Umut Elmadağ’da kayak merkezinde bulundu. Hiçbir dernek tedavisini üstlenmedi. Karnında bir tümör var. Yarası kurtlanmış bir şekilde bulundu. Şimdi kurtlardan temizlendi ama tedavisi uzun süre devam edecek ve epey masraflı olacak. Ankara VTM’de yatıyor.
Umut’u bulan kişi bir devlet memuru. Elmadağ’daki sahipsiz hayvanlara da kısıtlı imkanlarına rağmen bakmaya çalışıyor. Bizden yardım istedi. Biz de bu eşyaları tedavi masraflarına destek olmak için satışa çıkardık. Klinikten alınan fatura daha sonra burada paylaşılacak. Şu anda masrafı belli değil. Ancak 1,5-2 bin civarında tutacak tahminen.
Fotoğrafların üstüne tıkladığınızda eşyalarla ilgili bilgileri görebilirsiniz. Eşyalara fiyat koymadık çünkü amaç kar etmek değil zaten yardım etmek. Fiyatı istediğiniz gibi belirleyebilirsiniz.
Son durum: Umut’un karnındaki tümörün kötü huylu olup olmadığı biyopsi ile belirlenecek ve biyopsi sonucuna göre ameliyat edilecek. Detaylı bilgi Ankara Gaziosmanpaşa’daki Veteriner Tıp Merkezi’nden alınabilir. TEL 312 437 06 06
İletişim: [email protected]
Facebook’tan mesaj atmak için: https://www.facebook.com/BlogNaturella
Ödemeler için PayPal: [email protected]
Umut'un Tedavisi
Umut için 3-5 demeden yardım ediniz bende yardım ettim miktari vermiyorum herkesen sevabı kendine.
Son düzenleme: