Arkadaslar fazla soze gerek yok
TERRIFYING TARANTULA PRANK - YouTube
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Videolarında hep aynı kişiyi kullanıyor.Salağa yatıyor kadında.
Mi acabaAmerika da eline kamerayı alan özgün oluyor arkadaş türkiyede bunları yapmak zor, gameplay teknoloji incelemesi dışında seçenek çok az
Mi acaba?. Türkiyeden çok sağlam videolar çıktığını tüm dünyaya kanıtlayabiliriz. İmkanım olsa kendi studyomu kurup kısa diziler çekeceğim. 50bintllik ekipmanla mükemmel videolar çıkar diye düşünüyorum. Okadar para kazanıyorsunuz. Hangi biriniz kazandığı parayla kamera aldı ? Herkes gamecam işi yapıyor :/.
Bunlar zaten sevgili.![]()
Ama imkansız değil. Spamdan ayda 10k kazananlar için 50bin tl çok bir rakam değil. Benim dediğim maximum. 15 20bin tlye mükemmel kameralar var. Bu dansı slow motion ile süslediğinde mükemmel ötesi bir görüntü çıkacaktır ortaya50 bin tl demişsin adam fotoğraf makinesiyle çekiyor, türkiyede hangi kız arkadaşın verdiği örnekteki gibi işler yapar örnek şu kanal bunları türkiyede yaparım diyen bir tane delikanlı var mı aramızda.Bu tarz en az 10 kanal gördüm muhtemelen sayıları çok fazladır.
Bu örnekler, dikkat et bütçe olmadan yapılmış amatör ama çok popüler yayınlar, 50 bin tl bütçe denkleştirip oldu teşekkürler tarzında bir proje üretmeyi ben de düşündüm ama oyuncusu ayrı dert, mekan ekipman aylarca çalışma...
Ama imkansız değil. Spamdan ayda 10k kazananlar için 50bin tl çok bir rakam değil. Benim dediğim maximum. 15 20bin tlye mükemmel kameralar var. Bu dansı slow motion ile süslediğinde mükemmel ötesi bir görüntü çıkacaktır ortaya. Biz hep olmaz diyoruz ama işin başına geçtiğimizdede en iyisini yapıyoruz.
https://www.youtube.com/channel/UCAJsgoAqxBgt4myI798D_hA
Facede çok sevdiğim Abdullah Dönmez arkadaşımın ekibiydi. Zamanında mükemmel kısa filmler ortaya çıkardılar. Ama şuan grup dağıldı. Abdullah Dönmez arkadaş kendisi bişeyler yapıyor. İmkansız değilki. Bu adamlarda 15bin TL lik kamera var. Ekipmanlar desen var. After Effects bilgisi desen mükemmel
.
Biz pek video izlemeyi sevmeyiz o konuda haklısın. İngilizce olursa içerik sanırım iyi yerlere gelir.madem öyle örnekler üzerinden gidelm LAHWF - YouTube bu kanaldaki videolara bak abd de çok daha az emek ile 1.6 milyon abone, bizde özgünkanal 13 bin abone, en fazla 20-30.işte ilk mesajda bundan bahsediyodum ama sen konuyu farklı noktaya çektin
Videolarında hep aynı kişiyi kullanıyor.Salağa yatıyor kadında.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.