geçen hafta 3 alt kanal bağladım şimdi listeyi düzenliyorum 3 kanalı yazmamışım 2 kanalı buldum ikisi de tek panelde fakat diğer kanalın panelini bulamıyorum. login den girdiğimde ;
gauth_callback
SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
uyarısı alıyorum. diğer panellerini bulduğum alt kanallardan giriş yapıyorum onlarda sorun yok. yt analizden baktığımda kazançları güncel görüyorum. biraz önce başka bir panelden kanal ekle yaptım mailime uzun zamandır gelmeyen right sözleşmesi geldi imzaladım sözleşmede mail adresim kanal linki ödeme yöntemi webmoney yazılı fakat webmoney ödeme kodu yok panele girmemin bir yolu var mıdır? bu şekilde kalsa ödemeyi alır mıyım.
gauth_callback
SORRY, YOUR GOOGLE ACCOUNT HAD NOT SIGNED UP WITH QUIZGROUP
Please add another account and sign in.
Please add any Google account, which you had already signed up for the QuizGroup Partner Program.
Otherwise click on the "Join now" tab to submit your first application.
uyarısı alıyorum. diğer panellerini bulduğum alt kanallardan giriş yapıyorum onlarda sorun yok. yt analizden baktığımda kazançları güncel görüyorum. biraz önce başka bir panelden kanal ekle yaptım mailime uzun zamandır gelmeyen right sözleşmesi geldi imzaladım sözleşmede mail adresim kanal linki ödeme yöntemi webmoney yazılı fakat webmoney ödeme kodu yok panele girmemin bir yolu var mıdır? bu şekilde kalsa ödemeyi alır mıyım.