Özgüne Başlıyorum (TR'de Tek Herhalde)

• Kullanıcı Cokark
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Cokark

Kayıtlı Üye
Herkese merhaba ofisimizden bir abim ile birlikte özgüne giriş yapıyoruz.
Türkiyede tek olan bir kategori şu ana kadar kanalı yok fakat 5-10 vidosu atılmış 6-7 sene önce :D
Tutarmı tutmazmı bilmiyorum ayda en az 50-60 video ekleyebilecek kapasitedeyiz.Kategoriyi süpriz diyorum.Başlıyınca kanalı paylaşırım burada.
Tutup tutmaması çok önemli değil videolar ayda 100-200 izlenim alsa biizm için kafi bu bize reklamdan kazanmadan çok işimize çok yardımcı olacak gibi.

Ekipman Olarak:

Nikon Yarı Prof Makine ve Note3 telefon var şu anlık.

Tripotsuz olmaz gibi bi deneme yapıcaz yarın oladı bi tripod alırız.

Şimdi sizden önerileri bekliyorum.

Photoshop tan anlıyorum kendime yetecek kadar.
Video edit nasıl yapıcağım hakkında hiçbir fikrim yok:D

hemşerim sen diyorsun ki ben bir yemek yapacam ama ne yapacağımı söylemeyecem sizden fikir bekliyorum hangi baharatları katayım içerisine? :)

bilmediğimiz şeyin nesine yardımcı olalım :) yapma Ordu'lu kardeşim benim

Son düzenleme:
Video edit hakkında araştırmalar yapabilirsin bir çok konu bulunuyor bunun için.

Hakkında hayırlısı olsun dostum, hayırlı kazançlar :)

Şimdi öncelikle hayırlı olsun da kanal ne üzerine :D Nasıl bir yorum yapalım.

Eğer durum anlattığın gibiyse Gizza network ile çalışabilirsin. Takip ettiğim kadarıyla bu tip çalışmalar arıyorlar.

hemşerim sen diyorsun ki ben bir yemek yapacam ama ne yapacağımı söylemeyecem sizden fikir bekliyorum hangi baharatları katayım içerisine? :)

bilmediğimiz şeyin nesine yardımcı olalım :) yapma Ordu'lu kardeşim benim

Hocam süpriz olsun dedik:D
Biraz hareketli bir çekim bir yerleri çeker gibi düşünün 100m2 bi alan içersinde 3-4 dk lık çekimler anlatımı diğer arkadaş yapıcak :D

---------- Spam Engelliyici 09:45 ---------- Önceki Mesaj 09:45 ----------

Video edit hakkında araştırmalar yapabilirsin bir çok konu bulunuyor bunun için.

Hakkında hayırlısı olsun dostum, hayırlı kazançlar :)

Teşekkürler hocam

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:45 ----------

Sony vegas sakın girme, After Effects iyidir.

After effect tamam hocam biraz araştırayım sağolun

---------- Spam Engelliyici 09:46 ---------- Önceki Mesaj 09:46 ----------

Şimdi öncelikle hayırlı olsun da kanal ne üzerine :D Nasıl bir yorum yapalım.

Teşekkürler hocam üstte biraz daha ipucu verdim 1-2 gün içinde ilk videoyu atarım buraya inşallah

---------- Spam Engelliyici 09:47 ---------- Önceki Mesaj 09:46 ----------

Eğer durum anlattığın gibiyse Gizza network ile çalışabilirsin. Takip ettiğim kadarıyla bu tip çalışmalar arıyorlar.

Onlarla çalışırız hocam sıkıntı yok era kazansın incubus kazansın gizza kazansın biz kazanlım siz kazanın herkes kazansın :D

ilk videoyu attıktan sonra fikir verelim bence [MENTION=15171]Katip[/MENTION] hocamın dediği yere çıkıyoruz hep :)

Sony vegas sakın girme, After Effects iyidir.

After effects video edit programı değildir. yine yapılır ama bu dil ile yazı yazmaya calışmak gibi birşey. Sony vegas, edius veya premier kullanabilirsin. daha basit bir şeyler istiyorsan camtasia 8 i öneririm.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri