Para ile Para Kazanmak

tmm hocam konuyu dagıtmayalım herkesin isine yarıyabilcek bir konu oldugunu düsünüyorum fikrini paylasmak istemeyen uzak dursun konudan yeterli

ve sunu belirteyim suan bu konuda bazı fikirler degerlendirildiginde ayda sabit kazança ulasılabilir yukarıda çok güzel fikirler var lakin benim zamanım olmadıgı için suan degerlendirecek durumda degilim ama bir zamanlar yaptım ve güzel paralar kazandım

kimse mükemmel fikrini paylasmaz kendiniz arastırın demek yerine yorum yapmayın daha iyi umarım anlatmak istedigimi anladınız

siz nasıl bir fikir arıyosunuz bilmiyorum ama üslubunuza dikkat edin konusurken
Üslubum gayet düzgün fakat burada bin liraya ikibin liraya süper fikirler olsa herkes yapar.hakaret etmedim hiçbirşey demedim gelip sen ve senin gibiler lafı neyin nesi ? Bana üslûptan bahsederken sizinki asıl saygısızlık.neyse konunuzu dağıtmayayım birbirimizlede muhattap olmayalım en güzeli.

Şaka mısınız? Bankalar bile yılda maksimum yüzde 12 faiz verirken ayda yüzde 15/20de ne.yilda 200+
Allah'tan kar oranı düşük
Artık milleti düdükleyecek fantazilerden uzak durun. Yeni yasayla da yasaklanıyor.
50 kişilik şebeke diyelim buna. www.ihbarweb.org.tr ye de bildirim yaptım. Duyarlı vatandaşlar olarak bu tür oluşumları sizde ihbar edin. Dedikleri gibi yasal ve şeffaflarsa devam ederler. Ki davam edenini hiç görmedim...

Ayrıca sitenin kullanıcı sözleşmesini okursaniz görürsünüz.
"Hidroelektrik santrali" için para topluyoruz :)
Adamlar proje aşamasında ki bir santral için para topluyorlar. Ve hemen kar vermeye başlıyorlar. Değirmenin suyu barajdan geliyor anlaşılan.
Ortada şirket bile yok :)
Sizde 3-5 kuruş ref geliri için milletin günahını gitmeyin. Yazık...

Proje aşamasında santral ortada Yok. Öyle bir iddia da Yok.

Oyun sadece. Santral kürüyorsun türbin alıyosun, bozuluyor onarıyorsun, elektrik satıyorsun vs.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri