özgüne başladım ama mutlu değilim :(

• Kullanıcı rbasaran
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

rbasaran

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba. özgün video çekimine başladım. konu oyun hamurları. ve örneğin araba yapıp videoyaçekiyorsam playdoh cars yazınca binlerce izlenmiş videolar arasından ilk sayfada çıkabiliyorum etiket açıklama vs ile

su ana kadar 4 video paylaştım ışıklandırması güzel bir şekilde müzikleri hoş vs izlenmesi güzel olacak şekilde kısacası. videoyu açanlar %70 ini izliyor yani 10 dklık videonun ortalaması 7 dk izleniyor. Buradan videoların izlenebilir,güzel olduğu sonucuna varıyorum :D.

Ancak sorun şu ki izlenim alamıyorum 1 hafta oldu benim izlenimim 4 videoda total 30. zamanla arama sayfasındaki sıram da düşüyor. insanın canını sıkıyor haliyle. 0.05 $ kazanmışım o ayrı :D .
Sizce izlenimleri nasıl arttırabilirim. facebook sayfaları olsun bu tarz web siteleri olsun her yerde paylaşıyorum üye olup yazıyorum falan ama nafile neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Şöyle birşey varki özgün sabır işidir. Bunu hepimiz duyuyoruz öğreniyoruz ancak bu kadar az izlenim ile sabretmek enayilik mi oluyor yoksa inatla durmadan video çekerek zaman harcayarak biryerlere ulaşabilir miyim acaba? çok moralim bozuldu kısaca sabretmeli miyim yoksa önüme bakıp yeni fikirler mi aramalıyım

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)

İlk 2 ay para kazanma açma bence.
Bende başladım, özgün gerçekten çok zor ama parayı fazlasıyla haketmek güzel. :)
Başarılar.

Hocam 1 hafta nedir ki. ben özgüne geçeli 3 ay oldu anca 500 aboneye yaklaştım. attığım videolar da anca 100 civarı izlenme alıyor. ilk zamanlar günlük 2 lirayı görünce sevinçten uçuyodum. şimdi 30 lirayı görüyorum. demem o ki işini iyi yap sabret. ve hemen sonuç bekleme. ben günde 100 lira kazanacağım günlerin çok yakın olduğunu düşünmüyorum. ama sabrediyorum. arkadaşların dediği gibi ilk ay hiç açmadım para kazanmayı moralim bozulmasın diye. şimdi şimdi meyvesini topluyorum ama. Sonuç = Sabır

Hocam 1 hafta nedir ki. ben özgüne geçeli 3 ay oldu anca 500 aboneye yaklaştım. attığım videolar da anca 100 civarı izlenme alıyor. ilk zamanlar günlük 2 lirayı görünce sevinçten uçuyodum. şimdi 30 lirayı görüyorum. demem o ki işini iyi yap sabret. ve hemen sonuç bekleme. ben günde 100 lira kazanacağım günlerin çok yakın olduğunu düşünmüyorum. ama sabrediyorum. arkadaşların dediği gibi ilk ay hiç açmadım para kazanmayı moralim bozulmasın diye. şimdi şimdi meyvesini topluyorum ama. Sonuç = Sabır

Anladım hocam anlattıklarınız ciddi moral verdi. 100 izleme ile günlük 30 lirayı görmek beni mutlu etti :D ancak nasıl oluyor bu tbmler daha mı yüksek oluyor özgünde

hocam neden para kazanmayı açma dediniz acaba. ne tarz bir etkisi oluyor

Bir kaç yerde daha gördüm tam olarak bende bilmiyorum, ancak ben şu yüzden açmıyorum.
Daha yeni olmasına rağmen para için yapıldığı izlenimi olsun istemiyorum.
En azından kanal biraz oturmalı. Sonra açılır.
Zaten bu izlenmeyle açsamda birşey olmaz. :)
Başka bir dezavantajı varsa bilen yazar bende öğrenirim. :)

Anladım hocam anlattıklarınız ciddi moral verdi. 100 izleme ile günlük 30 lirayı görmek beni mutlu etti :D ancak nasıl oluyor bu tbmler daha mı yüksek oluyor özgünde

her attığım 100 izleniyor demiyim bazıları ciddi izlenim alabiliyor ama ortalama 100 diyebilirim. yoksa binleri görenlerde var. valla tbm işi bende öyle çok yüksek değil. 0,10 tl deyim ortalama. sayfa to da %5 gibi. 5-6 bin izlenime 30 lira geliyor işte. 3 ay oldu haliyle video sayımız az değil. sürümden kazanıyorum:)

teşekkürler arkadaşlar cevaplarınız için sonuç olarak sabretmeye devam :)

Bende özgün'e geçtiğimde senin gibi düşünüyordum izleme gelmiyor vb diyordum ama güncelliği korudum hiç aksatmadım video atmaya sürekli araştırdım face, twitter, blog, tumblr, reddit kullandım kanalımı ağustosta açmıştım şuan 7 k aboneye gelmek üzereyim günlük 40 k üzeri izleme geliyor özgünde en önemli konu güncelliği korumaktır bana göre.

benim de özgün kanalım var ve ben de izlenmemekten muzdaribim :( gerçi kanal yeni, bunun etkisinin olduğunu biliyorum ama gelecekte artar mı izlenmelerim, emeklerime değer mi düşünceleri insanı kemirip duruyor...

evvelden para kazanmaları açmayın adsense ve partnere bağlamayın derim.belli bir süre sonra partner şirketleri davetiye gönderiyor.

İlk önce reklamları kaldırabilirsin. Bu da daha çok izlenim demektir. İleride açarsan daha faydalı olur. Küçük resim ekleyebilirsin. Her videoya ayrı bir resim yada standart göz alıcı bir resim olabilir. Bu küçük resimde çok izlenim çeker. Bunun dışında twitter reddit tarzı sitelerde paylaşabilirsin. Bir süre sonra bu 3-5 ay da olabilir videoların hit almaya başlar.
Ben kendim şöle birşey yaptırdıydım. 1TL ye forumda bir arkadaş 40 foruma konu atıyordu. Tabi Türkçe içerikliydi. Sen bunu İngilizce 40-50 foruma üye olup konu olarak ekleyebilirsin. Hatta şey yapmıştım ben konu içinde 3 tane de arama kelimesine video linkini verdirmiştim. 3-4 ay sonra videolar patladı ve standart bir hite ulaştı.

Hocam burayi anlayamadim ama aciklarmisin rica etsem

GT-I8160 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yani forumlara tanıtım yazısı gibi konu ekletmiştim demek istedim. Misal veriyorum bir konu hazırladın anlattın örneğin konumuz şu olsun:

Konu başlığı: Evlilik aşkı bitirir mi? İnsanlar neden aşık olur?
Konu içeriği: Evlilik aşkı bitirir mi? diye sordum kendime. Aslında aşk bir zamanın durması gibi geliyor bana. O anın bitmesini hiç istemediğimiz bir zaman dilimi gibi aslında. Peki insanlar neden aşık olur? bu rada biraz cümle ekliyoru bıla bıdı bide bılı bılı ....... aşk acısı nedir diye düşünürüm bazen. Evlilik bitirirse aşk acısı olur mu?
Video: Video linki.

Buradaki asıl amaç backlink almak ve videoyu google aramalarında çıkarmak. Zaten google aramalarında bu kelimelerde yani kırmızı ile işaretlediğim kelimelerde en üste çıkarsa youtubede de hit alıyor gerçekten.

Yani forumlara tanıtım yazısı gibi konu ekletmiştim demek istedim. Misal veriyorum bir konu hazırladın anlattın örneğin konumuz şu olsun:

Konu başlığı: Evlilik aşkı bitirir mi? İnsanlar neden aşık olur?
Konu içeriği: Evlilik aşkı bitirir mi? diye sordum kendime. Aslında aşk bir zamanın durması gibi geliyor bana. O anın bitmesini hiç istemediğimiz bir zaman dilimi gibi aslında. Peki insanlar neden aşık olur? bu rada biraz cümle ekliyoru bıla bıdı bide bılı bılı ....... aşk acısı nedir diye düşünürüm bazen. Evlilik bitirirse aşk acısı olur mu?
Video: Video linki.

Buradaki asıl amaç backlink almak ve videoyu google aramalarında çıkarmak. Zaten google aramalarında bu kelimelerde yani kırmızı ile işaretlediğim kelimelerde en üste çıkarsa youtubede de hit alıyor gerçekten.

çok çok akıllıca çalışmalara başlayayım o zaman :D

Bende yeni özgün oldum yani göz alıcı hoş şeyler yaptıktan sonra beklemek en iyisi başka çaremiz yok zaten olumlu düşünüp ilerleyelim :D

Arkadaşlar merhaba. özgün video çekimine başladım. konu oyun hamurları. ve örneğin araba yapıp videoyaçekiyorsam playdoh cars yazınca binlerce izlenmiş videolar arasından ilk sayfada çıkabiliyorum etiket açıklama vs ile

su ana kadar 4 video paylaştım ışıklandırması güzel bir şekilde müzikleri hoş vs izlenmesi güzel olacak şekilde kısacası. videoyu açanlar %70 ini izliyor yani 10 dklık videonun ortalaması 7 dk izleniyor. Buradan videoların izlenebilir,güzel olduğu sonucuna varıyorum :D.

Ancak sorun şu ki izlenim alamıyorum 1 hafta oldu benim izlenimim 4 videoda total 30. zamanla arama sayfasındaki sıram da düşüyor. insanın canını sıkıyor haliyle. 0.05 $ kazanmışım o ayrı :D .
Sizce izlenimleri nasıl arttırabilirim. facebook sayfaları olsun bu tarz web siteleri olsun her yerde paylaşıyorum üye olup yazıyorum falan ama nafile neler yapabilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Şöyle birşey varki özgün sabır işidir. Bunu hepimiz duyuyoruz öğreniyoruz ancak bu kadar az izlenim ile sabretmek enayilik mi oluyor yoksa inatla durmadan video çekerek zaman harcayarak biryerlere ulaşabilir miyim acaba? çok moralim bozuldu kısaca sabretmeli miyim yoksa önüme bakıp yeni fikirler mi aramalıyım

vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkürler hayırlı akşamlar arkadaşlar. :)

demek ki izlenim almayacak videolar atıyorsun yani dandik videolar her özgün video ile kazanılacak diye bir durum yok.

Ayrıca ingilizcen yeterli değilse yabancı çalışıyorsan eğer ya da yeteneğin yoksa öyle slaytlar falan hikaye boş iş para falan kazandırmaz.

Konunla alakalı kanallarda yorumlar yap, bunun dışında birkaç tane blogspot ve wordpress blog kur. Videonun üstüne abone ol ve yeni videolarının linklerini hatta playlistlerini v.s not olarak ekle. Intro ve Outro 'yu mümkünse Ae ile felan yapma. Çok saçma gelecek ama stop motion tekniği uygulayarak oyun hamurundan v.s yap. Bir de bana kanalının linkini gönderirsen incelemek isterdim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri