OzgunVideo.com - Özgün Video Üretme Botu

üstat ses hızlandırma falan napcaksınız ;? bi düzenleme yapacakmısınız dediğim gibi

0,5 ve 1,00 değilde
0,1 - 0,2 - 0,3 - 0,4 - 0,8 - 0,9

Sitenin alt tarafında ses efekti seçme alanı var. Ses efektlerinden okuma hızını hiç seçmezseniz hız 1.0 yani normal olarak yapılandırılır. Fakat aşağıdaki gibi okuma hızını değiştirmek isterseniz değerlerini yazayım.

Normal seçimsiz hızı : 1.00x

Aşırı Yavaş : 0.25x
Çok Yavaş : 0.50x
Yavaş : 0.75x

Hızlı : 1.25x
Çok Hızlı : 1.50x
Aşırı Hızlı : 1.75x

fakat önerdiğim okuma hızı ise hiç okuma hızı seçimine dokunmamanızdır. Videoları normal hızda okumasıdır. Bu hızlandırma işlemini ise ben yaptırmıyorum hocam. Hızlandırma işlemini sesi üretimini yapan api seslendirme yeri yapıyor. Oda dünyanın en iyi ücretli seslendirme sistemidir.

Sitenin alt tarafında ses efekti seçme alanı var. Ses efektlerinden okuma hızını hiç seçmezseniz hız 1.0 yani normal olarak yapılandırılır. Fakat aşağıdaki gibi okuma hızını değiştirmek isterseniz değerlerini yazayım.

Normal seçimsiz hızı : 1.00x

Aşırı Yavaş : 0.25x
Çok Yavaş : 0.50x
Yavaş : 0.75x

Hızlı : 1.25x
Çok Hızlı : 1.50x
Aşırı Hızlı : 1.75x

fakat önerdiğim okuma hızı ise hiç okuma hızı seçimine dokunmamanızdır. Videoları normal hızda okumasıdır. Bu hızlandırma işlemini ise ben yaptırmıyorum hocam. Hızlandırma işlemini sesi üretimini yapan api seslendirme yeri yapıyor. Oda dünyanın en iyi ücretli seslendirme sistemidir.

hocam wada nın attığı nasrettin hoca videosuna baktım. türkçe seslendirmede bence ortalama bile değil seslendirme kalitesi. saat e hour diyor dakikaya minute diyor. yani videoyu izleyince anlarsınız ne demek ıstedıgımı. bunları sadece sıstemın iyileşmesi adına yazıyorum yanlış anlaşılmasın

hocam wada nın attığı nasrettin hoca videosuna baktım. türkçe seslendirmede bence ortalama bile değil seslendirme kalitesi. saat e hour diyor dakikaya minute diyor. yani videoyu izleyince anlarsınız ne demek ıstedıgımı. bunları sadece sıstemın iyileşmesi adına yazıyorum yanlış anlaşılmasın

Hocam siz verdiğim cevabı okumadan yazmışsınız.

Ben size ispanyolca bir metin versem nasıl okuyabilirsiniz?

Arkadaş da yanlışlıkla ingilizce seslendir diyip türkçe metin girmiş.

Edit: Seslendirilmesi için türkçe metin giriliyorsa, seslendirme dilide türkçe seçilmelidir.

Hocam siz verdiğim cevabı okumadan yazmışsınız.

Ben size ispanyolca bir metin versem nasıl okuyabilirsiniz?

Arkadaş da yanlışlıkla ingilizce seslendir diyip türkçe metin girmiş.

Post gözümden kaçmış hocam pardon :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Kapalı Seçeneği Hiçbirinde yok
echo
bullhorn
....
9gA8p8.png

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 13:25 ----------

yok o tamamen benim hatam :)

Kapalı Seçeneği Hiçbirinde yok
echo
bullhorn
....
9gA8p8.png

---------- Spam Engelliyici 13:25 ---------- Önceki Mesaj 13:25 ----------

yok o tamamen benim hatam :)

Belki sizin gibi farklı algılayanlar olmuş olabilir diye açıklama gereği duydum hocam. Hemde konunun en başında böyle bir mesaj olmasıda herkes adına iyi olmuş oldu.

Şimdi arkadaşlar, aslında olay basit ama madde madde anlatayım ses efekt bölümünü.

1) ses efekti yok seçimini yaparsanız direk sese hiç bir efekt yapmadan ekler.
2) Okuma hızını seçmezseniz normal hızda okur, eğer seçerseniz size okuma hız seviyesini seçme hakkı sunar.
3) Bullhorn seçmezseniz, bullhorn kapalı olur. Seçerseniz bullhorn açık olur.
4) Echo da bullhorn ile aynı şekilde.
5) Reverb de bullhorn ile aynı şekilde.
6) Flanger da bullhorn ile aynı şekilde.
7) Phase de bullhorn ile aynı şekilde.
8) Whisper seçmezseniz yapılmaz, seçerseniz azaltma yapılır.

Kısaca efekt seçerseniz yapılır demektir. Seçmezseniz o efekt yapılamz demektir. Zaten en fazla 1 efekt seçilebilir.

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam deneme kredisi için sms gelmedi ne yapmam gerek

@Web_Scripti Hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Spam olayları bukadar zora sokarken alternatif çalışmalar yapabileceğiz umarım.

Merhaba Arkadaşlar,

3 adet video efekti ekledim. Siteden kolayca önizlemesini yapabilirsiniz.

1) Karartarak Geçiş (Bir slayt resminden diğerine geçerken resimler karartılıp açılıyor)

2) Yakınlaştır (Resme zoom atılıyor yavaşça, alt yazısı varsa ona atılmadan yapıyor)

3) Uzaklaştır (Zoom atılmış resme yavaş yavaş küçültülüyor, alt yazısı varsa ona atılmadan düzgün kalması sağlanıyor)

Herkese bol videolu günler

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam deneme kredisi için sms gelmedi ne yapmam gerek

Reklam alımına kapalı hatlara malesef sms gönderemiyor sistemim. Cep telefonunuzu ve üyelik mail adresinizi p.m. atarsanız yardımcı olurum hocam.

@Web_Scripti Hocam çok güzel bir çalışma olmuş. Tebrik ederim. Spam olayları bukadar zora sokarken alternatif çalışmalar yapabileceğiz umarım.

Teşekkür ederim hocam, iyi çalışmalar

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kısa bir tanıtım videosu çekecek misiniz?

farklı bir kazanç kapısı arayan arkadaşlar fikirleriyle bu sistem ile güzel yerlere gelebilir, hayırlı olsun

[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] Hocam kısa bir tanıtım videosu çekecek misiniz?

Kısmetse yarın akşam çekeceğim hocam, pazar günü yayınlayacağım. iyi çalışmalar

farklı bir kazanç kapısı arayan arkadaşlar fikirleriyle bu sistem ile güzel yerlere gelebilir, hayırlı olsun

:) galiba bu sistemin en iyi üyesi ben oldum. Ömürlük kanal yapmak zevkli oluyor.

tr ses örneği var mı

20 farklı dilde 81 farklı kişinin seslendirmesi mevcut. Fakat aralarında sadece türkçe dili çok iyi seslendirilemiyor. Türkçeye özgün olan ı,ğ,ü,ş,ö,ç karakteri içeren kelimeler düzgün okunmuyor. Seslendirme yapısını kullandığımız şirket ay sonuna kadar türkçeyi düzelteceklerini söylediler

Hocam Hayırlı olsun. Botu yeni görüyorum. Müsait olduğum en kısa sürede denicem. Büyük ihtimal çok işimi görür bu bot. :)

Tek sormak istediğim konu, mesela 10 adet resimin altında tek bir metin geçicek. Yani metin okunurken atıyorum 10 adet resim geçicek. Sonra diğer metinde yine 10 adet resim olacak. Yani tek resimde tek metin olmayacak. Böyle bir özellik varsa harika tam benlik bu. :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bide başka bir konu için pm attım. Müsait olduğunuzda bakabilirmisiniz..

Son düzenleme:
Hocam Hayırlı olsun. Botu yeni görüyorum. Müsait olduğum en kısa sürede denicem. Büyük ihtimal çok işimi görür bu bot. :)

Tek sormak istediğim konu, mesela 10 adet resimin altında tek bir metin geçicek. Yani metin okunurken atıyorum 10 adet resim geçicek. Sonra diğer metinde yine 10 adet resim olacak. Yani tek resimde tek metin olmayacak. Böyle bir özellik varsa harika tam benlik bu. :)
[MENTION=7797]Web_Scripti[/MENTION] hocam bide başka bir konu için pm attım. Müsait olduğunuzda bakabilirmisiniz..

Merhaba hocam,

1 metinde 1 den çok resim şuanki yapıya uygun değil hocam. Ama güzel öneri, bunu entegre etmeye çalışacağım. Teşekkürler

merhaba,
wikipedia örneğinizdeki videonun (bizim ödeyeceğimiz) maliyeti nedir?

Merhaba hocam,

Bu videoyu eğer siz oluşturmuş olsaydınız hocam size maliyeti 0.74 TL olacaktı. Ama şimdi mesala yeni eklediğim karartma video efektiyle yapmış olsaydınız. O video 24:16 değilde süreside 25:18 olmuş olacaktı. Çünkü Karartma her 2 resim arasına 2 saniye ekliyor. (Bir resmin kararması, sonraki gelecek resmin kararmadan çıkması)

Merhaba hocam,

1 metinde 1 den çok resim şuanki yapıya uygun değil hocam. Ama güzel öneri, bunu entegre etmeye çalışacağım. Teşekkürler

Merhaba hocam,

Bu videoyu eğer siz oluşturmuş olsaydınız hocam size maliyeti 0.74 TL olacaktı. Ama şimdi mesala yeni eklediğim karartma video efektiyle yapmış olsaydınız. O video 24:16 değilde süreside 25:18 olmuş olacaktı. Çünkü Karartma her 2 resim arasına 2 saniye ekliyor. (Bir resmin kararması, sonraki gelecek resmin kararmadan çıkması)
maliyet uygun duruyor hocam. Bir hesap açıp denemekte fayda var. Umarım içerik çekilecek siteleri artırırsınız, top 10 siteleri vb.

---------- Spam Engelliyici 13:53 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

birkaç önerim olacak:
1-her slayt için başlık belirlenebilmeli. Başlık slaytın üzerine veya geçişe eklenebilmeli.
2-İçerik oluşturmayı kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, bir tane şablonu tarafınızca belirlenmiş bir text alan oluştursanız, biz de içeriklerimizi kendi botlarımızla çekerek sizin şablonuzunda oluşturup bu text alana yapıştırsak...siz de buradaki veriden slaty oluştursanız...nasıl olur?
Şablon örneği:
Resim: resim linki
Başlık: başlık
Yazı: birinci slayta ait metin

Yazı: ikinci slayta ait metin
...

maliyet uygun duruyor hocam. Bir hesap açıp denemekte fayda var. Umarım içerik çekilecek siteleri artırırsınız, top 10 siteleri vb.

---------- Spam Engelliyici 13:53 ---------- Önceki Mesaj 12:08 ----------

birkaç önerim olacak:
1-her slayt için başlık belirlenebilmeli. Başlık slaytın üzerine veya geçişe eklenebilmeli.
2-İçerik oluşturmayı kolaylaştırmak ve hızlandırmak için, bir tane şablonu tarafınızca belirlenmiş bir text alan oluştursanız, biz de içeriklerimizi kendi botlarımızla çekerek sizin şablonuzunda oluşturup bu text alana yapıştırsak...siz de buradaki veriden slaty oluştursanız...nasıl olur?
Şablon örneği:
Yazı: birinci slayta ait metin

Yazı: ikinci slayta ait metin
...

Merhaba hocam,

1) Her resim için baskı modülünü bulunuyor onla yapabilirsin hocam.

2) Kendine bir metin üretici mi yaptıracaksın ücretiyle ki böyle birşeyi kendin ayırıp sisteme girmek istiyorsun hocam. Anasayfadaki manuel slaytlama ile rahatça bu istediğini yapabilirsin hocam.

Merhaba hocam,

2) Kendine bir metin üretici mi yaptıracaksın ücretiyle ki böyle birşeyi kendin ayırıp sisteme girmek istiyorsun hocam. Anasayfadaki manuel slaytlama ile rahatça bu istediğini yapabilirsin hocam.
2'de anlaşamadık hocam, mevcut durumda bir siteyi yan sekmede açıp, resimleri farklı kaydedeceğim, sonra sitenizde manuel slayt oluşturacağım. Fotoğrafı yükleyeceğim, yan sekmede açık siteden o fotoğrafa ait yazıyı kopyalayıp, sitenizde yazının olduğu yere yapıştıracağım. Kaç fotoğraf ve yazı varsa o kadar tekrarlayacağım bu işlemi.
Ben, bu siteden verileri botla çeksem, yani fotoğrafın linkini, fotoğrafa ait başlığı ve yazıyı sizin istediğiniz bir formatta, tek parça halinde bir metin belgesi haline getirsem.. Bu metni kopyalayıp, sizin yeni oluşturacağınız modüldeki text kutusuna yapıştırsam, sizin scriptiniz de bu yazının içindeki resim linki, başlık ve yazı içeriğini slaytlara paylaştırsa. Herşey birkaç saniye içerisinde tamamlanmış olur... diye düşünüyorum.

Merhaba hocam,

Hocam bir öneride de ben bulunmak istiyorum. Yapılabilirliği veya zorluk derecesi hakkında en ufak bir fikrim yok. Sadece geliştirmenize katkı; tabiki biz kullanıcılara da kolaylık sağlayacağı kanaatindeyim.
Resimleri google üzerinde değilde bir domain üzerinde aratma ve ordan seçme şansımız varmı? Yani cep telefonu tantımı yapan bir web sitesi: www.abc.com/samsung-note-4 yazacaz alt alta resimleri listeleyecek sırayla seçeceğiz. Hatta filigran basarsak üzerine daha süper olur. :D malüm bazı sitelerde resimler üzerine domain filigranı atıyorlar. Mümkünmüdür? yada sizcede iyi olurmu ? İyi çalışmalar dilerim.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri