Özgünlüğe Adım Atmak İsteyenlere Fikir

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

Katip

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba..
Biliyorsunuz ki özgünlüğe adım attıktan sonra izlenim ve gelir elde etmek biraz uğraştırır.. Uzun vade de kazandırır.. Tecrübelerimden bir kaç fikir vereceğim size ve bu vereceğim kategoriler hem sizi eğlendirecek, hem hızlı izlenim alacaksınız..

1-Kategori "Haxball" oyunu.. bu forum sayesinde tanıştığım bir oyun bu ve çok zevkli ve eğlencelidir.. zaten arkadaş ortamında oynadığınızda (bkz. @yklmzomer @maihes böyle bilmeyen arkadaşlarşa oynamak tam bir işkence :) ) oyun daha da zevkli bir hal alır.. ben bir kaç deneme yapmıştım. camtasia ile oyunu kayıt altına alıp daha sonrasında güzel bir başlık, açıklama ve etiketle izlenimler almıştım.. Aynı zamanda bu oyunu oynarken zaman çok hızlı geçer ve bir bakmışsınız ki 40 dakika kayıt olmuş ve buda gayet iyi bir durum.. yine haxmaps.com adlı siteye girerek yüzlerce farklı eğlenceli bölümler indirp oyun kurup daha farklı görsel şölen yaratabilirsiniz ve bu da izleyicinin dikkatini çeker.. bu oyun zaten iki yönlüdür 1.cisi profesyonel hareketler 2.cisi komik hatalar.. ben örneğin 1.cisi için Haxball Amazing Professional Full Movie Game 2014 gibi başlıklar giriyordum(tabi bu duruma göre değişir) 2.cisi için de Funny Haxball Fail Full Movie 2014 gibi giriyordum.. yani yaratcılık size kalmış.. yt aramalarınızda çıkan videolardan örnekler alabilirsiniz.. bu kategori hem zevk verir hem de izlettirir kanısındayım bu nedenle boş vakti olanlar düşünebilir..

diğer 2.kategorim ise şudur;
Bu kategori benim favorimdir ve gerçekten ciddi izlenimler veriyor ve hemen kazanabilirsiniz..
"Flash Game" - şöyle söyliyeyim bu oyunların hepsi tabiki izlenmez ama izlenenlerden bir kaçını ben tespit ettim sizde bu yoldan çıkarak oyun isimlerini yt de aratıp son 1 haftada hangi oyun ne kadar izlenim almışsa buna yönelebilirsiniz.. Çocuk ve kız oyunları ciddi izlenim alıyor arkadaşlar. Örneğin Frozen, Tom And Jerry, Baby Hazel Game gibi oyunlar çok izleniyor. Makyaj oyunları, bebek oyunları vs gibi.. yani bu kategori çok geniştir istediğinize yönelebilirsiniz.. bana sıkıcı geldiği için arada eşime oynatıyordum hem oda eğleniyordu hem de ben iş yapıyordum ancak hem vakit olmadığı için hemde bana göre olmadığı için öylece kaldı.. en azından sizin için faydası olur arkadaşlar :) son olarak her videoda olduğu gibi bu videolarda da izlenmesine %100 katkı yapan yt nin "küçük resim" özelliğini kullanmayı unutmayın arkadaşlar. küçük resim eklemek videonun izlemine ciddi derece katkı sağlar.

Soracağınız bir şey olursa sorabilirsiniz arkadaşlar elimden gelen yardımı ve tecrübemi paylaşırım sizinle.. Yine bu konuda ekstra fikirleri olan varsa paylaşsın ki daha değerli olsun..
Bundan sonraki açacağım konu da telif ve dünya engeli vermeyen ve ciddi para kazandıran filmleri nasıl bulup yükleyeceğinizi anlatacağım.. Farklı farklı siteler verip kafanızı bulandırmayacağım ve kaynak göstermeyeceğim, direk uygulayacağınız ve fazla vaktinizi almayacak yöntem olacaktır bu. Sağlıcakla kalın..

NOT:Uyarı yapmakta fayda var lütfen baltalamayın konuyu. Yararlı konuları baltalayanlar bencillik yapmaktadır hep bana hep bana olmaz arkadaşlar teşekkürler :)

Son düzenleme:
çocuk oyunlarını bende kız kardeşime oynatıp deneme yapmıştım gideri varda biraz sabır lazım sanırım o iş için..

Hocam çok özel olmazsa bu iki sunden aylık ortalama kazancınız nedir. xxx olarak da belirtebilirsiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Hocam çok özel olmazsa bu iki sunden aylık ortalama kazancınız nedir. xxx olarak da belirtebilirsiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
hocam ben uzun vade de çalışmadım.. her ikisinden 3-4 video anca yapmışımdır uzun olarak ancak hem kendi mesleğim hem yt işi aynı anda yürümüyor yorucu oluyor ve sıkılıyorsun :) ben faydalanamadım siz faydalanın diye paylaştım.. zaten deneme amaçlı her iki kategoriden 1 video yaptığınız zaman kafanızda devam etme ya da bırakma konusunda fikir oluşur. ayrıca bu tür kanallar abonelere yönelik kanallar yani bu kategoride ne kadar çok abone kasarsanız o kadar çok para kazanırsınız.. klasik özgün mantığı; ne kadar çok zaman o kadar çok abone ve para :)

hocam ben uzun vade de çalışmadım.. her ikisinden 3-4 video anca yapmışımdır uzun olarak ancak hem kendi mesleğim hem yt işi aynı anda yürümüyor yorucu oluyor ve sıkılıyorsun :) ben faydalanamadım siz faydalanın diye paylaştım.. zaten deneme amaçlı her iki kategoriden 1 video yaptığınız zaman kafanızda devam etme ya da bırakma konusunda fikir oluşur. ayrıca bu tür kanallar abonelere yönelik kanallar yani bu kategoride ne kadar çok abone kasarsanız o kadar çok para kazanırsınız.. klasik özgün mantığı; ne kadar çok zaman o kadar çok abone ve para :)

Fikir cok güzel hocam bunlar hakkında izlenim alabileceğimiz bir yöntem varmıdır?

Fikir cok güzel hocam bunlar hakkında izlenim alabileceğimiz bir yöntem varmıdır?
hocam yöntemin ana konusu eğlenmek olmalı.. yani sıkılırsanız boşa gider.. bu işi sevenlerin yapması daha mantıklı.. zaten oyunlar eğlenceli oluyor.. ve binlerce oyun var.. yöntem olarak en iyi şu olabilir.. mesela Frozen oyununu oynadınız ve yt ye attınız, ancak içeriği nasıl dolduracağınızı bilmiyorsunuz. Şu şekilde yapabilirsin o oyunun ismini aratıp son 1 hafta olarak filtrele ve en çok izlenenlerin etiketi, açıklaması ve başlığına göre kendine ayar verebilirsin yani mantık yürütebilirsin.. şu ipucunu da paylaşayım bunu bilmeyenler varmış ben herkes biliyor zannediyordum en önemli ipucudur şu anda yt de "başlığı 10 kez açıklama kısmına kopyalayın" bu yöntem artık yt nin 1.kriteridir. yani yt aramalarında ilk baz alınan başlıktır daha sonra açıklamadır..

hocam yöntemin ana konusu eğlenmek olmalı.. yani sıkılırsanız boşa gider.. bu işi sevenlerin yapması daha mantıklı.. zaten oyunlar eğlenceli oluyor.. ve binlerce oyun var.. yöntem olarak en iyi şu olabilir.. mesela Frozen oyununu oynadınız ve yt ye attınız, ancak içeriği nasıl dolduracağınızı bilmiyorsunuz. Şu şekilde yapabilirsin o oyunun ismini aratıp son 1 hafta olarak filtrele ve en çok izlenenlerin etiketi, açıklaması ve başlığına göre kendine ayar verebilirsin yani mantık yürütebilirsin.. şu ipucunu da paylaşayım bunu bilmeyenler varmış ben herkes biliyor zannediyordum en önemli ipucudur şu anda yt de "başlığı 10 kez açıklama kısmına kopyalayın" bu yöntem artık yt nin 1.kriteridir. yani yt aramalarında ilk baz alınan başlıktır daha sonra açıklamadır..

Anladım hocam teşekkürler peki cok izleneni başlığının sonuna 2014 hd vs yazsak nolur ?

Anladım hocam teşekkürler peki cok izleneni başlığının sonuna 2014 hd vs yazsak nolur ?
bir problem olmaz hocam ekleyebilirsin.. mesela Frozen Full Movie Game 2014 yazıp bunu açlıklamaya on kez yapıştırırsın etiketi de bunlara göre girersin yeterli olur.. zaten yt yenilikçi seviyor yani yeni videoları ve özgün başlıklı videoları öne atmayı seviyor. Bu Frozen'ın aslında filmi var ve 1 ayda milyonlarca kez izleniyor ancak disney tarafından korunuyor.. fark ettiysen başlığa "Full Movie" ekliyorum yani en çok aranan bu kelime olduğu için senin videonun da listede çıkma şansını arttırıyor.. unutmadan söyliyeyim "küçük resim" eklemeyi unutmayın. videonun izlenmesine %100 katkı yapan küçük resim özelliğidir

bir problem olmaz hocam ekleyebilirsin.. mesela Frozen Full Movie Game 2014 yazıp bunu açlıklamaya on kez yapıştırırsın etiketi de bunlara göre girersin yeterli olur.. zaten yt yenilikçi seviyor yani yeni videoları ve özgün başlıklı videoları öne atmayı seviyor. Bu Frozen'ın aslında filmi var ve 1 ayda milyonlarca kez izleniyor ancak disney tarafından korunuyor.. fark ettiysen başlığa "Full Movie" ekliyorum yani en çok aranan bu kelime olduğu için senin videonun da listede çıkma şansını arttırıyor.. unutmadan söyliyeyim "küçük resim" eklemeyi unutmayın. videonun izlenmesine %100 katkı yapan küçük resim özelliğidir

Yardımlarınız için cok teşekkürler bol kazançlar

flash oyun işi emek ve sabır ister başkalarının videolarını çalarak bu işe kalkışmayın tüm kanallarınız gider.

Haxball da haxball camiası tarafından bilinen sağlam oyuncuların dışında ki videolar pek izlenme almıyor hatırladığım kadarıyla ama denenebilir. Rekabet az olan bir kategori. Baby hazel gibi videolarda ise korkunç izlenmeler olmasına karşın doğal olarak korkunç ta bir rekabet var. Denemesi bedava, tavsiyeler için teşekkürler.

Bu Oyunu Bilmem Bu Konuyu Görünce Deneme İhtiyacı Duydum. Kayıt Etmek için Herhangi Bir Programa İhtiyaç Yok Sanırım. Üstt Rec Butonu Var...

gel yapalım fakat ağlamak yok ha :D :D

Hiç Güleceğim yoktu :D

hic-gulecegim-yoktu.jpg

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri