Özgüne İlk Adım ..Fikirlerinizi bekliyorum

• Kullanıcı turanakca
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

turanakca

Kayıtlı Üye
Merhaba

Son aylarda yt deki zorluklardan sonra dünden beri üzerinde çalıştığım bir projem vardı.

Youtube de bunun olmadığını farkettim ve hemen işe koyuldum.Şu anki video üzerinde editlemeler yaparak işe başladım.

10-15 videoya kadar bu sekilde ilerleyeceğim daha sonra %100 Tamamen özgün videolar üreteceğim.

Bu yaptığım da özgün sayılır aslında..Sadece kanalın ne üzerine olduğunu bilmenizi istedim.En 5 Ler üzerine yoğunlaşacağım.

Şu an için tek eksiğim intro ve outro onlarıda eklediğim zaman eminim tadından yenmeyecek bu kanal..

10-15 videoya ulaştıktan sonra Her hafta salı perşembe ve pazar günleri video yükleyeceğim sadece..

Her türlü eleştiriğe açığım

Bu arada Kanalda şu anda reklamlar aktif değil.Gizza network e basvuracağım [MENTION=10082]Incubus[/MENTION]

Dünya nın En Büyük 5 Psikopatı - YouTube

---------- Spam Engelliyici 16:04 ---------- Önceki Mesaj 16:02 ----------

Fikirleriniz çok önemli bugün şekillendireceğim..

Hocam bu tarz kanallar tutuyor gibi.Kazanç açısından ingilizceniz varsa ingilizce yaparsanız daha iyi olur.

Kazıklı Voyvoda var onu koymamışsın yakaladığı esirlerin derilerini yüzüp kazığa oturtup karşısında yemekleri kana bandırıp yiyormuş kaç bin kişiyi böyle öldürmüş diğer adıyla dracula diyorlarmış Dönemin Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet bunu duyunca kızgınlıktan delirmiş hemen 100bin askerle eflaka gitmiş kazığa oturtulmuş insanları görünce aynen şu sözleri söylemiştir.

''Böyle bi cezaya çarptırılan bi adamın suçu ne ola''

Kazıklı Voyvoda var onu koymamışsın yakaladığı esirlerin derilerini yüzüp kazığa oturtup karşısında yemekleri kana bandırıp yiyormuş kaç bin kişiyi böyle öldürmüş diğer adıyla dracula diyorlarmış Dönemin Osmanlı padişahı Fatih Sultan Mehmet bunu duyunca kızgınlıktan delirmiş hemen 100bin askerle eflaka gitmiş kazığa oturtulmuş insanları görünce aynen şu sözleri söylemiştir.

bu iş çok araştırma ile ilgili bir durum kısa zaman içinde geliştireceğim bunları ..

teşekkürler bilgilendirme için.

Kolay gelsin de, youtube da elini sallasan bu kanallara çarpıyor, ve bazı kanallar almış başını gitmiş işin hiç kolay değil anlayacağın. :)

Video düzenlemeleri hangi pro ile yapıyorsun?

Az ruhi çenet izle kardeşim daha yolun çok başındasın ve youtubede herkes özgün deyince böyle basit slaytlar yapmaya başladı tutacağını sanmıyorum.

Kolay gelsin de, youtube da elini sallasan bu kanallara çarpıyor, ve bazı kanallar almış başını gitmiş işin hiç kolay değil anlayacağın. :)

Video düzenlemeleri hangi pro ile yapıyorsun?

elini sallasan bu kanallara carpiyor derken ?? Bu kanal dışında en 5 kanalı yok benım arastırdıgıma göre.

Top 5 top 10 top 20 karısık paylaşım yapan birsürü kanal var ama tek birşeyin üzerinde yogunlaşan ilk kanal olacak insallah..

---------- Spam Engelliyici 18:12 ---------- Önceki Mesaj 18:11 ----------

Az ruhi çenet izle kardeşim daha yolun çok başındasın ve youtubede herkes özgün deyince böyle basit slaytlar yapmaya başladı tutacağını sanmıyorum.

ruhi çenet videoları izlerim bu gece evet çok amatör şu anda hergün üstüne biraz daha koyup ilerleyeceğim .

Ruhi çenet'le geçen sene 10.000 lerde abonesi varken tanıştım şimdi 100binleri buldu vazgeçmeden ilerlersen neden olmasın

özgün deyince herkes ya slayt ya da oyun videosu çekmek anlıyor nedense, slaytda da en iyi bilmem ne vs gibi şeyler çıkıyor. hocam bunları çok kaliteli bi şekilde yapan liste siteleri var.

resimlere biraz hareket verebilirseniz ve yazı değil de sesli anlatım yaparsanız daha iyi olur.

aslında resimlere hareketten ziyade videolar şeklinde yapmanız lazım, bakınız en 10lar kanalı, günlük 100k izleniyordur şu anda en kötü ihtimalle. bu da getirisi günlk 300 tl ortalama demektir tek bir kanaldan.

işiniz zor artık herkes bu işe yöneldi.

yardım isterseniz sorularınızı yöneltebilrsiniz.

program olarak proshow producer kullanmaya bakın birçok şey keşfedersiniz ;)

Kazığa oturtmamıştır işkence yapmıştır.Sırt kısmından girerek kollarını falan kırıp işkence yaparak en sonunda enfeksiyon kapıp birkaç gün içinde ölüyolarmış.Fatih sultan Mehmet orayı kuşatmıştır.Macaristana kaçmış bu kazıklı voyvodanın kardeşi Osmanlıya sadık kalmış onun yerine orada kardeşi prenslik yapmış.Macaristandan Romanya'ya döneceğinin istihbaratını almış Osmanlı.Ormandan geçerken pusuya düşürülmüş ve öldürülmüş.Kellesi kazığa çakılıp İstanbul sokaklarında halka ibretlik dolaştırılmış.Aslında kazıklı voyvoda Fatih Sultan Mehmet'in yakın arkadaşıymış.İstanbul feth edilince ziyafetler verdirmiş kutlamalar falan yaptırmış ama çevresindekiler gaz vermiş sen neden Osmanlıya vergi falan veriyosun diye o yüzden döneklik yapmış ama sonucu kellesi gitmiş.Ben bu kadar şeyi nereden mi biliyorum?Ben bir tarihçiden duymuştum tv de izledim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri