Para kazanma Açma Hakkında

• Kullanıcı Tahir
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

Tahir

Kayıtlı Üye
Merhaba Arkadaşlar
Bir konuda siz değerli kardeşlerimin/abilerimin fikrimi almak isterim.
Son temizlikle birlikte yaklaşık 40-50 kanalım gitti.Bunlardan 10-15 tanesi spamdan,diğerleride nedenini bilmediğim bir sebepten.İlk aklıma gelen bir çok kişinin olduğu gibi para kazanmaya kapalı kanalların plus bağlantısını kesip tekrar oluşturarak para kazanmayı tekrar aktif etmemdi.Ama şu an bu işlemin sonucunda kapandıklarına inanmamaya başladım.
Çünkü bu işlemi 5 kanalda yaptım ve hepside şu an aktif.Ayrıca bu 5 kanalın bağlı olduğu adsensede sapasağlam duruyor.Para kazanmaya kapanan kanalların hemen hemen hepsi bu işlemi yapmadığım adsensemde.

40 kanalın kapandığı adsensemde şu an 13 kanalda sapasağlam.Bu 13 sağlam kanalları başka bir adsenseye bağlayıp 40 kanalın para kazanmasını açmayı düşünüyorum.(bu ayın ödemesini aldıktan sonra)
1.Sizce yapmalıyım
2.Bu işlem diğer adsenseleri etkilermi

Değerli fikerilerini paylaşan herkese teşekkür ederim

bilgisi olan kişiler konuya yorum yaparlarsa seviniriz

yaw biriside alt kanallarda plus nasıl kesilip bağlanır şöyle resimli falan bir anlatsa hayrına..

yaw biriside alt kanallarda plus nasıl kesilip bağlanır şöyle resimli falan bir anlatsa hayrına..

hocam sanırım daha çözümünü bulan yok.Benim tüm maiiler tek kanallı olduğu için plus bağlantısını kesebiliyorum

fikrini paylaşacak kimse yok mu

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri