Özgünlüğe Adım Atmak İsteyenlere Fikir

• Kullanıcı Katip
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi
Bu Oyunu Bilmem Bu Konuyu Görünce Deneme İhtiyacı Duydum. Kayıt Etmek için Herhangi Bir Programa İhtiyaç Yok Sanırım. Üstt Rec Butonu Var...
aklınla bin yaşa hocam rec butonunu görüyordum ama hiç de aklıma gelmemişti ben camtasia ile yapıyordum :) dene bakalım nasıl oluyor.. video olarak mı kaydediyor vs.. ama yine de camtasia ya ihtiyaç var düzenleme açısından

Arkadaşlar merhaba..
Biliyorsunuz ki özgünlüğe adım attıktan sonra izlenim ve gelir elde etmek biraz uğraştırır.. Uzun vade de kazandırır.. Tecrübelerimden bir kaç fikir vereceğim size ve bu vereceğim kategoriler hem sizi eğlendirecek, hem hızlı izlenim alacaksınız..

1-Kategori "Haxball" oyunu.. bu forum sayesinde tanıştığım bir oyun bu ve çok zevkli ve eğlencelidir.. zaten arkadaş ortamında oynadığınızda (bkz. @yklmzomer @maihes böyle bilmeyen arkadaşlarşa oynamak tam bir işkence :) ) oyun daha da zevkli bir hal alır.. ben bir kaç deneme yapmıştım. camtasia ile oyunu kayıt altına alıp daha sonrasında güzel bir başlık, açıklama ve etiketle izlenimler almıştım.. Aynı zamanda bu oyunu oynarken zaman çok hızlı geçer ve bir bakmışsınız ki 40 dakika kayıt olmuş ve buda gayet iyi bir durum..

Ulan var yaaa, o attığım golleri ne çabuk unuttunuz! Birazdan rc'ye gireceğim eğer ordaysan kur, seni ezdiğimi kayıt alıp atacam konuna :D

Ulan var yaaa, o attığım golleri ne çabuk unuttunuz! Birazdan rc'ye gireceğim eğer ordaysan kur, seni ezdiğimi kayıt alıp atacam konuna :D
ömer attığın golleri unutur muyuz :) kendi kalene atmandan bıktık :) şimdi işteyim akşama alırım hesabını

Sen git Kumda Oyna Ömer :D

Foto%C4%9Fraf6939.jpg

teşekkürler gürhan adamsın :). ayrıca [MENTION=15949]yklmzomer[/MENTION] [MENTION=11982]adem879[/MENTION] kirlilik yapmayalım arkadaş :D

Şu forumdaki capsleri toplayıp komik capsler adı altında video hazırlamak lazım. :) Bu arada fikirler için teşekkürler. Özgünlük zaman ister ama uzun vadeli kazandırır. Hiç vazgeçmedim. Spam kanallar kapandığı zamanda hiç dert yanmadım çünkü uğraştığım emek verdiğim kanalların en azından belli bir kazancı var..

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri