Pana Film Telif Göndermiş ?

• Kullanıcı Cortex
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Cortex

Yasaklanmış
Merhabalar,
İlk defa telifi iyiyiorum :D
Genel kanalın yanında açtığım yedek olarak kullandığım dizi kanalında her diziden 1 er vıdeo paylaştım ve bugün pana film den telif gelmiş karşı bildirimde bulunmam dahilinde ne olur ? Bahsi geçen video pana film tarafından paylaşılmamış kanalında böyle bir video yok ??

r10 'da okudum geri bildirim gönderince %90 kanal kapatılıyormuş doğrumu bu ?
Kanaldakı toplam izilenim 30 bın - 50 bin arası birşey.
Dip not vıdeolar fragman tarzında kısa vıdeolar

DavacıPanaFilm
Davacı E-postası[email protected]
Telif hakkı ihlal edildiği iddia edilen çalışmapanafilm

Lütfen unutmayın: Davacının malzemesinin herhangi bir bölümü videonuzda kullanıldıysa, lütfen devam etmeden önce, adil kullanımla ilgili burada bulabileceğiniz bilgileri gözden geçirin. Başka sorunuz varsa bir avukata danışmanızı öneririz.
Yukarıdaki bildirimi okudum.
Lütfen unutmayın: Bir karşı bildirim göndermeniz, videonuzun YouTube'a geri yüklenmesine olanak tanıyabilecek hukuki bir süreci başlatacaktır. Bir karşı bildirim göndererek, kişisel bilgilerinizin ilk davacıya açıklanmasını onaylamış olursunuz. Ayrıca lütfen, hukuki sürecin, içeriğin YouTube'a geri yüklenmesini engellemek için davacının size dava açmasını gerektirdiğini de unutmayın.
Yukarıdaki bildirimi okudum.

yalanci telif olabilir , panafilmin gmail kullanacagini sanmam :) :) :)

bu şahsın panayla alakası oldugunu sanmıyorum gmail neden kullansınlar

Sahte biri telif göndermişe benziyor peki geri bildrim göndersem kanal kapanırmı ?

Sahte telif gönderiyorlar Türkiye'deki dizilerin %80 ni telif vermiyor. Sahte telifleri yemeyin, hakkınızı arayın.

Ek olarak bunlar yazıyor.

Göndermeden Önce

Bir telif hakkı karşı bildirimi göndermek için, videoyu YouTube'da yayınlamak üzere gerekli yasal haklara sahip olduğunuzdan emin olmanız gerekir.
Karşı bildirim göndererek, aşağıda belirtilen bilgilerin (adınız, adresiniz, telefon numaranız vb.) davacıya bildirilmesini kabul etmiş olursunuz.
Karşı bildirim, davacının hata yaptığını veya içeriğinizi yanlış tanımladığını belirtmek için YouTube'a gönderilen yasal bir bildirimdir. Davacı, içeriğinizin YouTube'da eski durumuna getirilmesini önlemek için dava açmalıdır. Davacıyla mahkemeye çıkmaya hazır değilseniz, karşı bildirimde bulunmamalısınız. Bu sürecin herhangi bir bölümünü anlamadıysanız lütfen bir avukata danışın

sahte telif bariz e-mail den belli gerçek mail adresi [email protected] nedir bu insanların çekememezliği anlamıyorum herkezin gözünü para hırsı bürümüş yazık çok yazık :S

sahte telif bariz e-mail den belli gerçek mail adresi [email protected] nedir bu insanların çekememezliği anlamıyorum herkezin gözünü para hırsı bürümüş yazık çok yazık :S

Geri bildirim gönderirsem sonuç ne olur ??
Sahte teliften kapatılma oranı nedir ?
Panafilm adında bı kanal var lakın paylastgm vıdeo kendı kanalında bıle yok ??

Geri bildirim gönderirsem sonuç ne olur ??
Sahte teliften kapatılma oranı nedir ?
Panafilm adında bı kanal var lakın paylastgm vıdeo kendı kanalında bıle yok ??

bende yeniyim daha hiç telif gibi bir şeyle karşı karşıya gelmedim inş gelmemde yani hiç bilemiyorum belki 2 tarafta ceza alır belki sadece tek taraf hiç bilmiyorum kardeşim :S

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri