Para kazandıran platformlar Sorunu

AyyildizCs

Yasaklanmış
Arkadaşlar sürekli videolarım para kazandıran platformlar olarak çıkıyor para kazanma seklı tektek değiştiremem hepsini tek seferde her yer seçenegini şeçme İmkanım Varmı ?

Bende de aynı sorun var. Tek tek düzeltmemek için imacrosla makro kaydettim. Tam otomatik çalışmıyor ama elle yapmaktan iyidir.

toplu para kazanmaya açınca öyle oluyor :) toplu para kazanma açma
istediğini elde edersin :D

Hemen bu konu hakkında bişeyler söyleyip yatıcam yorumumu alıntılayanlara yarın cevap veririm

Şimdi arkadaşlar bakın bunun altını şiddetle çiziyorum
videolarda ister heryer olsun ister platformlar olsun, hiç ama hiç önemli değil

Şimdi videolarda gözüken reklamlar neye göre çıkıyor
atıyorum Ahmet diye birisi adworste youtube için araba ile ilgili bir reklam verdi
ve ahmet reklam için etiketlere şunları yazdı; ''araba fiyatları, ucuz araba fiyatları, acil satılık araba fiyatları, ikinci el araba fiyatları vs'' bu etiketleri yazdı ahmet reklam için ve konum olarak Türkiyeyi seçti yani reklamım Türkiyedeki insanlara gözüksün dedi ve reklamını yayınladı

Mehmet diye biriside bir miktar para biriktirdi ve araba almak için googıla araba fiyatları yada ikinci el araba fiyatları yazdı ve google çıkan birkaç siteyi inceledi ve biraz sonra youtuba girdi mehmet isimli birisi
ve sizin videolarınıza denk geldi ve videolarınıza tıkladı

Şimdi mehmet hani şimdi videonuza tıkladı ya mehmete yüzde 99,9 araba reklamı gözükecek

yani uzun lafın kısası videolarda ister heryer olsun, ister para kazandıran platformlar olsun, videolarda çıkan reklam için en ufak zerre kadar hiçbişey ifade etmez

yani videolarda çıkan reklamlar sizin tarayıcınızdaki geçmişinizle alakalıdır yüzde 90
tarayıcınızda daha önce vds fiyatlarına bakmışsanız, youtube videolarında yüzde 99,9 size vds hosting reklamı çıkar
İster videolar para kazandıran platformlar olsun ister her yer olsun hiç ama hiç önemli değil

Neyse arkadaşlar bunun için ayıracağınız zamanı daha çok video daha çok kanala ayırın daha çok kazanın
Ben şahsen adworste reklam veren biri olarak bunları söylerim, daha gerisi sizlere kalmış uğraşıp uğraşmayacağınız

O ayar yapılmazsa videolar bazı mobil cihazlardan izlenemiyor. Ben mobilden hit alıp videosunu yükselten biri olduğum için sıkıntı oluyor. Videolarım %40 mobil izleniyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri