Özgüne Bilgisayarım Bile Karşı :D

Evet admin beylen konuşayımda yakışır bi spammer rozeti alıyım :D

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Hocam ben bitti demeden bitmez dermişim :D

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

abi 18 i geçtik bende 1 bireyim artık :D

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------

Videolar çok basit be abi :D sade ekran görüntüsü bide intro bknz.

Pc özellikleri ise tek çekirden 240 gzh amd işlemci 2 gb ram 1 gb 256 bit ekran kartı az birazda karabiber :D

O zman üroloji servisine yönlendiriyorum :D

abooww senın ramın kadar ekran kartını bıle adamdan saymıyoruz artık.. o kadar spam calısmıssın zamanında bı pc alaydın ya naptın parayı allah askına :D

Ama beni ezdiğinin farkındamısın :D neyse o değilde ben spam yaparım yapmada bişey yok google kapamasa adsensemi :D

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

O zman üroloji servisine yönlendiriyorum :D

Hacı abi sen beni niye hep hastaneye yolluyon :D hastenede bi tanıdıkmı var :D

Ama beni ezdiğinin farkındamısın :D neyse o değilde ben spam yaparım yapmada bişey yok google kapamasa adsensemi :D

---------- Spam Engelliyici 16:10 ---------- Önceki Mesaj 16:08 ----------

Hacı abi sen beni niye hep hastaneye yolluyon :D hastenede bi tanıdıkmı var :D
:) ha yok ben PCden bahsediyodum :)

:) ha yok ben PCden bahsediyodum :)

Ama bak ters köşe yapma zaten kapanan adsensemin pini geldi :( üzgünüm ben piskologa gidecem :/

---------- Spam Engelliyici 16:14 ---------- Önceki Mesaj 16:13 ----------

ayh bunlar hep kızsal kıskanclık haset yuzunden senın cıcı bı rozetın var ama benım yok :( yoksa ezmek falan hıc tarzım dııldırrrr :p

Ya hallolacak şeyler bunlar takma ya söylersin admin bey abiye bitanede sana verir :D

Evet admin beylen konuşayımda yakışır bi spammer rozeti alıyım :D

---------- Spam Engelliyici 16:03 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Hocam ben bitti demeden bitmez dermişim :D

---------- Spam Engelliyici 16:05 ---------- Önceki Mesaj 16:03 ----------

abi 18 i geçtik bende 1 bireyim artık :D

---------- Spam Engelliyici 16:07 ---------- Önceki Mesaj 16:05 ----------

Videolar çok basit be abi :D sade ekran görüntüsü bide intro bknz.

Pc özellikleri ise tek çekirden 240 gzh amd işlemci 2 gb ram 1 gb 256 bit ekran kartı az birazda karabiber :D

Özellikler süper kardeşim şimdi onları tezgaha koy, bir tavaya sıvı yağ soğan koy soğanlar hafif pembeleşinceye kadar kavur sonra çekirdeği rami ekle biraz daha kavur ekran kartını ekle karabiberi de üzerine at. Sonra HowToBasic kanalındaki gibi yumurtaları fırlat hepsini birbirine karıştır. Videomuz upload'a hazırdır afiyet olsun :D Gelen parayla yeni güzel bir bilgisayar al :p

Şaka bir yana sen yeni bir bilgisayar alana kadar özgüne ara ver gerçekten yapacak birşey yok :)

Ram demişken arkadaşlar "Görev Yöneticisi"nde %10 bellek kullanımı 200mb diyor. Benim 8gb ramim var, bu başka bir şey mi de hesap tutmuyor?

n5GJCEqfA45x.png

---------- Spam Engelliyici 16:18 ---------- Önceki Mesaj 16:16 ----------

Özellikler süper kardeşim şimdi onları tezgaha koy, bir tavaya sıvı yağ soğan koy soğanlar hafif pembeleşinceye kadar kavur sonra çekirdeği rami ekle biraz daha kavur ekran kartını ekle karabiberi de üzerine at. Sonra HowToBasic kanalındaki gibi yumurtaları fırlat hepsini birbirine karıştır. Videomuz upload'a hazırdır afiyet olsun :D Gelen parayla yeni güzel bir bilgisayar al :p

Şaka bir yana sen yeni bir bilgisayar alana kadar özgüne ara ver gerçekten yapacak birşey yok :)

bana pc aldıracak parayı çıkarsa yapardımda :D neyse ekşınlara gerek yok sikortalı bi işe girmemin vakti geldi pc parası lazım :D

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri