para kazanma aktif ama reklam çıkmıyor çözümü

Beachturk

Kayıtlı Üye
Merhabalar
arkadaşlarımızdan pek çoğu aynı durumdan şikayetçi bu konuya bir açıklık getirelim

sorunumuz; video yüklü para kazanma aktif ancak reklam çıkmıyor

aslında bu bir sorun değil gayet normal bir durum. videolarınızda reklam çıkabilmesi için herşeyden önce google a reklam veren birileri olması lazım yani adwors türkiye müşterileri bugün reklam vermez ise videolarınızda reklam çıkmaz. bu durum çıkan reklamların adwords reklamları olması şeklindede görülebilir ikisi de aynı kapıdır.

kısacası bu bir sorun değil bir nevi reklam sektörünün o gün hafta ya da o ay ki nakit akışı ile alakalı bir durumdur. müdahale şansınız bulunmamaktadır.

* bende durum böyle ama başkalarında böyle değil diyorsanız

adsenseyi adsense yapan ilke = içeriğe dayalı reklam sistemi olmasıdır.

Yani bir sağlık sitesinde nargile ya da sigara reklamı göremeyeceğiniz gibi bir içki ya da kumar vb. blogda sağlıklı yaşam ürünleri reklamları göremezsiniz.

x kanal içeriği ile alakalı reklam vardır o hafta yayınlanır sizin y kanalınızın kategorisinde reklam yoktur yayınlanmaz. ya da o hafta reklam stoğu çok fazladır alakasız kategorilerde dahi reklam yayınlanır tık ve gelir oranları oldukça yükselir.

bunlar tamamen adwords reklam politikası ile alakalı durumlar olup sorun değildir çözümü yoktur alınabilecek tek çözüm kişilerin genellikle en çok reklam verilen sektörlerde içerikler oluşturmasıdır. böylece kanalınızın reklamsız kalma olasılığı düşer.

bol kazançlar

Kendi yaptığım yöntem %100 çalışıyor yalnız 3 4 saatte bir reklam gidiyor tekrar aynı yöntemle geri getiriyorum..istiyen denesin olumlu sonuç alcak.

1:Videonuza girin açıklama etiket kategori başlık silin para kazanmayı devre dışı bırakın video başlığını "safasfgajsgkas" kafadan birşey atın yapın.

2:Eskisi gibi tekrar girin videonuzun orjinal ismi etiket açıklama kategori ve para kazanmayı açın bakın reklam var.

bu yöntemi müzik kanalımda deniyorum sadece slayt olduğu için para kazanma açık olduğu halde reklam yoktur böyle yaparak günde azda olsa para geliyor o kanaldan hadi iyi günler :)

Kendi yaptığım yöntem %100 çalışıyor yalnız 3 4 saatte bir reklam gidiyor tekrar aynı yöntemle geri getiriyorum..istiyen denesin olumlu sonuç alcak.

1:Videonuza girin açıklama etiket kategori başlık silin para kazanmayı devre dışı bırakın video başlığını "safasfgajsgkas" kafadan birşey atın yapın.

2:Eskisi gibi tekrar girin videonuzun orjinal ismi etiket açıklama kategori ve para kazanmayı açın bakın reklam var.

bu yöntemi müzik kanalımda deniyorum sadece slayt olduğu için para kazanma açık olduğu halde reklam yoktur böyle yaparak günde azda olsa para geliyor o kanaldan hadi iyi günler :)
bahsettiğiniz sey farklı hocam benim dedigim genel reklam cıkmama sorunu

bahsettiğiniz sey farklı hocam benim dedigim genel reklam cıkmama sorunu

tmmda bendede aynı sorun vardı kaç videomda para kazanma açık kaç sitede açtım konu herkes birşey dedi en sonunda denedim böyle oldu geçen bir arkadaşta videosu patlamıştı ama reklam yoktu aynı yöntemi söyledim yaptı reklam aldı öyle bir videonuz varsa deneyin reklam geliyor.

Arkadas dogru diyor fakat o kadar icerigi degistirme degil. Mesela ben para kazanmayi devre disi birakiyorum ve kategori degistiriyorum. Bi 5 dakika sonra para kazanma aktif edip videoyu kategorisine gore ayarliyorum. Reklamlarim cikiyor

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri