Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
Kredi çek ev al evin kredisini öde gelen paraylaborcum var harcayamam diye şartlarsın kendini diğer türlü nerden geldi nereye gitti anlamazsın bile.
bir türlü para biriktiremiyorum arkadaş ben. arkadaşın tavsiyesi üzerine altın hesabı açıp yüklü miktar yatırdım içine. dayanamayıp geçen hafta bozdurdum geri.
sabah zevkine gaming model bir laptop sipariş verip öğlen geri iptal ettim zaten evde bir tane daha olduğu aklıma gelince. gereği olmayan saçma sapan şeyleri uykuluyken, canım sıkkınken çat diye sipariş edebiliyorum. bu ara dışardan yemek söylemeyi huy edindim deli paralar gidiyor ona da, hem sağlığa da zarar.
nasıl para biriktiriyor ve kendinizi nasıl durduruyorsunuz? yöntemlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerekirse konuyu editler önemli yöntemleri motivasyon olması açısından ilk mesajda paylaşırım.
Para olunca bole simarik oluyosun iste.ayrintili anlatmana gerek yok basligindakini sorsan yeterli sadece.
çok özür dilerim kardeşim, tamamen hava atmak için açtım başlığı, birazdan paralarımın fotoğrafını çekip atacağım.
Size benden bir tavsiye, ne yapmak istiyorsanız, onu yapın yaptıkdan sonrada, pişmanlık duymayın ! tadını çıkarın.
çok basit yaşadıgım o bataklığı unutmuyorum önceden nasılsam şimdi de öyleyim
bu durumda para seni değiştirmiş oluyor haberin olsun kendine çeki düzen vermen lazım
her konuda gösteriş. sıktı artık.
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.