Pakizeden Herkese Selamlar

astalawista

Kayıtlı Üye
Forumdaşlarım herşeyimi burada paylaştım ...
kalabalık bir aileyim zaten iki gün önce aile üyelerine bizimle ömrünü geçirecek bir üye daha katıldı spam yaparken sırtımda gezen gece uyutmayan Allah ın lütfu yaradılış harikası bir üye daha kattım aileme ...
Sizlere Bol Bol selamı Var :D
Dünya Tatlısı Bişiy :D :D :D Allah uzun ömür versin ... ben dışardan eve geldiğim zaman deli oluyor inanılmaz bir duygu :D

Son düzenleme:
Ne sevimli kerata :) hoşgelmiş

Edit: Adı Pakize olmayaydı iyiydi abi :D direk teyze olarak doğmuş :D pakize teyze :D

Tipe bak burnunu isiririm ben onun. Uzun omurlu olur insallah. Bendede 2 tane ufak chihuahua (cuvava, sivava artik nasil telaffuz ediliyorsa Turkiye'de :D) var, biri sag digeri sol omzumda uyuyor surekli :D Bunlarda benimkiler, beyaz olan 6 aylik digeriyse 3 aylik olmak uzere.

78njXN.jpg

Ne sevimli kerata :) hoşgelmiş
sağolasın hocam :D
felaket valla :D
bu arada ağırnasa selam olsun :D gesi ağırnas ;)

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:48 ----------

Tipe bak burnunu isiririm ben onun. Uzun omurlu olur insallah. Bendede 2 tane ufak chihuahua (cuvava, sivava artik nasil telaffuz ediliyorsa Turkiye'de :D) var, biri sag digeri sol omzumda uyuyor surekli :D Bunlarda benimkiler, beyaz olan 6 aylik digeriyse 3 aylik olmak uzere.

78njXN.jpg
çok tatlılar hocam ya maşallah :D
çok özeller hakkaten çok güzeller

Ya bu hayvanlar muhteşem şeyler valla bende de 6 kedi var sabah bi uyanıyorum biri ayağımın üstüne yatmış biri sırtımda biri kafamın yanında neşe kaynağı oluyolar :D İnşallah çok sağlıklı uzun bi ömrü olur hocam :D

sağolasın hocam :D
felaket valla :D
bu arada ağırnasa selam olsun :D gesi ağırnas ;)

---------- Spam Engelliyici 04:49 ---------- Önceki Mesaj 04:48 ----------

çok tatlılar hocam ya maşallah :D
çok özeller hakkaten çok güzeller

Sagol hocam, senin bu ufakligin cinsi ne acaba? Fotograflarda yuzunu pek gostermemis. Gorebildigim kadariyla pekineze benziyor ama merak ettim yinede :)

Ya bu hayvanlar muhteşem şeyler valla bende de 6 kedi var sabah bi uyanıyorum biri ayağımın üstüne yatmış biri sırtımda biri kafamın yanında neşe kaynağı oluyolar :D İnşallah çok sağlıklı uzun bi ömrü olur hocam :D
sağolasın hocam ya acayip bi mutluluk var bunlarda :D
hakkaten neşe kaynagı :D

---------- Spam Engelliyici 04:55 ---------- Önceki Mesaj 04:54 ----------

Sagol hocam, senin bu ufakligin cinsi ne acaba? Fotograflarda yuzunu pek gostermemis. Gorebildigim kadariyla pekineze benziyor ama merak ettim yinede :)
pekines hocam evet çok felaket :D

Çok güzeller ya keşke benımde olsa evinde bunlardan olanın ömrü 10 yıl uzar :D allah uzun ömür versin.

ve aleykum selam hocam :D daha pek bilmiyorum buraları ama bulursam iletirim selamı :D

Pakize Ablanın gözleri nerde abi :eek:
:D uyuyo hocam ondan :D

Bir de hep siyah bi köpeğim olsun adını Sarı koyayım istemişimdir :D :D
inşallah olur hocam hakkaten ama ilk müsait zamanında al pişman olmazsın ben dışardan eve geldiğim zaman deli oluyor inanılmaz bir duygu

Çok güzeller ya keşke benımde olsa evinde bunlardan olanın ömrü 10 yıl uzar :D allah uzun ömür versin.
sağolasın hocam :D inşallah seninde olur çok tatlı bunlar

ADAM HEM MUTLU HEMDE YOUTUBER :D

her dertli youtubere lazım o zaman :D [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] inşAllah uzun ömürlü olur abi :)

sağolasın hocam ya acayip bi mutluluk var bunlarda :D
hakkaten neşe kaynagı :D

---------- Spam Engelliyici 04:55 ---------- Önceki Mesaj 04:54 ----------

pekines hocam evet çok felaket :D

Digerlerinin(annesi babasi ve kardeslerinin) fotograflarinida koysana hocam :D istersen ozeldende gonderebilirsin sorun degil ben kopek delisiyim bu 2 tane disinda sokakta baktigimda onlarca kopek var. Ilk buraya tasindigimda mahalleden gecerken yiyecek gibi bakiyolardi, simdi arkadas olduk mafya gibi takiliyoruz :D

Çok feminenimsi bir şey ama ben de boo lara bayılıyorum ya :D

ADAM HEM MUTLU HEMDE YOUTUBER :D

her dertli youtubere lazım o zaman :D [MENTION=13292]astalawista[/MENTION] inşAllah uzun ömürlü olur abi :)
sağolasın hocam ya napim hayattan zevk almaya çalışıyorum ...
üçbeş gelirim var çok değil ama bin şükür .. kimsenin etlisinde sütlüsünde işim yok
mutlu bir ailem var bide pakize geldi tamam oldu :D
sağlıgım yerinde karnım doyuyor ailem huzurlu çok param olmasada huzurum gururum yerinde daha ne isterim
Allah herkese huzur sağlık mutluluk nasip etsin

---------- Spam Engelliyici 05:06 ---------- Önceki Mesaj 05:05 ----------

Digerlerinin(annesi babasi ve kardeslerinin) fotograflarinida koysana hocam :D istersen ozeldende gonderebilirsin sorun degil ben kopek delisiyim bu 2 tane disinda sokakta baktigimda onlarca kopek var. Ilk buraya tasindigimda mahalleden gecerken yiyecek gibi bakiyolardi, simdi arkadas olduk mafya gibi takiliyoruz :D
başka yokki hocam bitane bende

Şu güzel dostlara baktıkça insanda gram stres, negatif düşünce kalmaz.

Maşallah çok tatlıymış, sağlıklı uzun ömürlü olur umarım.

keyfi yerinde ne kelime rahatı çok iyi valla ilgi alaka on numara

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri