'Para Kazan' Undefined Hatası!! [YARDIM]

HotFear76

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar.

Ben bu youtube'den para kazanma olayında yeniyim.Daha önce 72 binlik kanalım vardı fakat bir türlü Adsense başvurumu kabul etmeyinceler bende yeni hesap açtım ve yeni hesabıma eski videoları indirip yüklemeye başladım.

Herşey yolunda para kazanma etkin , Adsense'den bir ayar yapmadım hiç bir şeyi ellemedim;

Video yöneticisine geliyorum , videoyu tikleyip para kazan diyorum seçeneklerden ama Undefined hatasını alıyorum.

rvdjm.png

Sebebi nedir , Yardımlarınızı bekliyorum , Şimdiden Hepinize Teşekkür Ediyorum.

Not: Bu yüklediğim video önceki kanalım da 11 bin kez izlenmişti buna daha yeni yükledim kimse izlemedi acaba onun da etkisi var mıdır ?

o videodan para kazanamazsın video başkasına ait oldugu için

Üçüncü Taraf Gelmiş Ve Siz kaul etmişsiniz bu şu demek oluyor cideo sahibi parayı kazanıyor sen o videodan pra kazanamazsın

Arkdaşlar video sahibi benim ben o video benim önceki kanlada vardı ordan indirdim sildim yeni kanala yükledim

hmm peki uyarı olduğunu nasıl anladın ? nasıl anlarım?

Videoyu yüklediğinde Hemen alt kısımda 3.taraf İçeriği veya Dünya Genelinde Engellendi Yazar

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim yani onun dışında başka bir problem yok dimi başka video yüklesem o özellikte para kazan desem olur dimi adsenseden felan hiç ayar yapmadım :)

Anladım kardeşim çok teşekkür ederim yani onun dışında başka bir problem yok dimi başka video yüklesem o özellikte para kazan desem olur dimi adsenseden felan hiç ayar yapmadım :)

evet dostum para kazan dersin Hata filan verse bile sıkıntı değil sayfayı f5 le görürsün açılır hemen :D
+ Olarak kanalını bagladın değilmi ADSENSENE ?

Sil gitsin neden uğraşıyorsunki.
3. taraf vermiş başkası kazanıyor.
daha zorlamanın manası yok.

Sil gitsin neden uğraşıyorsunki.
3. taraf vermiş başkası kazanıyor.
daha zorlamanın manası yok.

Tamamdır Yeni Video Yükledim Oldu! Teşekkür Ediyorum Hepinize.

Yanlız Video'yu 5-10 Kişi İzledi Reklam Var ken Fakat Google Adsense de 0$ gösteriyo doğru mu?

Tamamdır Yeni Video Yükledim Oldu! Teşekkür Ediyorum Hepinize.

Yanlız Video'yu 5-10 Kişi İzledi Reklam Var ken Fakat Google Adsense de 0$ gösteriyo doğru mu?

kardeşim hemen yansımaz muslera hocamız çok kez demişti sabır diye. bak bende tık göremiyorum 2-3 gündür...

Sen videolarını yükle elinden geleni yap sonra sal gitsin paran kalmaz Youtube'da.

kardeşim hemen yansımaz muslera hocamız çok kez demişti sabır diye. bak bende tık göremiyorum 2-3 gündür...

Sen videolarını yükle elinden geleni yap sonra sal gitsin paran kalmaz Youtube'da.

Anladım kardeşim teşekkürler , k.bakmayın yeniyim tam bilmiyorum :)

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri