Para Kazanma Devre Dışı!

dreamwalker

Yasaklanmış
Web sitesi
www.youtubefaster.com
Merhaba kanalı ıcındekı aboneler ıcın satın almstım 1 ay once daha once adsense baglıymıs suan partnerdeyım yaklasık 3 haftadır partnere baglı sımdı kanalın para kazanması geçersiz tıklama etkinliği yüzünden devre dısı olmus partnerde hala kazanc gozukuyor ve reklamlar çıkıyor videoların yanında hala yeşil dolar yanıyor bu para kazanmanın devre dısı kalması önceki adsense ıcınmı yazıyor belki önceki saahibinin adsensesesi banlanmış olabilir yoska kanal çöp mü oldu ?kanal özgün.

Screenshot by Lightshot

Son düzenleme:
Büyük ihtimalle daha önce bağlı oldugu adsense hesabı banlanmıs. Aldıgın kişiye sor bir daha önce baglı oldugu adsense hesabı banlanmıs mı? Genelde peoblem ordan kaynaklanıyor daha önce baglı oldugu adsense hesabı banlanıyorsa kökten eski partnere gecen kanalıda götürmüş olabilir. Geçnş olsun kaç abone için almıstın birde?

Büyük ihtimalle daha önce bağlı oldugu adsense hesabı banlanmıs. Aldıgın kişiye sor bir daha önce baglı oldugu adsense hesabı banlanmıs mı? Genelde peoblem ordan kaynaklanıyor daha önce baglı oldugu adsense hesabı banlanıyorsa kökten eski partnere gecen kanalıda götürmüş olabilir. Geçnş olsun kaç abone için almıstın birde?

çok değil5-10 k abone için muhtemelen önceki adsense banlanmış fkaat şuan kanalda attıgı mvıdeoalr yesıl yanıyor reklam cıkıyor yanı partnerde kazanmaya devam ediyor bu şekilde devam edebilrmi yok sa kanal çöp mü hocam ?

çok değil5-10 k abone için muhtemelen önceki adsense banlanmış fkaat şuan kanalda attıgı mvıdeoalr yesıl yanıyor reklam cıkıyor yanı partnerde kazanmaya devam ediyor bu şekilde devam edebilrmi yok sa kanal çöp mü hocam ?
yakında atar partner büyük ihtimalle.

yakında atar partner büyük ihtimalle.

daha önce vukat olan bir adsense bağlı bir kanalı almak hiç mantıklı değil o halde alıp direk partnere soktum önceden bağlı olduğu adsense ne zaman bir vukat işlese sonucu bizede yansıycak yada aldığımda önce boş bir adsense bağlayıp daha sonra partnere soksaydım keşke içerdeki paramı alabilrmiyim ?

Son düzenleme:
daha önce vukat olan bir adsense bağlı bir kanalı almak hiç mantıklı değil o halde alıp direk partnere soktum önceden bağlı olduğu adsense ne zaman bir vukat işlese sonucu bizede yansıycak yada aldığımda önce boş bir adsense bağlayıp daha sonra partnere soksaydım keşke içerdeki paramı alabilrmiyim ?
Partnere bir mesaj at acıklayıcı bir sekilde belki onlar sorunu düzeltebilir. Daha önce basıma gelmediği için birşey diyemiycem. En iyi partner bilir dostum

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri