Para Kazanma Aktif Olmaya Başladı

ericdraven

Kayıtlı Üye
Arkadaşlar gözümüz aydın. Az önce kontrol amaçlı girdiğim türkçe ve yabancı kanallarımda para kazanma yani yeşil ikon beyaza dönmüş. Sadece bazı videolar incelemden geçememiş ve ünlem çıkmış. ama o da tek tük. inşallah sizlerde de durum düzelecektir ilerleyen saatlerde.

hocam 1 gün önce yüklediklerim aktif oluyo ama düzelme yok bu aksam yükldiklerimden hala aktif olan yok

inşallah herkezin kanalları düzelir kardeşim.bu kadar emek yazık günah yani.

Maalesef bende durum hala aynı şanssızlık bugünde yüklediğim videolardanda iyi hit aldım ama boşa gitti ne yazık ki.

evet bir düzelme var ama nerde gereksiz video varsa o düzelmiş

ekleme: birde düzenleme yapmayın atın aktif edin, sonradan tekrar düzenlediklerim olmamış diğerleri aktif

şuan yeni kalktım baktım hepsi düzelmiş yeşil yanmış hepsinde ,işin ilginç yanı yeni açtıgım adsenseye 1 kanal baglamıştım biraz video atmıştım,kanalda 3 tane video hit yapmış yeni adsensedeye bakıym dedim
12 Haz 2013 Çar Sayfa görüntüleme sayısı 13.146, 579 tık, güzel görünsede bu tık beni korkuttu açıkcası tık aşırı fazla geldi görüntülenmeye göre hadi hayırlısı

arkadaşlar para kazanma aktif olmazsa, ve video 200-300 hit almış olsa, bu aldığı izlenim adsense yansırmı yansımazmı

Edit: Bir anlık dalgınlıkla yazdım kusura bakma.Mantığıma göre hareket edeceksek nasıl blog da reklamlar pasifken, aldığın izlenimler olsa bile adsense yansımıyor.Dolayısıyla para kazanma tamamen devre dışıysa yansımaz.Ama diyelim yeşil oldu ama dolar beyaz değil.Bu haldeyken yansıyor izlenimler diye biliyorum.Bkz. son msjm
arkadaşlar para kazanma aktif olmazsa, ve video 200-300 hit almış olsa, bu aldığı izlenim adsense yansırmı yansımazmı

şuan yeni kalktım baktım hepsi düzelmiş yeşil yanmış hepsinde ,işin ilginç yanı yeni açtıgım adsenseye 1 kanal baglamıştım biraz video atmıştım,kanalda 3 tane video hit yapmış yeni adsensedeye bakıym dedim
12 Haz 2013 Çar Sayfa görüntüleme sayısı 13.146, 579 tık, güzel görünsede bu tık beni korkuttu açıkcası tık aşırı fazla geldi görüntülenmeye göre hadi hayırlısı

to %44 bulmuş, ban sebebi değilmidir bu durum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri