Özgüne ilk adımım

• Kullanıcı € $
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

€ $

Kayıtlı Üye
Düzenlendi :

Özgün olunca TBM daha mı yüksek oluyor?
Özgün çalışacağım, Türkçe yazıyı İngilizce okuyan bir site bulamadım bunun program hali veya sitesi var mı bildiğiniz?

Son düzenleme:
hiç bir şey anlamadım

Türkçe yazıyı ingilizce okuyanıda ilk defa duydum. Türkçeyi düzgünce ingilizceye çevirebilen program daha yok hocam birde okutacaksınız :)

yazı okuyucu yazsan bile google bir sürü şey cıkıyor kardeş. türkce yazıyı ingilizce okutmak degilde yazıyı okutmak olarak yazmalısın.

Düzgün çeviri yapan program vs. bulmak zor olur.
Dili bilen birisine çevirttirmen gerekir.

Haa eğer öyle bir program bulursan bize de haber ver :)

yazı okuyucu yazsan bile google bir sürü şey cıkıyor kardeş. türkce yazıyı ingilizce okutmak degilde yazıyı okutmak olarak yazmalısın.

Dedigin gibi araştırıyorum hocam hemen birde Profilinizde ben özgünüm demissiniz acaba özgün olunca T.o Ve Tbm Yuksek oluyormu

türkçe yazıyı ingilizceye çevirip okutsan düz mantık :D

Forumda biri ingilizce okutmayı anlatmıştı. Bİraz ara bulursun

türkçe yazıyı ingilizceye çevirip okutsan düz mantık :D

hocam Okuma işlemini saglıklı yapabilecek bir site bulabilirsem işte google bile çeviride türkçeyi ingilizceye cevirirken saçmalıyor ve şimdi tekrar anladım imkansızı istemişim ilginiz için teşekkürler :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri