Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Ayıp ettin kardesimtanıyorum warrior +9 shell setli ezik bişeydi![]()
KO candır can. server belirleyip oynasakmıki![]()
Ultima oynayan varmıydı aranızda beyler
Benim de üniversite yıllarım UO oynamakla geçti. Hala sırf Lunadaki o müziği dinlemek için şu videoyu açarım arada
https://www.youtube.com/watch?v=LV69k1_5D6A
Ah be ... Ne günler geçirdik. Tüm gençliğimi alıp götürdü ama hala su oyunu özlüyorum. Bu oyundan sonra oynadığım hiçbir oyundan zevk alamadım.
Çok aradım taradım, silk road, ultima, metin2, face oyunları falan ne varsa oynadım ama yok... Olmadı, olduramadım...
Sabah okula giderken pazarı kurup giderdim hele birde gelince hepsini sattıysa ah ah
online oyun dünyasına uo ile girmiş biri başka hiç bir oyunun pvpsinden zevk alamaz bence. Dediğin gibi ayrıca intro şarkısını her an açıp dinleyebilir ve duygulanabilirim.
Nebula Quann'da başlamıştım ilk.![]()
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.