Özgünlükte Son Nokta(Kiss Me)

hocam burada olay izin vermek vermemek değil, mesela gelişmişlik ve kültür düzeyi herkesin farklı görüşüşe sahip, en basitinden bir örnek daha vereyim hocam hemde çok iyi bildiğiniz bir şey, Youtube neden yabancı kanallara daha çok ücret ödeniyor neden türk kanallarına türkçe içeriklere ödenmiyor ? neden yabancı çalışıpta kanalı banlanan kullanıcı gördünüz mü ? sahte telif attılar diye yabancı forumlarda böyle konu gördünüz mü bunu anlarsanız benim dediğimi de anlayacaksınız. Konuyu çok farklı yönlere çekiyorsunuz. Neyse Bu konuda son cümlem budur.(nokta)

Neden mi ? Bu sorduklarının çok basit ve tek bir cevabı var. TÜRK VE MÜSLÜMAN OLDUĞUMUZ İÇİN . Senin gelip Müslümanlığını sorgulamıyacam emin ol. Madem o kadar rahatsın git çok sevdiğin bir sevgilin varsa izin ver başka erkeği öpmesine bu mu yani olay bu mu ? Bu kadar basit yani ? Ve youtube konusuna gelince, BİZ TÜRK MİLLETİ OLARAK 600 YIL OSMANLI DEVLETİ İLE DÜNYAYA HÜKÜM SALDIK OSMANLI DEVLETİNDEN HABERSİZ KUŞ UÇAMAZDI ESKİDEN BE ! Youtube'da Türk bir şirket mi ? Hayır değil, kendi Türkiye'mizde yaşayıp Türkiye'yi bölmeye çalışan binlerce insan varken YouTube ne dicek "aaa Türk gelmiş biz bunları banlamayalım el üstünde tutalım bunlar osmanlı devleti varken bizim anamızı ağlattılar bunlar önemlidir bunları banlamayalım telif atmayalım " mı demelerini bekliyosun ? Hangi yüzyıldayız Allah aşkına bir bak Türkiye'ye, Müslümanlığa karşı gelmeyen bir ülke var mı ? O gelişmiş dediğin ülkelerin hepsinin elinde imkanı olsa 1 saniye düşünmeden Türkiye'yi parçalar.

Bu yazacağım mesaj yazdıklarının ve yazacaklarının en iyi cevabıdır benimde bu konu hakkında başka mesajım yok iyi oku dediklerimi kavga etmeye de gelmedim hadi eyvallah.

Öyle saçma bir sebepten tartışyıorsunuz ki.. İsteyen istediğini götürür isteyen istediği öper sever isteyen sevgilisinin başkasıyla öpüşmesine müsade eder.Bunlar benim dinimi inancımı yaşamımı ırgalamaz.herkesin yaşamı kendisine.sevabı günahıda.ben bunu yaparım sen yapamzsın.Saygı duyarsın ama. bu videoyu izledim ve hoşuma gitti fakat benim sevgilim böyle yapamaz öpemez başkasını.senin sevgilin onu bunu öpmüş.BANANE.hereksin düşüncesine saygımız vardır ama ortamı germeyin.

Burda tartışmaya dönen bazı şeyleri anlamıyorum açıkcası bu kültürel bir fark, Bizim kültürümüzde gerek müslüman bir ülke olduğundan gerekse halk yapısı buna müsait olmadığından alışıla gelenin dışında birşey gibi duruyor. Ancak bu ne videodaki kızları kötü yapar nede burdakileri iyi yapar. Eksileri artıları konuşmaya kalkarsak emin olun bu ülkede çok daha fazla eksi çıkacak.

Burda tartışmaya dönen bazı şeyleri anlamıyorum açıkcası bu kültürel bir fark, Bizim kültürümüzde gerek müslüman bir ülke olduğundan gerekse halk yapısı buna müsait olmadığından alışıla gelenin dışında birşey gibi duruyor. Ancak bu ne videodaki kızları kötü yapar nede burdakileri iyi yapar. Eksileri artıları konuşmaya kalkarsak emin olun bu ülkede çok daha fazla eksi çıkacak.

hay ağzna sağlık.Boşverin abi hereks kendi dalgasına baksın.Ben daha gencim eğlenceme bakarım.Gidip zorla bi kzıa tacizde bulunmayız tabiki.Ama ne var bende yaarım bunu öpen öper.KİME NE ? birisi beni öpüyosa hanginizi ilgilendirir ki bu ? tartışma yapmayalım sohbet havasında olsun herşey

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri