Para kazanma devredışı-engelleyen faktörler!

• Kullanıcı jakabvo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • - YouTube Hakkında Genel Sorular

jakabvo

Kayıtlı Üye
arkadaşlar birçoğumuzun başına geldi bende dahil-herşeye yeniden başladım,2 hafta oldu nerdeyse ve aldığım tedbirler sonucu henüz bir sorun yaşamadım:yaptıklarım::
kanalıma video yüklerken-çöp kanalıma önce yüklüyorum ve 1 gün bekliyorum,sorunlu ve ihtarlı videolarımı silip ana kanalıma yüklüyorum,1 kanalımın video adedi en fazla 500 video,yaklaşık 15 kanalım var ve bu kanallarıma sabah akşam gmaili ile beraber kontrol ediyorum:
1- ünlem gelmişse KANALI SİLİYORUM
2-telif topluluk gelmişse KANALI SİLİYORUM
3-video dünya geneli gelmişse KANALI SİLİYORUM
KANALIN BU TÜR İHTARLAR SONUCU EN BAŞTAN SİLİNMESİ TEHLİKEYİ ORTADAN KALDIRIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM-TABİ BUNU DENEYİP GÖRECEĞİZ
sizin fikriniz nedir ???
herkese bol kazançlı bir hafta dilerim,google baba seni seviyorum:D

Benim fikrim 1)videosunu kopyaladığımız adama abonesi bilgi veriyor senin videonu çalmış diye veya bu abone youtubeye bildiriyor 2) dünya geneli ülke engeli videosu sekizi geçince toplu kanal kapanma zamanı gümlüyor 3)telif hakkı bildiriminden

Benim kanallarimda uzun suredir eslesen videolarda var unlem olanlari siliyorum sadece. dunya geneli geldiysede siliyorum, bazi ulkelerde engelliyse sadece dokunmuyorum ve daha toplamda 2 tane kanalim zor kapandi, onlarinda 1 tanesi 3 kez telif yedi o kadar. Digerindede hic video falan yoktu yeni acilmis hesapti direk para kazanmasi kirmizi oldu.

Kanallarin ucmasinin en onemli sebebi milletin sahte telif atiyor olmasi. Suan forumdada vardir bi cok adam sahte telif atip ispatlayamadigindan dolayi kanali kapanan. Ama buraya genelde kanallarimin para kazanmasi kapandi demekle yetiniyolar. Kimse cikip demiyorki sunu yaptim diye.

arkadaşlar birçoğumuzun başına geldi bende dahil-herşeye yeniden başladım,2 hafta oldu nerdeyse ve aldığım tedbirler sonucu henüz bir sorun yaşamadım:yaptıklarım::
kanalıma video yüklerken-çöp kanalıma önce yüklüyorum ve 1 gün bekliyorum,sorunlu ve ihtarlı videolarımı silip ana kanalıma yüklüyorum,1 kanalımın video adedi en fazla 500 video,yaklaşık 15 kanalım var ve bu kanallarıma sabah akşam gmaili ile beraber kontrol ediyorum:
KANALIN BU TÜR İHTARLAR SONUCU EN BAŞTAN SİLİNMESİ TEHLİKEYİ ORTADAN KALDIRIYOR DİYE DÜŞÜNÜYORUM-TABİ BUNU DENEYİP GÖRECEĞİZ
sizin fikriniz nedir ???

kanaları silmen gerekmiyor bence sadece o videoları 3 gün içerisinde silmen gerekiyor, bu süreç içerisinde silersen bir sıkıntı olmadığını düşünüyorum.

sizin fikriniz nedir ???

yenı taktık ;) arada sırada 9 gunde bir kesınlılle yap... tum para kazanan videolarının toplu olarak seç ve par akazanmasını kapat.... sonra 10 sanıye bekle hepsını gri yapınca... bu sefer hepsını para kazanmaya gerı dondur... bazennnn işte bu kapanma nedenlerı oluyor.. bazı kanallar para kazanmaya açılmıyor... aslınd aunlenmı olması gereken o videolar youtubede unlemlı ama sende par akazanıyor... işte o para kazanma aktif olmayan ları ? işaretlerı felan sil... zorlama... yoks ao videola rpara kazanmada gorunse aslında birer unlem oluyor.. tecrubemle = bir sonuçtur bu... eeee kaç para boom buhar oldu araştırıyorum...

en ufak ihtarda kanal silersen tabi ki para kazanman kapanmaz.seninki beni kimse vurmadan intihar edeyim gibi bir şey olmuş.

En iyisini yapıyorsun.
Diğer kanalları riske atmanın hiçbir faydası yok.

Bende en ufak bir dünya geneli engelde veya topluluk , telifte direk kanalı siliyorum artık

Yorumlarin hepsini okudum net cevap yok.

Daha once gerek kendi forumumda konu actim gerek burda konular altina yorum yaptim.

1- Dunya geneli video engelli
2- Bazi ulkelerde video engelli
3- Ticari hak taleblerinizi kanitlayin ( uzun sure soru isareti ile bekletirseniz sonuc muhtemelen buna donecek ) yani unlem oluyor sanirim yeni guncelleme ile bu uyari.

Ne uyari ne sikayet ne telif hic biri degil para kazanmayi kapatan.

bu uc uyari sik sik yapilirsa tabiki bir sayisi vardir bilmiyroum ama bu durum sik sik yapilirsa para kazanmaniz kapatilir.

Bu yuzden diyorum ki videoyu normal bir kanal yukle sonucu gor oyle kendi kanalina yukle.

Kişiselleştirme

Tema editörü

Ayarlar Renkler

• Mobil kullanıcılar bu fonksiyonları kullanamaz.

Alternatif header

Farklı bir görünüm için alternatif header yapısını kolayca seçebilirsiniz.

Görünüm Modu Seçimi

Tam ekran ve dar ekran modları arasında geçiş yapın.

Izgara Görünümü

Izgara modu ile içerikleri kolayca inceleyin ve düzenli bir görünüm elde edin.

Resimli Izgara Modu

Arka plan görselleriyle içeriğinizi düzenli ve görsel olarak zengin bir şekilde görüntüleyin.

Yan Paneli Kapat

Yan paneli gizleyerek daha geniş bir çalışma alanı oluşturun.

Sabit Yan Panel

Yan paneli sabitleyerek sürekli erişim sağlayın ve içeriğinizi kolayca yönetin.

Box görünüm

Temanızın yanlarına box tarzı bir çerçeve ekleyebilir veya mevcut çerçeveyi kaldırabilirsiniz. 1300px üstü çözünürler için geçerlidir.

Köşe Yuvarlama Kontrolü

Köşe yuvarlama efektini açıp kapatarak görünümü dilediğiniz gibi özelleştirin.

• Renginizi seçin

Tarzınızı yansıtan rengi belirleyin ve estetik uyumu sağlayın.

Geri