Para Kazanma Devre Dışı bırakıldı.

• Kullanıcı LegenD-R
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Sorunları & Çözümleri

LegenD-R

Kayıtlı Üye
Herkese hayırlı bayramlar öncelikle,

5 aydır gecemi gündüzüme katıp emek harcadığım kanalımda para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış.

Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Kesinlikle kendi reklamlarıma tıklamak gibi bir saçmalık yapmadım, yapmamda 5 aydır düzgün uyku uyumadan kanala emek sarf ediyorum.

Partnerim Quiz Group, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Gece gece beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen.

Herkese hayırlı bayramlar öncelikle,

5 aydır gecemi gündüzüme katıp emek harcadığım kanalımda para kazanma özelliği devre dışı bırakılmış.

Bu hesapta para kazanma özelliği, geçersiz tıklama etkinliği nedeniyle devre dışı bırakıldı.

Kesinlikle kendi reklamlarıma tıklamak gibi bir saçmalık yapmadım, yapmamda 5 aydır düzgün uyku uyumadan kanala emek sarf ediyorum.

Partnerim Quiz Group, yardımlarınızı bekliyorum arkadaşlar. Nasıl çözebilirim bu sorunu?

Gece gece beynimden aşağı kaynar sular döküldü resmen.

Durumunuzu çok iyi anliyotrum fakat alismamiz gerek çalışıyor bir zamandan sonra insan plaket gelicek yt bana hediye gönderecek diye sevinirken. Kapandı üzüldüm ama fazla değil.canınızı sikmayon yola devam

Evet, kanalım özgüm. Oyun kanalıydı, seslendirmem mevcut.

Yardım bekliyorum, çıldırmak üzereyim.

Evet, kanalım özgüm. Oyun kanalıydı, seslendirmem mevcut.

Yardım bekliyorum, çıldırmak üzereyim.

youtube'la iletişime geç durumu türkçe olarak anlat kanalıma saldırı yapılmış olabilir de kesınlıkle tarafımdan boyle bir durum yaşanılmamıştır de yardımcı olacaklardır muhtemelen

çok üzüldüm özgün kanalın o duruma düşmesine. Kategori Türkçe miydi? hit çekmek için nerelerde paylaştın kanalını? Belki Türkçeyse yardım olsun diye tıklayanlar olabilir..

Evet Türkçe kanal. Donanım haber, shiftdelete. Bu 2 forumda var. Zaten getirisi 3 kuruş, kafayı yemek üzereyim.

kesinlikle iletişime geç dostum,mutlaka bir hata vardır şayet sen herhangi bir illegal yola başvurmadıysan...
üzüldüm gerçekten,çok geçmiş olsun...Ama pes etme ve derdini mutlaka anlat...

Kesinlikle hiç bir illegal yola başvurmadım, hayatımdan 5 ayımı verdim kanala. Sokağa bile çıkmadım. Mail attım ama ne zaman cevap verirler kim bilir..

Ben daha önce hiç yaşamadığım için doğrudan link veremeyeceğim nasıl iletişeme geçebileceğinle ilgili . Ancak forumda arama yaparsan geçmiştede bu tarz sorunlar yaşayan arkadaşlar hatırlıyorum . Umarım sorununuz kısa sürede çözüme kavuşur . Emeğin çöpe gitmesi yaralar insanı. Geçmiş olsun.

kazanç durumu nasıldı? 1k izlenime kaç dolar geliyordu mesela? normalde Türkçe çok çok düşük hele 10dk altıysa 1 $ bile gelmemesi lazım.

Para kazandıran izlenim mi yoksa toplam izlenim mi?

Evet Türkçe kanal. Donanım haber, shiftdelete. Bu 2 forumda var. Zaten getirisi 3 kuruş, kafayı yemek üzereyim.

borç kesintisi adsense üzerinde ne kadar oldu yani % olarak %1 ve altında mı bir onu kontrol et sonrasındada bazı şüpheli olan tıklamaları kontrol et bir yerden bakılıyordu önce o %1 ve altında mı ona bir bak derim

Alıntı yapamıyorum nedense arkadaşlar.

Adsense değil partner çalışıyorum. Bu yüzden adsense e bakamıyorum.

1k izlenime 0.3$ civarında sanırım.

Şuan aklım pek yerinde değil. Uyuyamıyorum :(

Bilgisi olan, daha önce başına gelen, yardımcı olabilecek birileri var mı?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri