Para kazan açmadan hit alma

Bay Torlak

Yasaklanmış
merhaba arkadaşlar kusura bakmayın aklıma takılıyor birkaçgündür. normalda hit alabiliyorum attıgım video 1 ay sonra hit almaya başlıyor fakat benim 1 2 günde quize sokup kenara atmak istiyorum kanalları bunun içinde afedersinizde frikik paylaşıyorum. acaba para kazanı yine açmasam mesela medcezir paylaşsam daha hızlı çekerim ama telif falan atarlarmı yine yada eşleşen ünlem falan verirmi ? yoksa para kazan kapalı diye bir sıkıntı olmazmı ? şimdiden teşekkürler

Ben de merak ediyorum bunu. Bir de "afedersiniz" kısmına çok güldüm :)

Ben yaptigimi soyleyim acarim kanali ne yuklemek istiyorsam yukler kanal takip programin atarim 1k izlenime gelenleri baglarim quize :)

Para kazan açıp açmamakla hitin bir alakası yok ki. Sıkıntı olacağını sanmıyorum..

para kazanmayla ilgisi yok telifli video paylaşamazsın para kazanma kapalı olsada sıkıntı çıkar malesef
ama sana bir ipucu medcezir deyip içine medceziri koymazsan otomatikmen telifte yemezsin :)

hııı yani atayım medcezir telif gelmez diyorsunuz teşekkürler :)

---------- Spam Engelliyici 14:35 ---------- Önceki Mesaj 14:34 ----------

post atana kadar yeni postlar gelmiş :) 1 günde 1k alır silerim telif gelmeden olurmu acaba ? yada dediginiz gibi gol videosu koyarım medcezir diye :D

Yav sunu merak ediyorum neden asil atacagini atmiyorsun zaten 1 k ya ulasmazsa sana para kazandirmicak birseydir . At icerigini bekle 1-2 hafta gelmemisse izlenim sil baska icerik at he bzi kategoriler patlama yapabilir o ayri atarsin 2 ay sonra gunde 100 dolar kazandirir benim genelde olan bu.

para kazanmayla ilgisi yok telifli video paylaşamazsın para kazanma kapalı olsada sıkıntı çıkar malesef
ama sana bir ipucu medcezir deyip içine medceziri koymazsan otomatikmen telifte yemezsin :)

medceziri deyip medceziri koymazsan telif yemezsin ama hayatında duymadıgın küfürleri yiyebilirsin teliften sakıncalı durum :p

aboneyide addmefasttan çekicem 10taneden bişi olmuyormuş gecen konu açtım tartıstık orda addme den yollucam 10tane :p teşekkür ederim arkadaşlar 1 2 güne quiz sokup soktuktan sonra video atıp bidaha o kanala girmemek gibi bir düşüncem vardı yoksa bende asıl kategoriyi atıp 1kya öyle gelip o videodan devam ederim ama 2 3 hafta beklemek sıkıyor :D

hocam normalde ne yukleyecekseniz yuklyin 1000izlenimi geçince sokarsınız partnere bu kadar sabırsız olmayın

sabırsızlık ettim evet haklısınız kategorimi atar beklerim :) sadece merak ettim para kazanı kapatırsam telif gelirmi diye :) teşekkür ederim arkadaşlar

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri