Frankeinstein
Yasaklanmış
arkadaşlar youtubeden gelen paraları nasıl değerlendirebiliriz youtube hariç yani yt den gelen parayla nerelere ve nasıl yatırım yapıp kazanabiliriz örnek : mt2 server kurup edit satma gibi vs herşey
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için lütfen foruma kayıt olun veya giriş yapın. Üyelik tamamen ücretsizdir ve sadece birkaç dakikanızı alır.
kusura bakma aklına metin2 mi geldi kardeş![]()
kusura bakma aklına metin2 mi geldi kardeş![]()
enpara hesabımıza altın koyabilir miyiz? evde tutamam altın falan.
doğruysa yaş 16 diyor arkadaşın, metin2 gelecek aklına ne gelecek, hazine bonosu mu alıyım diyecek![]()
paypal ile altın alabileceğimiz ya da yatırım yapabileceğimiz bir yer var mı ?
n11.com
metin2 şu anda daha çok 12 yaşlara hitap eden bir oyun evet bizde oynadık bu arkadaş gibi kaç tane server kurdum bu düşünceyle hepsinin sonu hüsran olsada öyle ya da böyle zevk aldık. Saltanat adlı serveri da biliyorum bi ara mmomt2 vardı m2-tr bilinenler olduğu için söylüyorum ve konu sahibi arkadaşa yazıyorum bunlar çok para kırıyo diye hesaplamakla geçti hayatımız.Harcadığım zamanlara çok acıyorum açıkcası güzel zamanlar olmadı mı oldu tabi ama zevkinde bırakmak lazım herşeyi![]()
yatırım olarak altın diyorlar ucuz olduğu için aslında uzun vade için alınabilir ama ben paramı nakit olarak tutmayı tercih ediyorum şu an. Belki bir 3-4 yıl önce karşılassak bende önerebilirdim mt2 server kurmanı ama geçti o zamanlaröyle bir hata yapmamanı öneririm
Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.
Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.
Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.
Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.
Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.
Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.
Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.
Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.
Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.