilemeye sebep oldugu icin rizkina engel olmus oluyor buda kul hakkina giriyor...

Bazi tipler ister like verir ister dislike verip diyip duruyor ee tamam anladik hakkiniz ama bilerekte izlemedende dislike verilmezki!

Madem vereceksin adam gibi ortaya cikacaksin ben dislike verdim su ve su sebepten dolayi diyeceksin o zaman diyecek sözüm yoktur...

Bu forumun bu yönünden nefret ediyorum baskasinin rizkinda gözü olan tiplere hakkim helal degildir Ahirette hersey ortaya cikacak...

Burdanda özgün calisanlara tafsiye ediyorum videolarinizi paylasmayin!

cevabı tam alamadım yani dislike verince video gerilemeye sebep oluyor başka nelere sebep oluyor ben şahsen videoyu izledikten sonra like veya dislike bakıyorum

ne gibi? kategori bulmakta çok zorlandım en son bu kategoriyi deneyeyim dedim de olmayacak gibi.. oyun kategorisini önerir misiniz?
hocam mesela cocuk oyunlari oynayip paylasan kanallar var "kids game " diye arat bi incele istersen

GT-I9500 cihazımdan gönderildi

cevabı tam alamadım yani dislike verince video gerilemeye sebep oluyor başka nelere sebep oluyor ben şahsen videoyu izledikten sonra like veya dislike bakıyorum

YouTube acisindan dislike videonun aramalarda geriye düser...

izleyici icinde negativ düsünce meydana getirir... ve istemesede oda dislike basar...

Ayni abone olma olayi.... 0 aboneli kanala abone olmayiz ama binlerce abonesi olana düsünmeden abone oluruz

3 gün önce bi kanal açtım,proshowla deneme için 2 slayt yapıp attım içine.dün gecede 3 yada 4 tane daha atmıştım.ilk gün 187 izlenme gelmiş slaytlara :) biyerde paylaşmadım,özel bişey yapmadım.sadece ingilizce içerikte proshowla 5-6 slayt atmıştım kanala ve 200e yakın izlenme almış.demekki konuları düzgün seçsek,biyerlerde paylaşsak filan iyi kötü bişeyler gelir bu işten.

Hocam proshow goldu çözdümü fena videolar geliyo kesme biçme videoya kurgu yapabilirsiniz tabi adobe vazgeçilmez bu konuda fakat pratik ve kullanışlı yaratıcı fikirler ile çok iş çıkartabilirsiniz insanlar izliyebiliyo en azından :)

Hocam proshow goldu çözdümü fena videolar geliyo kesme biçme videoya kurgu yapabilirsiniz tabi adobe vazgeçilmez bu konuda fakat pratik ve kullanışlı yaratıcı fikirler ile çok iş çıkartabilirsiniz insanlar izliyebiliyo en azından :)

ben 3-5 yıl önce kullanmıştım bu programı,geçen ay bi arkadaş slayt programı ararken aklıma geldi ve ona önerdigimde bende indirmiştim.fırsat bulunca bi baktım şöyle,gayet basit ve güzel slaytlar yapılıyor.bende after effectden yanayım tabi ama o daha çok bilgi ve zaman istiyor.proshowda daha basit ama hızlı,güzel işler çıkarılabilir.

Özgün=sabır benimde 10 tane özgün kanal var hepside sağlam kanallar ama zamanla izlenimleri artacak.

100 kisi izlemis

10 dislike

1 like (onuda ben verdim özgün calistigi icin destek amacli...)

kendi videommus gibi cok kötü moralim bozuldu böyle yapip elinize ne geciyor ??

Spam calisiyorsunuz anladikta emege saygi hicmi yok ?

ben 3-5 yıl önce kullanmıştım bu programı,geçen ay bi arkadaş slayt programı ararken aklıma geldi ve ona önerdigimde bende indirmiştim.fırsat bulunca bi baktım şöyle,gayet basit ve güzel slaytlar yapılıyor.bende after effectden yanayım tabi ama o daha çok bilgi ve zaman istiyor.proshowda daha basit ama hızlı,güzel işler çıkarılabilir.
after effect kısaca adobe programları vazgeçilmezdir bu işi yapmak isteyenler mutlaka kendini geliştirmeli hatta imkanı var ise eğitimini almalı

1 likede benden kardeşim başarılar
eyvallah hocam :)
100 kisi izlemis

10 dislike

1 like (onuda ben verdim özgün calistigi icin destek amacli...)

kendi videommus gibi cok kötü moralim bozuldu böyle yapip elinize ne geciyor ??

Spam calisiyorsunuz anladikta emege saygi hicmi yok ?
hocam kesinlikle haklısınız ya. anlayamıyorum insanları. her şeyi anlarım da ne diye dislike verirsin ki?
Özgün=sabır benimde 10 tane özgün kanal var hepside sağlam kanallar ama zamanla izlenimleri artacak.
inşallah hocam, başarılar size de :)

hocam ben camtasia kullanıyorum, program zaten çokta zor değil çözdüm fakat ayıracak pek zamanım yok :( onu da indirmiştim bilgisayara da malum 1 gb ramli pcde çalışıyoruz olmuyor :) çok kastı bende alternatifler aradım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri