Yazmaya Başlıyorum Uzunmu Olur Kısamı Bilmiyorum Ama Okumak İsteyeceksiniz 
yıl 2010-2011 ken bir facebook profilim vardı orjinal 100 bin aboneli bayan profili bir paylaşıma 5 bin den az beğeni gelmezdi o zamanlarda likedwin var referans sistemine para veriyor falan linkimi paylaşa paylaşa 12-13 saatte 20 tl bakiye yaptım alt limit 20 tl ydi paypal hesabı açtım kendime sonra referans kasmayı bıraktım bakalım para gelecekmi diye , babama baba zengin olucam , inşalah para gelir çok iyi olcak falan falan diyorum oda he he diyo
sabah bi baktım şok ! 20 tl paypal hesabımdaydı hayatımdaki ilk param oydu sonra referans sistemi değişti falan kazanamadım.ama 20 tl çok iyi gelmişti tabiki internetten para kazanma işine devam etmeliydim. pts ile tanıştım abartısız sabahtan akşama kadar modeme res atar üyelik açardım
.hatta internet gidiyor diye ttneti bile aradı evdekiler herneyse baktım pts işinde para var e tabi hiç para kazanmayan birine göre günde 5 tl çok çok büyük bi para , 3dü 5di derken bi baktım paypalda 100 tl var 10 tl komisyonla pederin misli hesabına attırmıştım ordanda çekmiştim ve direk bilgisayar almıştım taksitle(12x100 tl)reel de çalışarak ödedim pts işinden sıkıldığım için
ama taksiti bitirdim.yıl kaç bilmiyorum ama 2011 di sanırım yine yakaladınyakaladınla tanıştım facebook hesap başına para veriyodu bendede 1000 e yakın facebook vardı o zaman facebook konusunda en iyilerdendim 500 facebook la kendi hesabıma para kastım ve alışveriş yaptım çekilmiyodu para çünkü eve almadığım hiç bir şey yoktu her gün kargo gelirdi yanılmıyosam 1.5 milyara yakın alışveriş yapmıştım , kalan 500 facebook hesabıylada 30 kuruş geliyodu yanılmıyosam 20 kuruş paypala başkalarına kasmıştım 1 milyar nakit kazanmıştım ordanda hepsini kiraya verdim
o zamanlar 2 ay kirayı kendim ödemiştim(bu arada 4-5 ayda bir iki gün babam bende kalır yoklamak için
).yıl 2012 kasım ayı falan winat9 işine girdim günde 1 tl geliyodu ama hiç uğraşmıyodum 1ay geçti 2ay geçti ulan dedim aykut neden sanal telefon olmasınki bi araştırdım abartısız 48 saat uyumadan araştırdım sonunda çözdüm ve günde 20 tl kaldırıyodum.200 tl kazanma sonucumda telefon taksitine girdim ama winat9 kapanmıştı ee geriye kalan 600 tl yi nası ödeyecem
babama dedim sen öde ben kazandıkça veririm 2013 aralık 11 karşıma adwin uygulaması çıktı işte en büyük vurgun yaptığım uygulama , günde 40-50 tl kazandım hamburger kodu sattım zaten forumdada konum var bu uygulamadan ortalama 1000 tl kazandım 500ü pedere postaladım 500 tl yede kirayı ödemiştim o ay pederden para almadım kira için üstüne 500 tl ödemiştim baya bi yücelmştim
bu ay gel gelelimki 40 tl açığım var kirada ama saolsun reel deki arkadaşlarımdan borç aldım forumada konu açmıştım ama yardım eden olmamıştı herneyse canları sağolsun.
ve işte youtube hayatımı değiştireceğine inandığım para kazanma yolu
30 aralıkda başladım ve bugün 27 ocak hesabımda biriken 318 tl yeni başlayan biri olarak çok iyi gittiğimi düşünüyorum şubat 12 de pin yola çıkıcak mart sonuna doğru ödeme alırım sanırım
kira parasını zor bulurken videoyap.com botunun parasını nasıl ödiycem bilmiyorum ama bi yerden para bulmam gerektiğini biliyorum reeldeki arkadaşlarım çok iyiler borçlarıma sadık olduğumu biliyolar bütün aldığım paraları ödedim.hepsini okuyacağınızı sanmıyorum ama inşallah okursunuz
şu forumda 700 tl maaşa kimse kanaat getirmesin.internetten para kazanılıyordu hala kazanılıyor.
yıl 2010-2011 ken bir facebook profilim vardı orjinal 100 bin aboneli bayan profili bir paylaşıma 5 bin den az beğeni gelmezdi o zamanlarda likedwin var referans sistemine para veriyor falan linkimi paylaşa paylaşa 12-13 saatte 20 tl bakiye yaptım alt limit 20 tl ydi paypal hesabı açtım kendime sonra referans kasmayı bıraktım bakalım para gelecekmi diye , babama baba zengin olucam , inşalah para gelir çok iyi olcak falan falan diyorum oda he he diyo
ve işte youtube hayatımı değiştireceğine inandığım para kazanma yolu