Özgünlüğe bi adım daha attık hayırlısı artık :)

• Kullanıcı AzomaXTR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Klasik Video Kanalları & Üretim Rehberi

AzomaXTR

Kayıtlı Üye
arkadaşlar dün konu açmıştım kanal ismi önerisi için avcı kardeşler olarak kanal ismimizi ayarladık ve bu gün yeni aldığım tüfeğin kutu açılımını yapmaya çalıştım biraz anlatım bozukluğu var ama olsun bakalım ilk videomuz, değerli yorumlarınızı esirgemeyin kısa zamanda kanal tasarımınıda halledicez inşallah.

https://www.youtube.com/watch?v=FLglHrOODKA

video hd ama puslu çıkmış. Netleştirme ayarını yapamamışsınız galiba kameranın çekim başarısız olmuş

Hyrli ugrlu olsn görüntüde sknti var hocam heralde.. bu arada sprpznn atisi iidr ;)

focuslamayı unutmuşsunuz hocam hayırlı olsun :)

Kutu açılımı olduğu için sadece içinden çıkanlar anlatılsa yeterli ancak çıkan parçaların video açıları çekilemiyorsa hiç olmazsa farklı açılardan resimlerini koymak gerek, ki daha doyurucu olsun izleyenler için.
Anlatım konusunda ise, önceden notlar alınıp daha akıcı şekilde ve madde madde olarak izleyici sıkmayan, aralar vermeyen bir konuşma tarzı iyi olacaktır.
Görüntü kalitesi konusunu arkadaşlar söylemişler, onunda netliğinin ayarlanması gerek, ayrıca doygun bir ışık kullanımı lazım, olabildiği kadarıyla..

Son bir not; bu tip silah görüntüleri paylaşımlarının hukuki durumları nedir iyi bilmek lazım. şahsen ben yeterli bilgi sahibi değilim, şayet siz araştırdıysanız ve bu konuda bilinçliyseniz sorun yok tabii.

Genel olarak her özgün başlangıcı iyidir, hayırlı olsun :)

Kutu açılımı olduğu için sadece içinden çıkanlar anlatılsa yeterli ancak çıkan parçaların video açıları çekilemiyorsa hiç olmazsa farklı açılardan resimlerini koymak gerek, ki daha doyurucu olsun izleyenler için.
Anlatım konusunda ise, önceden notlar alınıp daha akıcı şekilde ve madde madde olarak izleyici sıkmayan, aralar vermeyen bir konuşma tarzı iyi olacaktır.
Görüntü kalitesi konusunu arkadaşlar söylemişler, onunda netliğinin ayarlanması gerek, ayrıca doygun bir ışık kullanımı lazım, olabildiği kadarıyla..

Son bir not; bu tip silah görüntüleri paylaşımlarının hukuki durumları nedir iyi bilmek lazım. şahsen ben yeterli bilgi sahibi değilim, şayet siz araştırdıysanız ve bu konuda bilinçliyseniz sorun yok tabii.

Genel olarak her özgün başlangıcı iyidir, hayırlı olsun :)
Değerli yorumun için tsk ederim hocam kameranin ayarlarinda bir problem var nasil çözüleceğini bilemedim baya bi karıştırdım ama bulamadim hugludan bir sikinti cikacaginida sanmiyorum sonucta adamların tüfeğini para verip almisiz birde reklamını yapmisiz bi sorun teskil etmez galiba.

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Huğlu Marka silahlar iyi oluyor bizzat fabrikalarını gezmiştim :) merak edenler için huğlu - Konya-Beyşehire bağlı bir belde.Uygun fiyata av silahı bulmak mümkündür :)

Video içinde hayırlı olsun devamında eksiklikler zamanla kalkar :)

Huğlu Marka silahlar iyi oluyor bizzat fabrikalarını gezmiştim :) merak edenler için huğlu - Konya-Beyşehire bağlı bir belde.Uygun fiyata av silahı bulmak mümkündür :)

Video içinde hayırlı olsun devamında eksiklikler zamanla kalkar :)

eywallah hcam kamera ayarını bilmediğimiz için böyle oldu birazdan yola çıkıcaz kısmetse trap atışları yapıp akşama kanala yuklemeyi düşünüyorum bakalım hayırlısı :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri