Pahalı Editörlük Hizmeti

• Kullanıcı Alpi1s
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - E-Ticaret ve Dijital Mağazalar

Alpi1s

Yasaklanmış
konu kilitlenebilir iş alımı iptal edildi

Son düzenleme:
Bana flash oyun sitesi açacaktın. Parayı da peşin vermiştim kaç ay oldu ses seda yok. Skype da da birşey yazdığın yok. Hayırdır?

Hocam anlamadım ben peşin olarak aldığım işin hepsini teslim ettim konuyu mu baltalamaya çalışıyorsunuz ne yapıyorsanız artık

..................................

Forumdaki moderatörer' in kim olduğunu bile malesef bilmiyorum bir arkadaş hayrına etiketler se çok iyi olur. Bu arada cevabı skypeden değilde özel mesaj yolu ile gönderdim sanırım size iletimemiş mesaj veya gözden kaybolmuş

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok hatırladım ustam da ben sana geri dönüş zaten sağlamıştım sen bana dönüş sağlamadığın için sonrasında ben de daha işi iptal etti diye daha da cevap yazmadım bu rich.r10 eklersen işini bitirelim

Parayı da bi güzel yediniz tabi

Hep şu sözleri söylemek istemişimdir yeri gelmişken ben söyleyim. "admin arkadaş konuyu kitleyebilir. oh be her sitede denk getireyim diyorum bir nasip olmamıştı.

mağdur olan arkadaşa tavsiyem kurtar kutarabildigin kadar paranı. ben bile 5 kuruşluk konu acayyim diye yürek yetmiyor maşallah ne varsa gençlikte varmış :) o bi kenarada miktarda güzel 150 tl !!!

Hocam 150 lira ne batırır ne de onu zengin eder. Ben zaten işi öğrensin diye verdim o parayı. Ama daha bu yaşta bu kadar ciddiyetsiz olunması üzüyor beni. Halbuki düşünse işini iyi yapsa daha çok kazanacak. Mesela [MENTION=14909]enesen4[/MENTION] diye bir arkadaş var o da genç. adama intro yaptırdım on numara iş yaptı. Referans olarak gösteriyor. Daha da çok kazanacak inşallah. Ama bu arkadaşın bir tane referansı var mı burada merak ediyorum. Aylardır konu açıp kendi kendine güncelleyip duruyor. Önce samimi olmak gerekir. Bu arada verdiğim para da helal olsun. Gençtir.

Öncelikle sağ olun hocam bu arada referansım var merak etmeyin dediğim gibi bana bi ulaşırsanız işinizi de bitirmek istiyorum konununda kapatılmmasını istiyorum.

................................................

Valla hocam alınmayın ama bu arkadaş kadar seninde hatalı olduğun ve bence bu arkadaştan daha fazla nasihata ihtiyacın olduğunda bir gerçek.Arkadaşa ulaşmak çok zor değilmiş gördüğünüz gibi.

Moderatör tarafında düzenlendi:
konuyu okurken bir an flash tv'de yalçın çakır programı izliyorum sandım

Alpi bey ben sizin samimiyetinize inandım. Konunuzun baltalanma çabası beni ilgilendirmiyor. Özellikle verdiğiniz hizmeti pahalı veriyor oluşunuz bence çok büyük artı. İlgilenirseniz lütfen e-mail atın.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri