Para kazanma başvurdum sorun yaşadım

• Kullanıcı amor43
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri
Hocam kısa sürede nasil bu kadar izlenim aldin

takip! Bende yeni bir global shorts oyun kanalı açtım. Kendi kanalımdaki videolardan 1 dk altı kesitler alıp tts ekleyip yayınlıyorum. Acaba tekrarlayan içerik olur mu? Çünkü ilerledikçe gene 2 yada 3 dakikalık videolar ile tabi üzerinde ses ve şarkı oynaması yapıp atacağım dakika doldurmak için.

hocam ne yazık ki red yemişsin üzücü hani bi emek var sonuçta.kanalı tekrar pk ya gönderebilirsin ama 30 gün beklemen gerek.

takip! Bende yeni bir global shorts oyun kanalı açtım. Kendi kanalımdaki videolardan 1 dk altı kesitler alıp tts ekleyip yayınlıyorum. Acaba tekrarlayan içerik olur mu? Çünkü ilerledikçe gene 2 yada 3 dakikalık videolar ile tabi üzerinde ses ve şarkı oynaması yapıp atacağım dakika doldurmak için.

Shorts videoları 4bin saate tekabül etmez ve reklam çıkmayacağı için para kazandırmaz

Shorts videoları 4bin saate tekabül etmez ve reklam çıkmayacağı için para kazandırmaz

Evet hocam biliyorum zaten maksat oradan aboneye oynamak istemem. Sonrasında zaten 3-4 dakikalık türk kanalıma attığım videoları tekrar düzenleyip tts ile konuşma ve başka müzikler ekleyip video süresi uzatacağım. Böylelikle dakikaya oynamayı düşünüyorum. Ama videoların görüntüleri türk kanalımdakilerle aynı olacağı için bu arkadaşaki gibi tekrarlayan içeriğie girer mi diye terettüt ediyorum. Yoksa shorts kanalını açalıl 2 gün oldu ama abone 250 yi geçti.. ha o aboneler sonradan uzun video attığımda izlenime etki eder mi bilemiyorum tabi :)

Videolar size mi ait ?

Evet bana ait ama sesim yok sadecen ncs muzikleri ekli

---------- Spam Engelliyici 23:15 ---------- Önceki Mesaj 23:14 ----------

Hocam kısa sürede nasil bu kadar izlenim aldin

Shorts kanalımdı o videoları sildim kendime Ait videolarım kaldı başvurdum bu hatayı verdi

---------- Spam Engelliyici 23:17 ---------- Önceki Mesaj 23:15 ----------

hocam ne yazık ki red yemişsin üzücü hani bi emek var sonuçta.kanalı tekrar pk ya gönderebilirsin ama 30 gün beklemen gerek.

Red yedim evet ama videolar bana ait onu anlamadım ne yapmam gerekiyor

Shorts kanalımdı o videoları sildim kendime Ait videolarım kaldı başvurdum bu hatayı verdi

Çok az video var, güncel değil, videolarda logo dahi yok sanırım, biraz kaliteli kanal görünümü verirsen onay alır kanal

Biraz daha kısa videolar atıcam kendi adıma introda ekledim eğer olmasada son çare canlı yayın açıp izletip süre doldurmak

Hocam Sayın Rewossky nin söylediklerini uygulayın gerçekden de bu konularda bilgisi var bana da bir konu da bilgisiyle yardımcı olmuşluğu vardır. inşallah kanalınız bir daha ki severde açılmış olur.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri