Para Kazanma Açık Ama Reklamlar Çıkmıyor (Çözüm Yolu)

• Kullanıcı bayburt16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - 💬 YouTube Deneyimlerim (Benim Kanalım)

bayburt16

Kayıtlı Üye
Para Kazanma Açık Ama Reklamlar Çıkmıyor (Çözüm Yolu)

Herkes konu açmış ve bir çözüm yolu bekliyorlar. Bir çok kişide adsenseye bağla para kazanmayı aç kapa tarzı yanıtlar veriyorlar ama bunları hiçbiri kesinlikle değil.

Aynısı benim başıma geldi, sabretdim ve muradıma erdim diyebilirim. 3 veya 5 gün oldu sadece küçük reklamlar çıkıyordu. Bugün bir kanalıma girdiğimde gine küçük reklam çıkıyordu ama diyer kanalıma geçtim ve onun reklamlarına baktığımda çıkmaya başlamıştı yani anlıcağınız işin sırrı sabır.

kısacası Serkan abinin dediği gibi bir kaç gün bekleyin gelecektir. Boşuna telaşlanıp ortalığı karıştırmaya gerek yok bence :)

Sabreden derviş, muradına ermiş

Evet arkadaşlar öncelikle 3-5 gün bekleyin eğer reklam yine çıkmazsa, başka bir adsense hesabına ekleyin kanalınızı duruma göre 1 gün bekleyip diğer gün ilk adsense hesabınıza geri aktarın, bazı kanallarımın reklam olayını böyle çözerken, bazı kanallar ise otomatik olarak kendiliğinden düzeldi. Bilgilerinize...

Beklediğim kanallarda reklam çıktı.Adsense'e bağla çıkar yaptıklarım da çıkmıyor :D

bende sorun yok reklamlar çıkıyor.
Dün bir kanalda reklamlar gitti, kanalı sildim.
Daha önce reklam çıkıyordu kanalda.

İlerde o kanallar başa bela olabilir.
Alex'te reklam çıkmıyor diye yazıyordu, reklam çıkmaya başladı, Tüm kanallarının para kazanması gitti.
Bir kanalın o kadar incelenmesi doğal değil.
Ben attığım gibi reklamlar çıkıyor.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri