Para Kazanma Aktif Olmuyor !

SukruKOYUNCU

Kayıtlı Üye
Merhaba arkadaşlar para kazanmayı bir türlü aktif edemedim Türkiye'yi seçtiğimde aktif yapma seçeneği gelmiyor fakat Amerikayı seçtiğimde Para kazanmayı aktif edebiliyorum sebebi nedir ?

Getirilmiş. :D

Yanlışınız var; Para Kazanma Türkiye'ye açılalı çok oldu ve Türkçe reklamlar da bu yüzden alınıyor. Youtube'ye ''İçerik Ortağı'' olarak partner olursanız para kazanmanızın yolu açıktır. Ama dikkat edin sadece ''İçerik Ortağı'' olarak ortak olmalısınız diyorum. Normal partnerlikten söz etmiyorum.

İçerik Ortağı olma başvuru adresi:
Working Together - YouTube

Türkiye'ye henüz getirilmemiş para kazanma. Fakat reklam alımı yapıyorlar anlamadım ben bu işi ne ayak YouTube?

Peki türkiye'deki videolardan bu millet nasıl para kazanıyor reklamlar filan çıkıyor nasıl bağlıyorlar kanalı neye bağlıyorlar anlamadım gitti :S

Türkiye'ye henüz getirilmemiş para kazanma. Fakat reklam alımı yapıyorlar anlamadım ben bu işi ne ayak YouTube?

Yanlışınız var; Para Kazanma Türkiye'ye açılalı çok oldu ve Türkçe reklamlar da bu yüzden alınıyor. Youtube'ye ''İçerik Ortağı'' olarak partner olursanız para kazanmanızın yolu açıktır. Ama dikkat edin sadece ''İçerik Ortağı'' olarak ortak olmalısınız diyorum. Normal partnerlikten söz etmiyorum.

Tamamda Türkiye'deki İzlenimlerde Reklam Çıktığı Taktirde Tık Gelirse Para Gelicekmi o Tıklardan ?

Nasıl Yani ?

Dostum forumu biraz araştırırsan anlarsın aslında ama yinede açıklıyayım.

Türkiye'den reklam veriliyor ve reklamlarda Türkiye'den izlenimlerde çıkıyor fakat youtube kanalını Türkiye yapamıyorsun geçenlerde başvurular kabul edilecek falan dendi. (google'da "youtube türkiye para" diye arantınca bir sürü açıklama çıkıyor)

ama biz youtuberler Türkiye reklam tıkları az kazandırdığı için İngilizce ve diğer dillerde içerik çalışıyoruz.

Sen en iyisi yabancı ülke seçip daha fazla kazanmaya bak, her türlü paranı öderler.

kardeş youtube deki ülkeyi amerika yap kanalını adseneyle ilişkilendir para kazanma ayarlarını yap işte gerisini kafana takma.

Peki Başvuru Yapmadık Kanal Para Kazanmaya Kapalı Bütün Işıklar Yeşil ve İyide İzlenim var Awesome ve RPM Gibi Bir Partner Ağına Başvuru Yapsak Kabul Edilebilirmiyiz.

İçerik Dili: Türkçe
Kategori: Dizi

cok karısık bi konu oldu ben türkiyede para kazanılmıyor zannediyordum youtube hesabı acarken amerika sectiydim adsensede heralde türkiyeydi heralde. benim 6 7 kanal var kanallarım adsense ile bağlı kanallarımdaki gösterimler adsenseye yansıyor param gözüküyor, benlik bir sorun yok degil mi ?

cok karısık bi konu oldu ben türkiyede para kazanılmıyor zannediyordum youtube hesabı acarken amerika sectiydim adsensede heralde türkiyeydi heralde. benim 6 7 kanal var kanallarım adsense ile bağlı kanallarımdaki gösterimler adsenseye yansıyor param gözüküyor, benlik bir sorun yok degil mi ?

yok kardeş böyle devam et

Peki Başvuru Yapmadık Kanal Para Kazanmaya Kapalı Bütün Işıklar Yeşil ve İyide İzlenim var Awesome ve RPM Gibi Bir Partner Ağına Başvuru Yapsak Kabul Edilebilirmiyiz.

İçerik Dili: Türkçe
Kategori: Dizi

Kanalınızın içeriği, abone ve izlenme sayısı uygunsa sizi seve seve partner yaparlar. Hiç bir network iyi durumdaki bir kanalı elinden kaçırmak istemez. Bazen ben başvurdum kabul edilmedim diye kızanlar var, ama demekki durumları uygun değil. Yoksa başvurduğu Network onu başka Network'e kaptırmak ister mi ? Sonuçta kendileri de sizinle ortak olarak para kazanıyor.

O yazılardan bir şey anlamadım vallahi. :D
Şimdi nasıl olacak anlamadım ki. Bölgemiz Türkiye ve o başvuruyu yapınca kabul ediliyor mu? Türkiye de açılıyor mu para kazanma? Sen böyle mi yapıyorsun?

Tabi ki açılıyor para kazanma.. Bizi karıştırma şimdi :) biz orda yokuz, yokuz :P

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri