para kazandıran videom telif yedi parayı alabilir miyim?

• Kullanıcı Sonk4qy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Sonk4qy

Kayıtlı Üye
para kazandıran videom telif yedi parayı alabilir miyim?

beyler ayrıca ikinci telifim oldu , kanaldaki videolarda çok izlenen videolar kanalı silmekte istemiyorum açıkcası bana bir akıl verseniz iyi olur :)

---------- Mesaj saat 11:22:15 civarında birleştirildi. ---------- İlk mesaj saat 10:14:40 civarında gönderildi. ----------

cevap yok mu beyler.

Para Kazanma devre dışı kalmadığı sürece parayı her türlü alabilirsin.

teşekkürler bende bu cevabı duymak istiyordum :)

kanalı silmek istemedim, tüm videoları gizledim kanal duruyor ama sıkıntı olur mu?

Eğer kanal sürekli, bir kanal yüzünden para kazanması kapanan bir kanalın bağlı olduğu Adsense'ye bağlı ise para kazanması gider videolar gizli olsa da olmasa da bunu göz önünde bulundur.

Benim kanalın 1 topluluk 2 teliften kapandı, kapandığında para kazanması açıktı ve ayın 12sinde kesinleşip ayın 22sinde ödemesini aldım.

Eğer kanal sürekli, bir kanal yüzünden para kazanması kapanan bir kanalın bağlı olduğu Adsense'ye bağlı ise para kazanması gider videolar gizli olsa da olmasa da bunu göz önünde bulundur.

Benim kanalın 1 topluluk 2 teliften kapandı, kapandığında para kazanması açıktı ve ayın 12sinde kesinleşip ayın 22sinde ödemesini aldım.

yok kardeş daha ilkkez oldu 3 kanalım var şimdilik , bir tanesi iki telif yedi işte onunda videolarını gizledim 180 abonesi var boşa gitmesini istemiyorum sorun olurmu sence?

o kanal yakında youtube tarafından kapatılır ve aynı adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanması gider...

o kanal yakında youtube tarafından kapatılır ve aynı adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanması gider...

Teliften kapanan kanalların para kazanması kapanmaz ki :s yani kanalın teliften kapanması iyiye işarettir eğer ki para kazanması gidipte kanal kapanırsa sıkıntı olur onun parasını alamayız işte.

Teliften kapanan kanalların para kazanması kapanmaz ki :s yani kanalın teliften kapanması iyiye işarettir eğer ki para kazanması gidipte kanal kapanırsa sıkıntı olur onun parasını alamayız işte.
ben teliften kapananın para kazanması kapanır demedim zaten...

2 telifli kanal 3.yü almadan youtube tarafından kapatılır (parasını alır)
adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanması kapatılır,onu da uğraşıp açar.

ben teliften kapananın para kazanması kapanır demedim zaten...

2 telifli kanal 3.yü almadan youtube tarafından kapatılır (parasını alır)
adsenseye bağlı diğer kanalların para kazanması kapatılır,onu da uğraşıp açar.

Tamam orada hem fikiriz o zaman (:

kanal kazandırıyor demişsin...diğer kanalların kazancı fazla değil ise riski göze alıp devam et.en fazla bu kanalın kapatılır(paranı alırsın)diğer kanallarının para kazanması gider,onları da kapatılan sorunlu kanalı sildikten sonra G+ yöntemiyle kesip bağlar ve para kazanmaları açarsın...şansın varsa ve 3.telif gelmezse kanalın ömrü biraz daha olur.

Herkes böyle diyor ama. Ocak ayında açtığım bütün kanlların para kazanması kapanmıştı. Ben önce kanalları sildim, daha sonra gmaili komple sildim. %20 kesinti ile paramı adsenseden aldım.
Peki buna ne diyeceksiniz.

kanal kazandırıyor demişsin...diğer kanalların kazancı fazla değil ise riski göze alıp devam et.en fazla bu kanalın kapatılır(paranı alırsın)diğer kanallarının para kazanması gider,onları da kapatılan sorunlu kanalı sildikten sonra G+ yöntemiyle kesip bağlar ve para kazanmaları açarsın...şansın varsa ve 3.telif gelmezse kanalın ömrü biraz daha olur.

hocam o kanaldaki tüm videoları gizledim, kanalı silersem kazandığım paralar kesinleşirmi onu merak etdiyorum?

alırsın ama kesinti olur , bende yüzde 40-60 oranında kesinti oldu.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri