Para Hesapta

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Adsense Soru ve Sorunlar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Allah taksiratını affetsin hayırlı uçuşlar delikanlı.

Ne Umutla girdim bea ... 2 Dk beni Kırmızı yapında ben şutlim :D

Konu disina falan acsan belki affedilebilir bi yani olabilirdi, ama adsense ve sorunlar bolumune acmissin. Ban icin kendi kendine davetiye cikartmissin.

Arkadaşlar az gülelim dedim ya bu ne şiddet bu celal , huzuru düşünün no problem ya :)
görende fabrikalarınız iflas etmiş sanar çok şiddetli çok sinirlisiniz. :)

ya yapma gözunu seveyim . "para hesapta mı beyler " diye yazmıssın. heyecandan aradaki "mi" okumadım. "para hesapta beyler " diye okudum. banka baktım ödeme falan yok.

kuvetturk daha yatmamış. kanıtlarmısın. paranın yattıgını. :(

hocam hiç kimseninki yatmadı daha.

---------- Mesaj saat 18:15:24 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 18:14:40 civarında gönderildi. ----------

bir nevi o konu için açtım bunu, adminler usanmış artık bu konu da tartışalım :)

Hayır tepkilere karşı yanlış yaptığı için üzgün yada mahcup olacağına birde pişkin pişkin dalga geçercesine cevaplar veriyor ya bence 1 gün uzaklaştırma az böylelerine.

Yönetimde üyenin şu mesajına bakarak verilen cezayı ne kadar önemsemediğini görebilir.
eyvallah hocam bir gün de biz dinlenelim

Banlayın şunu konuyu da komple kapatın yeni görenlerin siniri hoplamasın bari boş yere ne kafa ya.

arkadaşlar konu dışına adsense ve ödeme kelimesi geçmeyen bir konu açılsa emin olun ki kimsenin lafı olmaz...(aşırı post kasmadıkça)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri