Özgür Fikrim Berbat Oldu :)

QuickAngeL

Kayıtlı Üye
Web sitesi
twitter.com
Arkadaşlar bir konu üzerine sesli makale okuyım dedim (sesim her ne kadar dandik olsa da) Ama denemem tamamen mahvoldu. Bende belli bir kısmını alıp editlemeden atıyım dedim. Belki tutar, tavsiyeleriniz nedir ?

watch

watch
http://www.youtube.com/watch?v=0Mn_B2ksX14&feature=youtu.be
watch

editleme yapsaydınız daha güzel bir video olacaktı bence

mikrafonun kötü sanırım cızırtı var ve ses denegeni biraz ayarla valla ne yalan söyleyeyim videonun sesini kısıp kendim okudum

[MENTION=13524]QuickAngeL[/MENTION] bu ne ya :D allah da seni güldürsün emi. doğru yoldasın devam et diyim de pes etme hemen ;)

biraz hızlı okumuşsun :) birde fazla heycan yapıyorsun gibi :) kendi sesin olmuyorsa programlarlada okutabilirsin. birde meselasa bu söylediğini dünyadaki tüm dillerde yaparsın eder sana 200 video civarı :p geniş düşünün :) zamanım olsa aklımda özgün olan baya fikir var. ama işte zaman sıkıntısı

Lanet olası federaller. Çok güldüm yav. Senin 40 fırın kitap okuman gerek kardeşim :D
Birde bu video fazla tutmaz gibi yav :)

pelteklik var heralde neden .tv diyon sanki r söylemiyorsun ayrıca sürekli şaşırıyon başka konulara yönelin hocam okumanız düzelse bile pelteklik zor

Not Defterine yazmasaydın iyiydi sen okudukça ekranda yazı gelseydi
keşke editleseymişin ama yapa yapa alışırsın :D

pelteklik var heralde neden .tv diyon sanki r söylemiyorsun ayrıca sürekli şaşırıyon başka konulara yönelin hocam okumanız düzelse bile pelteklik zor

Biliyorum hocam zaten normalde ses editliyerek paylaşıyorum. Başka şansım yok çok denedim R'leri söyleyememek kolay kolay düzelmiyor.

Video çekmeden önce 1 kere okusaydın makaleyi keşke :D

Hocam makaleyi de kendim yazıyorum ayrıca okumayla alakalı değil. R'leri söyleyemediğim için birçok kelimeyi okurken pelteklik meydana geliyor.

Not Defterine yazmasaydın iyiydi sen okudukça ekranda yazı gelseydi
keşke editleseymişin ama yapa yapa alışırsın :D

Hocam söylediğim gibi normalde zaten bu şekilde yapmıyorum ama komik bişeyler olduğu için direk bu kısmı ellemeden atıyım dedim, belki amacının dışına çıkar komedi dalına tutunur. Her yerden şansımızı denemek lazım.

hahahahha çok iyiymiş ya translate olayı falan :D

Kardeşim bir çok bilgisayarcıda bulabileceğin 30, 35TL'lik PolyGold mikrofon al derim. Ben seslendirmelerimi onun ile yapıyorum ve oldukça iyi ses çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri