Para karşılığında Telifi Geri Çekme

• Kullanıcı cemyildiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

cemyildiz

Kayıtlı Üye
Merhaba yabancı bir kanalın bir videosunda güzel bir görsel gördüm onu videoma ekledim, nereden bulduysa telif atmış bana. Telifi geri çeker misin dedim bana attığı mesaj bu. Yorumlarınızı alabilr myim?

-Bize e-posta gönderdiğiniz ve içeriğimizle birlikte videolarınızı sildiğiniz için teşekkür ederiz.

Telif hakkı ihlallerini bulmak ve ele almak işin en sevdiğimiz kısmı olmadığından ve bu değerli zamana ve dolayısıyla paraya mal olduğu için, sizin durumunuzda 30 dolar olan idari masrafları ödemenizi istiyoruz.

YouTube'dan telif hakkı talebini geri çekmesini istemek için buradan bir Telif Hakkı Geri Çekme Sertifikası satın alabilirsiniz

Bu sertifika, telif hakkı kaldırma işlemini geri çekeceğimizin kanıtıdır. E-posta görüşmemizde tartışıldığı gibi, videoyu (telif hakkıyla korunan içeriğimizle) kendiniz silmeniz gerekir. Videonun artık projenizde / videonuzda kullanılmadığına dair kanıt sağlamak önemlidir. Herhangi bir nedenle telif hakkı ihlalini geri çekemezsek, 30 doları size iade ederiz.

NOT: Ödeme işlemi sırasında kullanacağınız e-posta adresi, e-posta görüşmemizde kullandığınız e-posta adresiyle aynı olmalıdır.

o değil de, adamlar 30 doları dızlamasınlar sende. :)
İşin şakası bir yana bu şirketler bu şekilde çalışıyor.
Bir ara free sound yazan bir sitede bir müzik kullanmıştım ve sonra müzik telifli çıkınca, müziği kaldırdım ve adanlara e posta çektim Free yazdığınız müzik youtube'da telifli sizin şirketiniz adına, adamlar e postama elli defa döndüler bize attığın video linkini gönder dediler göndermedim sildim direk çünkü direk telif atacaklarını çok iyi biliyorum.

herkes ekmeğinin peşinde valla eğer içeriğin orijinal üreticisi onlar ise 30 dolar bence türklere göre daha vicdanlı istemişler. ama asıl sorun 30 doları alıp kaldırmasalar birşey de yapamazsınız. iki ucu .... değnek :/

o değil de, adamlar 30 doları dızlamasınlar sende. :)
İşin şakası bir yana bu şirketler bu şekilde çalışıyor.
Bir ara free sound yazan bir sitede bir müzik kullanmıştım ve sonra müzik telifli çıkınca, müziği kaldırdım ve adanlara e posta çektim Free yazdığınız müzik youtube'da telifli sizin şirketiniz adına, adamlar e postama elli defa döndüler bize attığın video linkini gönder dediler göndermedim sildim direk çünkü direk telif atacaklarını çok iyi biliyorum.

Bilmiyordum ilk defa başıma geliyor. Eski kanallarımda cok telif yemişliğim var ama iletişim bile kuramıyordum, kapı duvardı. Ben bu ödemeyi yapmayacağım zaten kanalımda başka telif gelebilecek içerik yok. Mayısta da ihtar gider zaten.

Bilmiyordum ilk defa başıma geliyor. Eski kanallarımda cok telif yemişliğim var ama iletişim bile kuramıyordum, kapı duvardı. Ben bu ödemeyi yapmayacağım zaten kanalımda başka telif gelebilecek içerik yok. Mayısta da ihtar gider zaten.

Sana telif atan şirkete ait olan içerikleri sil ve videoyu tekrar yükle izlenen bir içerikse tabi.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri