slayt isi pek tutmuyoor artik hocameyvallah hocam 1 dislike yemişiz bile![]()
bence farkli alternatiflere yonelin
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
slayt isi pek tutmuyoor artik hocameyvallah hocam 1 dislike yemişiz bile![]()
slayt isi pek tutmuyoor artik hocam
bence farkli alternatiflere yonelin
GT-I9500 cihazımdan gönderildi
eyvallah hocam 1 dislike yemişiz bile![]()
her ne yaparsan yap bu foruma birsey paylasma...
ben bilgi amacli "Farkli yöntemlerle video kanitlama ünlem sorunu konusu actim ve orada ÖRNEK gösterdigim para kazanmadigim videoyu bile dislike atiyorlar...
halbuki adamlara bilgi veriyorum... tuhaf tipler var ama yakinda alisirsin![]()
movie maker ile çalışıyosanız bunu bırakın derim ufak tefek işlerde pratik çözümler sunsa da ,görsel açıdan zengin ve teknik videoları basitçe yapmak için az yer kaplayan proshow gold öneririm,hatta mini filmler bile oluşturabilirsiniz,geçiş hızlarını şayet sizin okuyabildiğiniz şekilde değil bir başkası okuyabilir mi diye düşünerek yaparsanız daha faydalı olur,videoda slaytda olsa görsel açıdan zenginlik önemlidir,yazı renkleri okunabilir değil şahsen ben okuyamadım bu videoyu ne izlerim ne de paylaşırım yanlış anlamayın sakın hevesinizi kırmak için söylemiyorum bunlar sizin alıştırmalarınız olsun siz daha iyisi için uğraşın sonunda amacınıza ulaşırsınız...
dislike atınca kanal için ne gibi olumsuz şeyler oluyor?
hocam mesela cocuk oyunlari oynayip paylasan kanallar var "kids game " diye arat bi incele istersenne gibi? kategori bulmakta çok zorlandım en son bu kategoriyi deneyeyim dedim de olmayacak gibi.. oyun kategorisini önerir misiniz?
cevabı tam alamadım yani dislike verince video gerilemeye sebep oluyor başka nelere sebep oluyor ben şahsen videoyu izledikten sonra like veya dislike bakıyorum
3 gün önce bi kanal açtım,proshowla deneme için 2 slayt yapıp attım içine.dün gecede 3 yada 4 tane daha atmıştım.ilk gün 187 izlenme gelmiş slaytlarabiyerde paylaşmadım,özel bişey yapmadım.sadece ingilizce içerikte proshowla 5-6 slayt atmıştım kanala ve 200e yakın izlenme almış.demekki konuları düzgün seçsek,biyerlerde paylaşsak filan iyi kötü bişeyler gelir bu işten.
Hocam proshow goldu çözdümü fena videolar geliyo kesme biçme videoya kurgu yapabilirsiniz tabi adobe vazgeçilmez bu konuda fakat pratik ve kullanışlı yaratıcı fikirler ile çok iş çıkartabilirsiniz insanlar izliyebiliyo en azından![]()
1 likede benden kardeşim başarılar
after effect kısaca adobe programları vazgeçilmezdir bu işi yapmak isteyenler mutlaka kendini geliştirmeli hatta imkanı var ise eğitimini almalıben 3-5 yıl önce kullanmıştım bu programı,geçen ay bi arkadaş slayt programı ararken aklıma geldi ve ona önerdigimde bende indirmiştim.fırsat bulunca bi baktım şöyle,gayet basit ve güzel slaytlar yapılıyor.bende after effectden yanayım tabi ama o daha çok bilgi ve zaman istiyor.proshowda daha basit ama hızlı,güzel işler çıkarılabilir.
eyvallah hocam1 likede benden kardeşim başarılar
hocam kesinlikle haklısınız ya. anlayamıyorum insanları. her şeyi anlarım da ne diye dislike verirsin ki?100 kisi izlemis
10 dislike
1 like (onuda ben verdim özgün calistigi icin destek amacli...)
kendi videommus gibi cok kötü moralim bozuldu böyle yapip elinize ne geciyor ??
Spam calisiyorsunuz anladikta emege saygi hicmi yok ?
inşallah hocam, başarılar size deÖzgün=sabır benimde 10 tane özgün kanal var hepside sağlam kanallar ama zamanla izlenimleri artacak.
ben 3-5 yıl önce kullanmıştım bu programı,geçen ay bi arkadaş slayt programı ararken aklıma geldi ve ona önerdigimde bende indirmiştim.fırsat bulunca bi baktım şöyle,gayet basit ve güzel slaytlar yapılıyor.bende after effectden yanayım tabi ama o daha çok bilgi ve zaman istiyor.proshowda daha basit ama hızlı,güzel işler çıkarılabilir.
hocam ben camtasia kullanıyorum, program zaten çokta zor değil çözdüm fakat ayıracak pek zamanım yokHocam proshow goldu çözdümü fena videolar geliyo kesme biçme videoya kurgu yapabilirsiniz tabi adobe vazgeçilmez bu konuda fakat pratik ve kullanışlı yaratıcı fikirler ile çok iş çıkartabilirsiniz insanlar izliyebiliyo en azından![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.