Özgüne Destek Bekliyorum

• Kullanıcı baysihir78
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Kanaliniz onaylandi, hayirli olsun.

seviyorum sizi hocam :)

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

ben bu kanalı desteklemem hocam :)
hele ki diyete girdiğim şu günlerde :D

o fırında garnitürlü tavuk ve paşa lokumu aldı beni benden..
ağlayan kek'e de yan gözle baktım..

off canım çekti valla..
umarım emeklerinizin karşılığını alırsınız hocam.. çok güzel hazırlanıp emek verilmiş bir kanal.
hocam haftaya sırf size özel diyet tarifler çektireceğim bunlar kadar leziz olacak söz veriyorum size

seviyorum sizi hocam :)

---------- Spam Engelliyici 16:53 ---------- Önceki Mesaj 16:53 ----------

hocam haftaya sırf size özel diyet tarifler çektireceğim bunlar kadar leziz olacak söz veriyorum size

kanalı abone oldum zaten hocam. yeni videoları (özellikle diyet tariflerini) bekliyorum.. :)

[MENTION=24118]baysihir78[/MENTION] Abi pastane kıymalı böreği tarifi koyarsan süper olur :D

ok kardeşim tarifleri yapan ztn 20 yıllık pasta ustası pastacı türk aşçılar milli takımında kendisi haftaya ekletiyorum listeye

---------- Spam Engelliyici 17:30 ---------- Önceki Mesaj 16:58 ----------

desteklerinizi bekliyorum arkadaşlar

Hocam Facebook sayfalarında böyle hanımlar çok bakıcagına eminim.
Bayanların çok olduğu facebook sayfalarına katılıp orda paylaşirsaniz.
Çok güzel izlenim alıcaksınızdır.

- Ben arkadaşıma dedim. Turizm okuyor youtube'da yemek tarifleri filan ver dedim anlatamadım bi türlü :)

Anneme abone olmasını söyledim :) kendim abone oldum bile başarılar

Hocam Facebook sayfalarında böyle hanımlar çok bakıcagına eminim.
Bayanların çok olduğu facebook sayfalarına katılıp orda paylaşirsaniz.
Çok güzel izlenim alıcaksınızdır.

- Ben arkadaşıma dedim. Turizm okuyor youtube'da yemek tarifleri filan ver dedim anlatamadım bi türlü :)
Araştırıyorum hocam teşekkürler

---------- Spam Engelliyici 18:27 ---------- Önceki Mesaj 18:26 ----------

Anneme abone olmasını söyledim :) kendim abone oldum bile başarılar

desteğiniz için teşekkür ederim

Abone oldum,hocam youtube da günlük 5tl bütçe ile bile reklam vererek kısa zamanda çok yol katedersiniz, mutlaka deneyin ! Başarılar diliyorum...

Hocam instagram hesabı açın hatunlar deli gibi kullanıyor o siteyi alışverişi bile ordan yapıyorlar

Abone oldum,hocam youtube da günlük 5tl bütçe ile bile reklam vererek kısa zamanda çok yol katedersiniz, mutlaka deneyin ! Başarılar diliyorum...

Reklam Vereceğim Hocam Tanıtım Filmi Çekmem Lazım Önce

---------- Spam Engelliyici 19:43 ---------- Önceki Mesaj 19:42 ----------

Hocam instagram hesabı açın hatunlar deli gibi kullanıyor o siteyi alışverişi bile ordan yapıyorlar

Hiç Anlamıyorum instagramdan ama bi araştırayım onu da

Son düzenleme:
Çok uzun hocam, video düzenleme önemli, 17 dk değilde max. 10 dk olması lazım bence.

özgün olmak iyidir başarılar , ben hep şunu merak ederim acaba bu kadar emeğe çabanın karşılığı alınıyormu ?

özgün olmak iyidir başarılar , ben hep şunu merak ederim acaba bu kadar emeğe çabanın karşılığı alınıyormu ?
şimdilik hep cepten veriyoruz hocam bende merak ediyorum bu kadar emeğin karşılığı gelecekmi diye ama ilk 2 yıl hiç bir beklentim yok bu kanalımdan bakalım 2 yıl sonra güzel bir yerlere gelirse ne ala

---------- Spam Engelliyici 20:48 ---------- Önceki Mesaj 20:19 ----------

Çok uzun hocam, video düzenleme önemli, 17 dk değilde max. 10 dk olması lazım bence.

hocam baya bi araştırma yaptım yt deki tüm tarifler neredeyse kısa bende böyle tam detaylı tarifler çekmeye karar verdim

Hocam bu kadınlar kulub diye forum var veya forumlar var oradan profil oluşturup kanalı paylaş mutlaka takip edenler çıkacaktır . Ama tabi daha fazla emek gerekiyor biliyorsun iyi kazananların içerik portfolyosu çok geniş .

Hocam bu kadınlar kulub diye forum var veya forumlar var oradan profil oluşturup kanalı paylaş mutlaka takip edenler çıkacaktır . Ama tabi daha fazla emek gerekiyor biliyorsun iyi kazananların içerik portfolyosu çok geniş .
bende gördüm hocam şimdi onları araştırıyordum

yaptığın çalışmalar on numara abi kanalındaki yemekleri öğrenci olarak çok beğeniyoruz keşke imkan olsada yiyebilsek :D
iyi çalışmalar

şu yaptığın yemeklerden getirde ağzımız tatlansın :D :D hayırlı çalışmalar bu arada işiniz rast gelsin

şimdilik hep cepten veriyoruz hocam bende merak ediyorum bu kadar emeğin karşılığı gelecekmi diye ama ilk 2 yıl hiç bir beklentim yok bu kanalımdan bakalım 2 yıl sonra güzel bir yerlere gelirse ne ala [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION]

Hocam eş dosttan videolara ingilizce alt yazı yaptırabileceğiniz biri varsa bence çok iyi yerlere gelebilir.. Sizden ziyade ablamı tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını dilerim..

şimdilik hep cepten veriyoruz hocam bende merak ediyorum bu kadar emeğin karşılığı gelecekmi diye ama ilk 2 yıl hiç bir beklentim yok bu kanalımdan bakalım 2 yıl sonra güzel bir yerlere gelirse ne ala [MENTION=24118]baysihir78[/MENTION]

Hocam eş dosttan videolara ingilizce alt yazı yaptırabileceğiniz biri varsa bence çok iyi yerlere gelebilir.. Sizden ziyade ablamı tebrik ediyorum.. Başarılarının devamını dilerim..

sağolasın hocam ingilizce alt yazı yazdırıyorum videolara başlık açıklama etiket yaptırıyorum ama bu aralar dersleri yoğun arkadaşların bir ara halledecekler

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri