Para Kazanma Açma Yöntemi

• Kullanıcı BayiGram
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - Youtube İzlenim Alış - Satışı
Merhaba Arkadaşlar

Elimde 5 adet daha öncesinde çok güzel kazandırmış kategori mevcut ve videolar içerisinde 2 yıldır sürekli para kazanması için incelemeye gönderiyorum düzenli olarak belki açılır gibisinden ama açılmadı sizce bu kanalları ne yapıyım ? para kazanmasını tüm videoları silip özgün videoya izlenim alsam para kazanması aktif olurmu ? olduktan sonra tekrar eski videoları yüklesem tutarmı ? lütfen bununla alakalı bilgi birikimi olandan yardımcı olmasını bekliyorum.

Spam kanallar içine özgün video atsan bile red yiyebiliyor. Sistem çok karışık. Ama denemekte fayda var, eğer kanalda ciddi bi abone varsa dene. Lakin tekrar içeriğin tutması kategori değişip incelemeye göndereceğin için ciddi bir boşluk olacak arada (1 ay içeriksiz kalması gibi) artık abonelerin pasifleşmesi ihtimallerden biri.

Konuyla alakalı benim de sorum olacak.
Onay için kanaldaki çekilen içerikler sunum olmadan dağ, taş, bayır, trafik gibi çekimler olsa onaylanır mı? Veyahut birleştirme videolarla, arka planda sesli sunum yapılsa onaylanır mı?

Konuyla alakalı benim de sorum olacak.
Onay için kanaldaki çekilen içerikler sunum olmadan dağ, taş, bayır, trafik gibi çekimler olsa onaylanır mı? Veyahut birleştirme videolarla, arka planda sesli sunum yapılsa onaylanır mı?

Birleştirme yapma, yapacaksan da 5-10 dk parçalar harici yapma.
Ben ağaca tırmanırken video çekmiştim o bile iş görüyor :D Yeter ki ilk başlarda insan gözüksün bir kaç dk sonra sal gitsin, içeriğin mantığı vs. asla mühim değil

owpdmG.jpg

Ben ağaca tırmanırken video çekmiştim o bile iş görüyor :D Yeter ki ilk başlarda insan gözüksün bir kaç dk sonra sal gitsin, içeriğin mantığı vs. asla mühim değil

owpdmG.jpg

Bizdemi ağaca tırmansak ne yapsak. :D acaba onaylanırmı ahaha :D

kendi çektğiniz videolar olduğunu için ve aynı videolar başkasında olmadığı için özgün videoya girer. YT de bunu sever zaten. Daha sonrasındakı ekliceğin videolar spam videolar ise veya daha başka yerde varsa copy içerikse eklersen o vdeioları belli bir süre aktif kalır tespit edilmesi durumunda pk kapanır ama 1 gun sonra ama 1 sene sonra...

owpdmG.jpg

Hocam içerik kolayda sorun 4000 saat izlenm onu nasıl yapicaz

Düz duvara tırmansak olmaz mı 😁😁

Bunu yapabilirsen onaydan ziyade köşeyi de dönersin ytde :d

Herkes ağaca tırmanmasın, bu sefer bunlar hep ağaca tırmanıyolar diye onay vermemeye başlarlar :) Ağaç bizim olsun, siz dağlara tırmanın :D

doğaya çıkın yapacağınız çok şey var :D

Bizdemi ağaca tırmansak ne yapsak. :D acaba onaylanırmı ahaha :D

ne olursan ol, özgün gel - youtube

Hocam içerik kolayda sorun 4000 saat izlenm onu nasıl yapicaz

Vietnamlıların ağzını epey bi yoklarsan adwords taktikleri var, forumda izlenim satanların bazıları da öyle çalışıyor sanırım, kurcalamak gerekiyor.

Abone izlenim maliyeti yüksek. En kötü 500 lira. Diyelim pk açıldı eskisi gibi hard spam yapılmıyor tekrarlanan içerikten kanallar çöp oluyor. Ya pk açma maliyetini düşürmeli yada tekrarlanandan kaçabilmeli..Ytciler bu kısır döngü de herkese kolay gelsin

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri