Para Kazanma devre dışı tüm kanallar gitti

highflyeer

Kayıtlı Üye
merhaba;
bütün kanallarımın para kazanması devre dışı bırakıldı hiçbirinde telif ihtarı vs yoktu en fazla eşleşen 3. taraf içeriği vardır neden böyle olmuş olabilir.?

Bu konu hakkinda bir cok makale anlatim ve konu var biraz arastirsaydin coum yollarini ve sebelerini bulabilirdin ustadim.

Para kazanmasi gitmesine sebeb olan bir yada birden cok kanalin olabilir.Maillerini kontrol et o kanal yada kanallari bul ortadan kaldir tekrar kapatilan kanallarin para kazanmasini acabilirsin.

Bu konu hakkinda bir cok makale anlatim ve konu var biraz arastirsaydin coum yollarini ve sebelerini bulabilirdin ustadim.

Para kazanmasi gitmesine sebeb olan bir yada birden cok kanalin olabilir.Maillerini kontrol et o kanal yada kanallari bul ortadan kaldir tekrar kapatilan kanallarin para kazanmasini acabilirsin.

bu para kazanmaya kapanan kanallar para kazanmaya tekrar açıldıktan 4-5 gün sonra kapandı bunu yeniden aktif etmenin ve bunun nedenleri hakkında bir bilgin varmı muslera

bu para kazanmaya kapanan kanallar para kazanmaya tekrar açıldıktan 4-5 gün sonra kapandı bunu yeniden aktif etmenin ve bunun nedenleri hakkında bir bilgin varmı muslera
Baska kanallarda olabilir hesabinda yeniden para kazanmayi kapattiracak bence iyi incelemelisin hesaplarini.Yada Topluluk uturunden aldigin uyarili kanallarin vardir.

Baska kanallarda olabilir hesabinda yeniden para kazanmayi kapattiracak bence iyi incelemelisin hesaplarini.Yada Topluluk uturunden aldigin uyarili kanallarin vardir.

bütün incelemeleri yaptım hiç ihtar yok sadece 1-2 tane 3. taraf eşleşen vardı onları sildim IP de sıkıntı olabilirmi sence ? eğer var ise bunun bir çözümü varmıdır ttnet kullanıyoruz

bütün incelemeleri yaptım hiç ihtar yok sadece 1-2 tane 3. taraf eşleşen vardı onları sildim IP de sıkıntı olabilirmi sence ? eğer var ise bunun bir çözümü varmıdır ttnet kullanıyoruz

Ustad yedek adsensen varsa,o kanallarin para kazanmasini ac,actikdan sonra yedek adsensene tasi kanallari.Diger adsensen 3-4 gun bos dursun ,daha sonra tasidigin kanallari eski adsensene tasi bak bakalim sonuc ne olacak.Yada yeniden tasimak yerine eski adsensene yeni kanal acip bi calisma yap durum ne olacak.

hocam sizden rica etsem o konuların linkini paylaşırmısınız buradan

mailimde şöyle yazıyor

Dear XXXX,

Hesabınızda birden Topluluk Kuralları grev, grev hakkı ve / veya dünya çapında İçerik Kimliği blokların bir sonucu olarak hesabınızda devre dışı para kazanma XXXXX . Eğer bloke videoları sildiyseniz, hesap para kazanma hala devre olabilir. Bu AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları etkiler.

Bu, AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları iyi ayakta şartıyla altı ay sonra para kazanma kazanmak mümkün olabilir.

Bizim bakın Telif Merkezi ve Politika ve Güvenlik Hub YouTube'da içerik yönetmek için öğrenmek. Ayrıca ziyaret edebilirsiniz Özellikleri ve Telif Hakları Bildirisi hesap durumuna ilişkin daha fazla bilgi için YouTube hesabınıza bölümleri ve ticari kullanım hakları hakkında daha fazla bilgi için Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

-----------

birde o sebep olan kanalı nasıl adsenseden ayırabilirim bulamadım linki ve komple nasıl silebilirim?

benim bugun bir kanalim mail.ru hesabim sebebinden kapatildi anlamadim mail.ru hesabimin youtube hesabina ne dexli var?bu youtube aklini itirib!kanallari hangi sebeble kapatacagini unutmus

Ustad yedek adsensen varsa,o kanallarin para kazanmasini ac,actikdan sonra yedek adsensene tasi kanallari.Diger adsensen 3-4 gun bos dursun ,daha sonra tasidigin kanallari eski adsensene tasi bak bakalim sonuc ne olacak.Yada yeniden tasimak yerine eski adsensene yeni kanal acip bi calisma yap durum ne olacak.

teşekkür ederim cevapların için deniyeceğim

hocam sizden rica etsem o konuların linkini paylaşırmısınız buradan

mailimde şöyle yazıyor

Dear XXXX,

Hesabınızda birden Topluluk Kuralları grev, grev hakkı ve / veya dünya çapında İçerik Kimliği blokların bir sonucu olarak hesabınızda devre dışı para kazanma XXXXX . Eğer bloke videoları sildiyseniz, hesap para kazanma hala devre olabilir. Bu AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları etkiler.

Bu, AdSense hesabınıza bağlı tüm YouTube kanalları iyi ayakta şartıyla altı ay sonra para kazanma kazanmak mümkün olabilir.

Bizim bakın Telif Merkezi ve Politika ve Güvenlik Hub YouTube'da içerik yönetmek için öğrenmek. Ayrıca ziyaret edebilirsiniz Özellikleri ve Telif Hakları Bildirisi hesap durumuna ilişkin daha fazla bilgi için YouTube hesabınıza bölümleri ve ticari kullanım hakları hakkında daha fazla bilgi için Yardım Merkezi'ni ziyaret edin.

Saygılarımızla,

YouTube Ekibi

-----------

birde o sebep olan kanalı nasıl adsenseden ayırabilirim bulamadım linki ve komple nasıl silebilirim?

Para kazanma devre disi - Google'da Ara

Para kazanma devre disi - Google'da Ara

Bu problemi aşan oldumu yaw. an itibariyle aynı sorun, adsensenin bağlı olduğu 10 tane kanalımı devre dışı bıraktılar şuan... nasıl açacağım bir yol gösterin..
para kazanma ayarlarında bu link çıkıyor:
support.google.com/youtube/answer/1727191?hl=tr

edit: mail atmışlar, 1kanal çok telif yemiş ondan hepsi kapanmış. ilgili kanalı sildim ama düzelmedi?
varmı bi çözümü olan?

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri