para biriktiremiyorum

Valla bende öyleydim nereyi gittiğini dahi anlamıyordum. Sonra bir akrabamdan güzel bi kazık yedim aklım başıma geldi. Son 3-4 aydır 500lira lpg+sigara+faturalara saklıyorum kalanı altına basıyorum. Kafam rahat.

Küçüklüğümden beri tutumluyumdur.
O yüzden ekstra birşey yapmama gerek kalmıyor.
Para biriktirmek hoşuma gidiyor. :)

valla kardeş borsada batırdım bende yüklü bir miktar. onun dışında yurtdışı tatilleri senede 5-6 kere falan. haftada 4 kere de masaja gidiyorum. ben de tutamıyorum elimde. normaldir. telefon ve bilgisayar yenileme işini bıraktım ama.

kardesim forumda nickimi bilmeyen cevremden arkadaslar şu mesajını okusa , benim yazdıgımı sanarlar.
şu 4 günde 3 kere masaja gittim artık masörlerin ne kadar tecrübeli oldugunu anlıyorum.bi yıl içinde masaja kaç param gitti hesabını yapamıyorum.
yurtdısına sen kadar olmasada 2014 de 2 kere gittim. en son yılbasında bi russia yaptım. next station belarus gibi gözüküyor.baya bi methettiler o memleketi.

bir türlü para biriktiremiyorum arkadaş ben. arkadaşın tavsiyesi üzerine altın hesabı açıp yüklü miktar yatırdım içine. dayanamayıp geçen hafta bozdurdum geri.

sabah zevkine gaming model bir laptop sipariş verip öğlen geri iptal ettim zaten evde bir tane daha olduğu aklıma gelince. gereği olmayan saçma sapan şeyleri uykuluyken, canım sıkkınken çat diye sipariş edebiliyorum. bu ara dışardan yemek söylemeyi huy edindim deli paralar gidiyor ona da, hem sağlığa da zarar.

nasıl para biriktiriyor ve kendinizi nasıl durduruyorsunuz? yöntemlerimizi paylaşıp birbirimize destek olalım. gerekirse konuyu editler önemli yöntemleri motivasyon olması açısından ilk mesajda paylaşırım.
Bu işin her an biticegini düşünerek başka iş alanı bakın internetten para kazanmaya alışınca yenıden düzenli çalışmayı bünye kaldırmıyor yada zorlanıyor

kardesim forumda nickimi bilmeyen cevremden arkadaslar şu mesajını okusa , benim yazdıgımı sanarlar.
şu 4 günde 3 kere masaja gittim artık masörlerin ne kadar tecrübeli oldugunu anlıyorum.bi yıl içinde masaja kaç param gitti hesabını yapamıyorum.
yurtdısına sen kadar olmasada 2014 de 2 kere gittim. en son yılbasında bi russia yaptım. next station belarus gibi gözüküyor.baya bi methettiler o memleketi.

ben aralık sonu moskovadaydım yılbaşından önce belarus'a geçtim. 1 hafta da orda takıldım. evet güzel mekan

Hocam Kayseride yaşayan birisinin nasıl para biriktrildiğini bilmemesi çok ilginç ..Sanırım benim gibi Kayserili değilsiniz ama Kayserili arkadaşlarınız vardır onlardan fikir alabilirsiniz...

degerli arkadaslarim adanada yasiyorum turkiyenin en kalabalik ilcelerinden birine bagli bir mahallede yasiyorum ortalama aylik 1300 tl aliyrm ortalama 3 4 gunde bir paket malboro aliyrom 60 tl ttnet 140 tl yeni aldgm tv nin taksidini oduyorum bu arada soz kestim nisan yuzukleri kiyafetleri aldk derken el ele bas basa kaliyrm inaninki tutumluyum sigara disinda kendi nefsim icin en fazla 50 tl harciyorum.yani buna ragmen zorlaniyrm anneme ekmek almasi icin surekli para veriyrm bide simdi bot vds parasi cikti bunlarada 100 tl rahat gdyr youtube icin.allah herkesin yardimcisi olsun ewe bakmak gercekten kolay degil zararda etsem her ay 100 tl youtube icin koseye aticam savasmaya dewam

Hocam Kayseride yaşayan birisinin nasıl para biriktrildiğini bilmemesi çok ilginç ..Sanırım benim gibi Kayserili değilsiniz ama Kayserili arkadaşlarınız vardır onlardan fikir alabilirsiniz...

doğrudur hocam kayserili değilim :) biz antepliler para harcamayı çok severiz :)

Bankaya atıyorum. Ama çoğunu da harcıyorum. Geleceğe ufak yatırım yapıp şimdiyi zevkle yaşayın bence abartmadan. :)

Öyle bi derdim yok çünkü para yok :D

Ama taşınmaz en karlı yol gibi duruyor şuan için. Piyasayı takip edebilirim diyorsan günlük olarak altın dolar euro alıp satabilirsin. Hem parayı bi yere bağlamış olursun, hemde şansın yaver giderse daha fazla kazanırsın.

tek kredi kartı kullan.
limiti en fazla 3000 tl olsun, gerekmedikçe taksitlendirme. ay ay kapat borcunu.
3-4 aya kalmaz düze çıkarsın.

ben aralık sonu moskovadaydım yılbaşından önce belarus'a geçtim. 1 hafta da orda takıldım. evet güzel mekan

bende aralık sonu moskovadaydım hocam.ayın 1 inden sonra petersburg a gectim.keske moskovaya hic gitmeyip belarus petersburg yapsaydım

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri